Benim Hala Umudum Var 11. bölüm Fragmanı

<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="http://www.dailymotion.com/embed/video/x143rv6"></iframe><br /><a href="http://www.dailymotion.com/video/x143rv6_umudum-11-fagman_shortfilms" target="_blank">umudum 11 fagman</a> <i>ile  <a href="http://www.dailymotion.com/aslistartv" target="_blank">aslistartv</a></i>



Benim Hala Umudum Var 11. bölüm Fragmanı yayınlandı. Benim Hala Umudum Var 11. bölüm Fragmanında görüldüğü gibi heyecanlandıran ve hüzünlendiren dakikalar bizi beklemektedir. Benim Hala Umudum Var 11. bölümü 09 Eylül Pazartesi tarihinde yayınlanacaktır. Benim Hala Umudum Var 11. bölümü izlemek için 09 Eylül Pazartesi günü televizyon başında olun

Zengin Kız Fakir Oğlan 48. Bölüm Fragmanı ( BU AKŞAM 19:50' DE TRT1 VE T...




Zengin Kız Fakir Oğlan 48. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Zengin Kız Fakir Oğlan 48. Bölüm Fragmanında görüldüğü gibi heyecanlandıran ve hüzünlendiren dakikalar bizi beklemektedir. Zengin Kız Fakir Oğlan 48. Bölümü 05 Eylül Perşembe tarihinde yayınlanacaktır. Zengin Kız Fakir Oğlan 48. Bölümü izlemek için 05 Eylül Perşembe günü televizyon başında olun.

Pis 7li 81. Bölüm Fragmanı




Pis 7li 81. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Pis 7li 81. Bölüm Fragmanında görüldüğü gibi heyecanlandıran ve hüzünlendiren dakikalar bizi beklemektedir. Pis 7li 81. Bölümü 04 Eylül Çarşamba tarihinde yayınlanacaktır. Pis 7li 81. Bölümü izlemek için 04 Eylül Çarşamba günü televizyon başında olun. 

Koğuş Akademisi Komedi Sinema Filmi full izle





sinema filmi 7 farklı suçlardan içeri girmiş mahkumların kim olaylarını konu almaktadır. Koğuş akademesi sinema filmi hapishanenin müdürü değişmesi sonucunda komik olayları aktarmaktadır. Yeni gelen müdire hapishanede tiyatro oyunu yapılmasını ister ve seçilmiş bir koğuş bu tiyatro oyunu için hazırlanmaya başlar koğuştaki mahkumlar bu duruma mutlu olurlar ama iş hiç sandıkları gibi gitmez. Koğuş akademisi filmi 17 mayıs 2013 tarihinde vizyona girecektir koğuş akademisi filminin fragmanını izleyebilir ya da koğuş akademisine ait film içi karelerin yer aldığı fotoğrafı inceleyip bu komedi filmi hakkında bilgiye sahip olabilirsiniz

mükemmel resim rötüş programı indir

PhotoInstrument bir resim düzenleme programıdır.
Sadece birkaç tıklamayla dijital fotoğraflar üzerindeki çeşitli kusurlar düzeltilebilir. Program sayesinde resim üzerinde düzenleme, rötuş, makyaj gibi çeşitli değişiklikler yapılabilir. Bu yapılan değişiklikler doğrultusunda resim çeşitli ortamlarda paylaşılabilir. Örneğin kendi portre resminiz üzerinde bazı leke, sivilce gibi izler var. Bunları yok edebilirsiniz.
Program çok kapsamlı ya da başlı başına bir resim düzenleme programı değildir. Özellikle yüzdeki sivilceleri kaldırıp ya da çukurları doldurabilir. Program Türkçe dahil çeşitli dilleri desteklemektedir. Programın dijital resimler üzerinde ayar yapmak için kullandığı fırça gibi araçlar yanında resmi bulanıklaştırma, kırmızı göz hatasını giderme, parlaklık, kontrast (karşıtlık), kir temizleme ben silme gibi çeşitli değişiklikler yapılabilir. Programın başlangıcında istenirse eğitim videosunu seyredip bu işlemlerin nasıl yapıldığına bakılabilir. Örneğin, yüzdeki sivilcileri yok etmek için 'sil' simgesine tıklayıp temizlik yapılabilir.Yüzdeki çukurları doldurmak, istemediğiniz kişiyi resimden silmek,her türlü makyaj rötüş, kaş kaldırma küçültmeburun küçültme akla gelecek her türlü rötüşü çok kolay bir şekilde yapabilirsiniz.
PROGRAMI İNDİR 
Link yenilenmiştir.

facebook Güvenlik nedenleriyle hesabın gecici olarak kilitlendi

Durduk yere facebook hesabınıza giriş yapmak istediğinizde

Güvenlik nedenleriyle hesabın geçici olarak kilitlendi
Ne yazık ki, bilgisayarınıza virüs bulaşmış olabilir.
Endişelenmeyin. Virüslü dosyaları bulup kaldırmanıza yardımcı olacağız.
Nasıl bulaşmış olabilir
Bilgisayarına zararlı yazılım bulaşmış kişiler, genellikle oyuna getirilerek bilgisayarlarına zararlı yazılımı bulaştıran kötü niyetli bir program çalıştırmış olurlar. Güvenmediğiniz yerler bulunan veya tanımadığınız kişilerden gelen programları asla çalıştırmamanız gerektiğini lütfen unutmayın."


Gibi bir uyarı ile karşılaşırsınız. Oysaki bilgisayarınıza virüs bulaşmamıştır ve bundanda eminsiniz. Peki facebook neden böyle bir uyarıda bulundu ? derseniz cevabı son derece basittir. Facebook kimsenin kara kaşına hevesli değildir bir israil malıdır ve tamamen para kaynaklarına bakar. Bununla ne alakası var diyeceksiniz, cevabı çok basit McAfee Scan And Repair adlı program üreticisi ile facebook arasında program başı kazanç kaynağı vardır yani facebook çok yüklü miktarda McAfee Scan And Repair program satıcısı ile anlaşmıştır. 

Güvenlik nedenleriyle hesabın geçici olarak kilitlendi adı altında üyelerine programı yüklemeleri için bir tür tuzak kurmuştur, bunu bilmeyen kullanıcılar bal gibide oyuna gelmektedir. Biraz insanı kızdıracak cinste bir aldatmaca değilmi? evet kesinlikle öyle, asıl siz şimdi insanları ne kadarsafyerine koyduklarını görün ve yalanın bukadarı pes diyeceksiniz..

Örneğin siz facebooka hergün google chramo tarayıcısıyla girdiğinizi varsayalım ve size 'Güvenlik nedenleriyle hesabın geçici olarak kilitlendi' diye bir uyarı sayfası çıktı ve McAfee Scan And Repair programını yüklemeden facebook hesabınıza giremeyeceğiniz söylend, sizde porgramı yüklediniz (program çalışmaz öylece pcnizde durur) ve tekrar girmek istediniz yine aynı sorun karşınızda duracak ve size 2-gün veya 4 ay beklemeniz gerekebilir diye bir başka uyarı alacaksınız yani program hiç bir işe yaramadı boşuna size yükletmiş oldu. Hani facebook programı yükleyip bahsedilen virüsü bulup silecekti? ne olduda hala aynı sorun ortada? evet burası önemli çünki bu bir aldatmaca bir oyun! facebookun amacı programı size paşa paşa yükletmek..

Facebook McAfee Scan And Repair sorunu ve çözümü:

Facebook McAfee Scan And Repair sorunu ve çözümek okadar basitki duyunca eminim biraz tebessümlü kızacaksınız. McAfee Scan And Repair sorunu ve çözümek için hani örnek vermiştik google chramo ile giriyordukya şimdi mozilla'dan girelim bakalım gerçekten bahsedilen virüs pcmize bulaşmışmı? hayır bal gibide virüs bulaşmamış paşa paşa hesabımıza girdik. Hani virüs vardı giremiyorduk eyy facebook ? Evet sevgili dostlar buda facebook'un para için yaptığı bir oyundur bu tür uyarı ile karşılaşırsanız asla program falan yüklemeyin hangi tarayıcıyı kullanıyorsanız çerezleri silin sorun çözülecektir. Bir başka yazımda görüşmek üzere ALLAHA'a emanet olunuz...

canli lig maclari radyo 1 dinle

Donma esnasında sayfayı yenileyiniz.

Canlı lig maçları trt radyo 1 canlı dinle

Spor Toto Süper Lig maçlarını kesintisiz canlı dinle
canli lig maclari radyo 1 dinle

Facebook hesabım calındı ne yapmalıyım

Merhaba arkadaşlar bu aralar birçok arkadaşımızın facebook hesabı çalınıyor.Sizlere hesabınızın çalınmamasını araştırmalar yaptım ve sonunda buldum.
Resimli olarak anlatmaya başlayalım.
1-İlk olarak facebook hesabınıza giriş yapın.
2-Hesap Ayarlarından Güvenlik kısmını seçin.
Yukarıdaki resimdeki gibi Giriş Bildirimleri yazısına tıklayarak başka bir ip den giriş yapıldığında sana mail veya sms olarak bildirmelerini istiyorsunuz.
Son olarak Giriş Onayları kısmına gelerek tanınmayan cihazdan girildiğinde telefonunuza güvenlik kodu gelicek ve facebook hesabınıza giren kişiden bu kod istenecektir.
Bu şekilde şifrenizi bilen bir kişi bile hesabınıza giriş yapamayacaktır.

Facebook Otomatik beğenme programı indir

Merhaba arkadaşlar webmaster forumlarında bazı üyeler facebook yardımcı programını 15-20 TL ye sattığını gördüm.Fakat bu program haifisch nickli arkadaşımız bu programı ücretsiz olarak paylaşıyor.
Bende sizlerle bu programı paylaşıyorum.
Programın Özellikleri
  • Açık olan profilde arkadaş ekler.
  • Otomatik arkadaşlık isteklerini onaylar.
  • Açık olan sayfayı beğenir.
  • Açık olan arkadaş listesindeki tüm herkesi ekler.
  • gördüğünüz durumların tümünü otomatik olarak beğenir veya beğenmekten vazgeçer
  • Linkler bölümünden arkadaşlık istekleri, sayfaya çevirme, likedwin! ve webmaster sitesine kolay olarak yönlendirir.
Programdan Bazı Resimler
Resimler Yukarıdaki Gibi Bu Programı İse Aşağıdaki Linkten İndirebilirsiniz.
Not:Netframe work 3.5 yüklemeniz gerekir. program vb.net ile yazılmış olduğundan netframe work kütüphanesini kullanır.

Temple Run 2 Pro indir

Yakın zamanda ios için yayımlanan Temple Run 2 ilk oyuna göre daha zevkli ve görsel açıdan daha zengin duruyor.Bağımlılık yapan bu oyunda altın toplayıp yeni özellikler satın almak zor olabiliyor.Bu konumuzda yapacağımız küçük bir işlemle temple run 2 oyunununda sınırsız altın hilesini aktif hale getireceğiz.
İlk olaran itunes benzeri itools veya pp 25 gibi bir uygulamayı bilgisayarımıza indirelim.Bu programda temple run 2 oyununun dosyalarını açıp benim verdiğim dosya ile değiştireceksiniz.
Ben pp 25 adlı programı kullanıyorum.İlerleyen günlerde bu program hakkında da konu açacağım.
pp 25
Resimde de gördüğünüz gibi ilk işlem Temple Run 2 dosyalarına erişim yapmak için arama butonuna tıklamak.
pp 25 arama
Oyunun dosyaları yukarıdaki gibi Documents klasörüne girdiğinizde “gamedata.txt“metin belgesiyle karşılacaksınız.Bu metin belgesini silip ekte verdiğim dosya ile değiştirebilirsiniz.
İşlemler tamam!
Artık oyunun tüm özelliklerinden faydalanabilirsiniz.Dileyen yapabilir,hayır  oyunun orijinalliği gider diyenler yapmaz.
Dosyayı buradan indirebilirsiniz.

Facebook Hesap Kilitlenmesi

Selamlar,
Kilitlenen facebook hesabımı dün itibariyle almayı başardım.2 hafta aradan geçti o kadar forum blog gezdim konuları inceledim fakat hepsi boş.Bu forumlarda yok şu maili facebook a gönderin gelen cevaba şunları yazın filan bunların hepsi hikaye.Facebook a siz mail gönderdiğinizde size oto mail olarak facebook yardım linklerini gönderiyor.Bunlar benim ne işime yarayabilirki.1 hafta giriş yapmadım bekledim yine açılmadı.
Nasıl açtın diye sorarsanız.
İlk öncelikle kimliğimin fotoğrafını çektim attım bilgisayara daha sonra fotoğrafımın birkısmını sildim baba adı doğum yerleri kısımlarını kapattım facebook a yolladım.
(Hesabınız geçici olarak kilitlendi uyarsı aldığınızda devam derseniz kimliği yollamanızı istiyecek)
Daha sonra ise açtım mailimi yükledim tekrar fotoğrafı disabled@facebook.com adresine tekrar yolladım.
30 dk sonra ise mail geldi açıldığına dair not olarak gönderdiğiniz fotoğraf sunucumuzdan silindi diye işte bu kadar:)
Silinmişmidir Acaba?
:)
12 Haziran Güncelleme
Arkadaşlar tc kimlik numaranızı  karalayıp göndermeyi deneyin.

Mynet Tavla Hilesi 2013

Öncelikle Mynet Oyun sayfasına kullanıcı adımızı ve parolamızı yazarak giriş yapıyoruz... 

[b]1-Oyun sayfası ekranımıza geliyor

2-Oyun sayfasında yeşil bölümün sol yanında ki beyaz boşlukta herhangi bir yere sağ tıklayıp "Kaynağı Görüntüle" diyoruz

3-Daha sonra kaynak kodun tamamını kopyalayıp, o kodlarla atıyorum tavla.html yi yaratıyoruz...
4-Şimdi o kopyaladığımız kodlarla kendi yarattığımız tavla.html yi açıyoruz. 
5-Bunu açtıktan sonra yine boş bir alana tıklayıp "Kaynağı Görüntüle" ye tıklıyoruz ve kodlar ekranımıza geliyor
6-Can alıcı nokta burada arkadaşlar.. Kodlar arasında <param name="idletime" value="300"> satırını bulup 300 rakamını siliyoruz ve bunu 3 yapıyoruz...
7-Sonra kodları kapatıyoruz.. Kapanırken "Değişiklikleri Kaydetmek İstiyor musunuz?" diye sorar. Evet diyin.. 


Şİmdiiii sayfayı Yenileyin.. Bundan sonra karşılaşacağınız her rakip zarı atar atmaz hamle yapmadığı için yenilecektir. 
Not: Bu işlemi her internete girip Mynet Tavlayı açtığınızda tekrarlamak zorundasınız.. Ama bi oturuşta baya bi puan toplayabilirsiniz...

Blogger robots.txt dosyasi olusturma

Daha önce ileri derecede bilgi isteyen blogger robots txt dosyası artık çok kolay. Arama motorları robotları  ile başa çıkmak için en önemlisi olan robots.txt dosyası eklemek çoğu blogger kullanıcılarının başına dert olmuştu. Size vereceğim kodlarla çok basit bir şekilde blogger robots txt dosyası oluşturabileceksiniz. Bir çok google robots.txt yazı başlıklarını çeşitli internet sitelerinde okuşsunuzdur ve yazılarının sonunda uzman değilseniz eklemeyingibi uyarılar yazı sonlarında yer almaktadır, bu sizi korkutmasın. nebuldun.blogspot.com olarak denenmeden hiç bir paylaşım yayınlamamaktayız. Bende aynı robots.txt dosyasını kullanmaktayım ve google aramalarında sıramız ortadadır. Sayısız kafa ütüleyen bloggercilerin yazıları bir kenara bırakıp yeni kolay yoldan blogger robots.txt dosyamızı oluşturmaya geçelim.

 Blogger robots.txt dosyası olusturma

Blogger google robots.txt dosyası oluşturmak için Ayarlar > Arama tercihleri özel Robots.txt seçeneğinden eveti tıklayıp aşağıdaki kodu kopyalayıp yapıştıryoruz kaydedip çıkıyoruz.

User-agent: Mediapartners-Google 
User-agent: *
Disallow: /search?q=*
Disallow: /*?updated-max=*
Allow: /
Sitemap: http://www.nebuldun.blogspot.com/feeds/posts/default?orderby=updated 

Sitenizde google adsense reklamı yok ise bu yazıyı kaldırın User-agent: Mediapartners-Google
Kırmızı yerde belirttiğim url adresini silip kendi blog adresini ekleyiniz. tüm işlemler bittikten sonra robots.txt dosyamızı test edelim

Online robots.txt test 

Bu linge tıklayarak oluşturduğumuz robots.tex dosyamızı online test ediyoruz, sonuçlarda 0 Errors uyarısı aldıysanız robots.txt'imizi doğru yapmışız demektir. 

Ayşen San Yürek Hoplattı

Soyak Holding yönetim kurulu başkanı Erkut Soyak ile yeni bir aşka yelken açan sosyetik güzel Ayşe San Bodrum tatiline devam ediyor. Önceki gün Gölköy’de güneşlenirken görüntülenen 3 çocuk annesi San deyim yerindeyse yürek hoplattı.

Yürek hoplattı!

Yürek hoplattı!

Yürek hoplattı!

Yürek hoplattı!

Yürek hoplattı!

Yürek hoplattı!

Yürek hoplattı!

Yürek hoplattı!

Ahu Yağtu Fotoğraf

Geçtiğimiz yılın mart ayında Cem Yılmaz’la evlenen, Ahu Yağtu, setlere dönmeye hazırlanıyor



Ahu Yağtu


Ahu Yağtu


Ahu Yağtu

Ahu Yağtu

Beyonce yine olay oldu!

Beyonce'nin Amerika'da verdiği konser çok konuşuldu. Beyaz taşlı elbisesiyle sahneye çıkan Beyonce'nin seksi dansı da dikkat çekti.
Kıyafeti yine olay oldu!

Kıyafeti yine olay oldu!

Kıyafeti yine olay oldu!

Kıyafeti yine olay oldu!



28 Şubat Davası Başladı

28 Şubat dönemine ilişkin 103 sanığın, "Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'ni cebren devirmeye, düşürmeye iştirak" suçundan yargılanacağı davanın ilk celsesi, Ankara Adliyesi'nde başladı.
Kritik davada yaşanan gelişmeler;
*Dava nedeniyle polis ekipleri, sabah saatlerinden itibaren Ankara Adliyesi çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. TOMA'lar da adliye önünde hazırda bekletildi. Davayı takip edecek basın mensupları da sabahın erken saatlerinde Adliyeye geldi. Kararname Mağduru Askerler Platformu (KAMA) üyesi bir grup, adliye bahçesinde basın açıklaması yapmak istedi. Emniyet güçleri grubu, adliye önünde karşıt gruplar olduğu için başka bir noktaya yönlendirdi. Polisin uyarısını dikkate almayan KAMA üyeleri, suçüstü girişinde basın açıklaması yaptı. Açıklama sırasında sanıklara destek için gelenler, grubu yuhalayıp, sloganlarla protesto etti.
*Sanık yakınları duruşmayı salonda bulunan ekrandan takip ediyor.
*Duruşma, Adalet Bakanlığı Bilgi İşlem Daire Başkanlığınca salona kurulan görüntü ve ses sistemi ile kayıt altına alınıyor.
*Mahkeme heyeti, Başkan Tayyar Köksal ile üyeler Süleyman Köksaldı ve Hakan Oruç'tan oluşuyor. Hakim Kadriye Çatal da yedek üye olarak salonda bulunuyor.
*Duruşmanın savcılığını ise iddianameyi hazırlayan savcılardan Kemal Çetin yapıyor.
*Öte yandan, emniyet güçleri, sabah saatlerinden itibaren adliye içi ve çevresinde güvenlik önemleri aldı.
*28 Şubat Postmodern darbesi ilk duruşmasının görüldüğü Ankara Adliyesi'nde darbe karşıtlarıyla sanıklara destek için gelen bir grup arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.
SANIKLARIN KİMLİKLERİ AÇIKLANIYOR
10.00: Dönemin Genelkurmay Başkanı İsmail Hakkı Karadayı, emekli orgeneraller Çevik Bir, Çetin Doğan ve Erol Özkasnak, eski kuvvet komutanları Ahmet Çörekçi, Hikmet Köksal, Teoman Koman, Fevzi Türkeri, Erdal Ceylanoğlu, eski MGK Genel Sekreteri İlhan Kılıç, MHP milletvekili emekli Korgeneral Engin Alan ve eski YÖK Başkanı Kemal Gürüz gibi isimlerin yer aldığı 103 sanığın yargılanacağı davanın ilk celsesi, bugün başladı. Ankara 13 Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşma öncesi sanıklar cezaevi aracı ile Adliyeye getirildi.
10.45:Karadayı'nın sağlık raporu mahkemeye sunuldu.
10. 52: Sanıkların kimlikleri açıklanıyor.
AJANSLAR

Dolar ve Euro güncel fiyatları

Serbest piyasada bu sabah itibarıyla 2,0167 TL'den alınan dolar 2,0177 TL'den satılırken, 2,666 TL'den alınan Euro'nun satış fiyatı ise 2,6675 TL olarak gerçekleşiyor. Euro-dolar paritesi 1,3213 seviyesinde.
İstanbul serbest piyasasında işlem gören dolar, Euro, Sterlin, Japon Yeni, Suudi Arabistan Riyali ve diğer para birimlerinin sabah saatlerindeki açılış fiyatları şöyle:

Döviz Cinsi Alış Satış Günlük Fark (Yüzde)

ABD Dolari 2,0167 2,0177 -0,51
Euro 2,6660 2,6675 -1,17
Avusturalya Dolari 1,8040 1,8150 -0,38
Kanada Dolari 1,9120 1,9220 -0,47
Isvicre Frangi 2,1638 2,1663 -0,77
Danimarka Kronu 0,3560 0,3573 -0,53
Ingiliz Sterlini 3,1370 3,1398 -0,79
100 Japon Yeni 48,8070 48,8780 1,78
Norvec Kronu 0,3292 0,3304 -0,45
Saudi Riyali 0,5361 0,5394 -0,61
Isvec Kronu 0,3042 0,3053 -0,49

Musul başkonsolosluğuna saldırı

Musul'daki Türk Başkonsolosluğu konvoyuna bombalı saldırı düzenlendiği bildirildi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Erbil'e gitmek üzere yola çıkan konsolosluk görevlilerini taşıyan dört araçlık konvoya bugün saat 10.00 sularında bombalı saldırı düzenlendi. Edinilen bilgilere göre yol kenarına döşenen bomba, konsolosluk konvoyunun geçişi sırasında patlatıldı. Ölen ya da yaralananın olmadığı saldırıda, araçlarda maddi hasar meydana geldi.
Musul Emniyet güçleri, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Emniyet güçlerinin, saldırganları bulmak için çalışma başlattığı bildirildi.

Darbeci yönetimden Türkiye'ye tehdit Etti

Darbeci yönetimden Türkiye'ye tehdit



Mısır geçici Cumhurbaşkanı Adli Mansur'un sözcüsü İhab Bedevi, "Mısır'ın, Türkiye hükümetine olan sabrı tükenmek üzere" dedi.

Bedevi, başkent Kahire'deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda düzenlediği basın toplantısında, Mısır-Türkiye ilişkilerine yönelik, "Mısır'ın, Türkiye hükümetine olan sabrı tükenmek üzere. Mısır, Türkiye ile ilişkilerine, halkları birbirine bağlayan güçlü bağlar gibi geniş bir çerçeveden bakıyor" diye konuştu.
Mısır'daki olaylara ilişkin Bedevi, "Gelecek günler, Mısır devletinin olaylar karşısındaki tutumunun sağlıklı olduğunu gösterecek" ifadesini kullandı.

Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Uluslararası piyasalarda altın fiyatlarındaki dalgalanma ve yükseliş uzmanları ikiye böldü. Uzmanların bir kısmı altındaki yükselişin devam edeceği yönünde görüş belirtirken, bir kısmı da fiyatların düşeceğini kaydediyor.
Dünya Elmas Borsaları Federasyonu Başkanı Ernest Blom, "Kısa ve uzun vadede altın fiyatlarında artış devam edecek. Ancak bu dönemde zaman zaman düzeltmeler olacaktır" dedi. TD Securities Emtia Strateji Müdürü Bart Melek de, "Altında dalgalanmalar olacaktır ancak, piyasalardaki belirsizliğe  karşı bir korunma aracı olmaya devam edecektir" yorumunda bulundu.
Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk ise, "Fed'den sert bir açıklama gelirse altının onsu 1.000-1.100 dolara kadar gerileyebilir" dedi. 

Youtube videolarınızdan para kazanın

Youtube’un yeni tasarımı ve özellikleriyle birlikte youtube üzerinden nasıl para kazanılır konusu eski kaldı.Yeni içerik ve resimlerle anlatımımıza başlayalım..
Öncelikle youtube hesabımıza giriş yapalım.Sonrasında yapmamız gereken ilk işlem lokasyonumuzu değiştirmek.
Yaşadığınız yeri Usa olarak değiştirebilirsiniz.Bunu yapmamızdaki amaç yapacağımız işlemlerin Türkiye’de resmiyet kazanmaması.Herhangi bir sıkıntı olur mu derseniz hayır olmayacak.
  • Yaşadığımız Yeri Usa olarak güncelleyelim.
1




Kanalım yazısına tıklayarak profilimize gidelim.
Sağ menüde resimde de olduğu gibi Düzenle yazısına tıklayalım.
2










Lokasyonu değiştirdikten sonra youtube kazan seçeneğini aktifleştirmek için youtube sayfasının en altında bulunan Yaratıcılar ve İş Ortakları linkine tıklayarak devam edelim.
3
Karşımıza çıkan sayfada sağ üst menüde Become a Partner yazısını göreceksiniz.
4
Aynı şekilde tıklayarak devam edelim.Şimdi youtube partner programı sayfasına gidiyoruz.Artık videolarımızda kazan seçeneğini görünecek sonrasında ise hesabımızı adsense’e bağlıyoruz.
5
Get Started dedikten sonra videolarımıza reklam ekleme özelliği açıldı karşınıza sözleşme çıkabilir tüm maddeleri kabul ederek devam edebilirsiniz.
Şimdi video yöneticisi sayfasına giderek videolarımıza para kazanma özelliğini ekleyelim.
6

Artık video yöneticisi sayfasında para kazanma seçeneği aktif olduğu için dolar işareti görünüyor.Sayfayı resim üzerinde inceledim.
7
Resimdeki işlemleri yaptıktan sonra videolarda reklamlar çıkacak.Resimde de söylediğim gibi videolar onay sürecinden geçiyor.Tüm bunları yaptıktan sonra hesabımızı adsense’e bağlayalım.Bunun için yapmamız gereken Youtube ayarlarından  Para Kazanma sayfasına gidelim.
8
Bu işlemleri yapabilmeniz için adsense hesabınızın olması gerekiyor.Mailinize bağlı adsense hesabınız ile kazabilirsiniz.
9
Youtube’un türkçe olmasıyla beraber işlemlerin daha kolay olduğunu düşünüyorum.Ödemem nasıl yapılacak? yazısı ile adsense hesabını ilişkilendirme linki çıkıyor.
10
Mevcut AdSense hesabınızı bağlamak veya bir hesabınız yoksa yeni bir tane oluşturmak üzere AdSense’e yönlendirileceksiniz. Bu işlemi tamamladıktan sonra ise tekrar YouTube’a yönlendirileceksiniz.
İşlemler bu kadar!
Bu yazımda sadece adsense hesabını youtube’a bağlamayı anlattım.
Hesabınız onaylandıktan sonra youtube kazançlarınızı youtube veya adsense üzerinden takip edebilirsiniz.Youtube yerine adsense üzerinden takip etmenizde fayda var.Youtube kazançları hemen yansıtmıyor.
İçerik Barındırıcıları için AdSense youtube kazançlarınızdır.

Internet Explorer 10 indir

Explorer yeni sürümünün eskisiyle alakası olmadığını, geçmişten dersler alarak bambaşka bir tarayıcı yarattıkları tüm dünyaya söylüyor. Deneyen biri olarak, ben de karşılaştığım sonuca şaşırdım diyebilirim. Explorer 10, eski versiyonlarına göre, %20’lik bir performans artışı sunarken, HTML5 ve CSS3 gibi yeni web teknolojilerinde ise %60 a varan performans artışı sunuyor.
Tabletler için de Explorer 10 en iyi seçim gibi duruyor. Dokunmak için özel tasarlanmış olmasının yanı sıra, optimize edilmiş kodlar ve dolayısıyla daha düşük GPU kullanımı sayesinde de enerji tasarrufu sağlıyor. Böylece internete mobil cihazlarından giren kullanıcıların en büyük derdi olan şarj sorununu bir nebze çözüyor.
Internet Explorer, yaşadığı değişimi yine kendinden beklenmeyecek bir şekilde anlatmayı tercih etmiş. Internet Explorer 10, eski versiyonlarını en az bizim kadar sevmiyor. Bu durumu da ”www.explorerdegisinceben.com” adlı blog’ta anlatıyor. Birçok esprili ve komik içerik arasından benim dikkatimi Çelik’in yer aldığı Vine videosu çekti. Sitede en az bu video kadar pek çok keyifli görseller ve videolar bulunuyor.
Sitede vakit geçiren ziyaretçilerin çoğu, bilgisayarına yeniden Explorer yüklüyormuş. Pek çok farklı görüş olsa da Internet Explorer 10’u deneyenler bir konuda aynı fikirde; Internet Explorer bu sefer olmuş!

Siyah Leke Tedavisi İle Lekelerden Kurtulun

Calm beauty 
  Cildinde lekelenme olanlar leke tedavileri yöntemlerini denemelidir. Lekelenmenin pek çok nedeni vardır. Başlıca nedeni güneş ışınlarıdır, ancak kimi lekeler yaşa bağlı olarak ortaya çıkabildiği* gibi kimileri de aşırı derecede yaşanan akne sorunuyla alakalıdır, kimileri ise cilt kanserinin belirtisidir. Bu nedenleleke tedavilerine başlanmadan önce lekenin kökenine inilmeli, nedeni iyice araştırılmalıdır. Leke tedavilerinin yapılacak bu analiz sonrasında gerçekleştirilmesi doğrudur. Elbette bu aşamalar tamamen uzman kontrolünde yerine getirilmelidir. Tıbbi açıdan bir uzmanlığı olmayan kişilere asla güvenilmemelidir. Tedaviler kremle, peeligle ve lazerle uygulanabilmektedir. Lekeler kremle geçebilecek nitelikteyse hiçbir şekilde peelinge ve lazere gereksinim yoktur. Düzenli bir şekilde krem uygulamasıyla kısa sürede lekelerden kurtulmak mümkündür.
Lekelenme sorununun nedeni belirlendikten sonra cilt lekeleri tedavisi yapılabilmektedir. Sorunun niteliğine göre seçilecek tedavi sonrası hastalar lekelenme sorunundan tamamıyla kurtulabilmektedir. Eğer lekelenmeler kremle geçmeyecek kadar derinse peeling ve lazer yöntemiyle cilt lekeleri tedavisiuygulanabilmektedir. Kimyasal peeling sonucu itibarıyla hem hekimlerin hem de hastaların tercih ettikleri en sağlıklı yöntem olarak dikkat çekmektedir. Enzim peeling de cildin canlanmasına, lekelerin giderilmesine, hatta gençleşmesine katkı sunabilmektedir. Kişi evinde uygulayabileceği bu yöntemle geceden sabaha kadar cildinde hızlı bir değişim yaşanmaktadır ve cilt yenilenmektedir. Çok zorunlu kalınmadıkça cilt lekeleri tedavisinde lazere başvurulmamalıdır. Bu konuda tek koşul peelig ya da krem gibi diğer alternatif yöntemlerle tedavi sağlanamaması olmalıdır.
Artık tıp ilerledi, lekeler üzerine pek çok yöntem geliştirildi. Bu nedenle kendinize biraz zaman ayırın leke tedavisi ile lekelerden kurtulun. Uygulanacak tedaviyle ileride karşınıza çıkabilecek başka türlü sorunları da ortadan kaldırmış olursunuz. Örneğin lekeler daha da belirginleşebilir ve renk farklılığı daha fazla kendini gösterebilir. Bu da sosyal hayatta hem sizin için hem de çevrenizdekiler için bazı olumsuzlukların yaşanmasına neden olur. Bu sebeplerden dolayı leke tedavisi ile lekelerden kurtulun. Lekelenmeyle birlikte gelen başka bir sorun da cildin cansız ve mat görünmesi. Cilt canlılıktan uzak lekeli ve sararmış görünebilmektedir. Bu nedenle leke tedavisi ile lekelerden kurtulun, aynı zamanda sağlıklı bir cilde kavuşun.

En çok ziyaret edilen web siteleri

İnternet dünyasını yakından takip edenler Google, Facebook, YouTube ve Twitter gibi popüler sitelerin en fazla trafik alanlar arasında olduğunu bilir. Ancak paylaşılan son istatistikler, şaşırtıcı bilgileri gözler önüne seriyor.
Google’ı sollayarak şu anda dünyanın en fazla aylık tekil ziyaretçiye sahip olduğu bir kez daha kanıtlanmış oldu.
Her ne kadar ABD merkezli internet şirketlerinin egemen olduğu bir liste olsa da Çin’in internet sitelerini yabana atmamak gerekiyor. 20 tane internet sitesinin sıralandığı listede beş tane Çinli internet sitesi bulunuyor. Her ne kadar eski popülerliğinden uzak bir tablo çizse de Yahoo’nun, listede dördüncü sırada olması dikkat çekiyor.
Öte yandan Microsoft’un, aylık tekil ziyaretçi bazında Apple’ı geride bırakmasının ilginç noktalar arasında olduğunu belirtelim.
Dünyanın en fazla aylık tekil ziyaretçisine sahip olan 20 internet sitesi:
1 – Facebook.com (836.7 milyon)
2 – Google.com (782.8 milyon)
3 – YouTube.com (721.9 milyon)
4 – Yahoo.com (469.9 milyon)
5 – Wikipedia.org (469.6 milyon)
6 – Live.com (389.5 milyon)
7 – QQ.com (284.1 milyon)
8 – Microsoft.com (271.7 milyon)
9 – Baidu.com (268.7 milyon)
10 – MSN.com (254.1 milyon)
11 – Blogger.com (229.9 milyon)
12 – Ask.com (218.4 milyon)
13 – Taobao.com (207 milyon)
14 – Twitter.com (189.8 milyon)
15 – Bing.com (184 milyon)
16 – Sohu.com (175.8 milyon)
17 – Apple.com (171.7 milyon)
18 – WordPress.com (170.9 milyon)
19 – Sina.com.cn (169 milyon)
20 – Amazon.com (163 milyon)

Video Sitelerinden Video İndirme

imagesBir ürünün yayınlanması için mutlaka sahibinden izin alınması gerekir. Ürünün sahibinin verdiği bu izne telif denir. Telif hakkı nedeniyle her yıl binlerce dava açılıp insanlar milyarlarca para cezası ödemeye başladı. İnternet siteniz varsa önünüze gelen her dokümanı paylaşamazsınız. Paylaşacağınız ürünler orijinal ve özgünse izin almanıza gerek yoktur. Bu yüzden internet web site işi ile uğraşıyorsanız telif haklarına dikkat etmelisiniz. Her an telif hakkı ihlalinden dolayı para ya da hapis cezası alabilirsiniz.
Telif hakkının ihlal edilmesi denilince internet dünyasında akla ilk gelen sinema siteleridir. Bu siteler telif hakkının ihlal edildiği en popüler sitelerdir. Bu sitelere artık google adsense onay vermemektedir. Bu site sahipleri artık reklam geliri alamamaya başladı. Reklam gelirsiz bir sitenin can damarı kopmuş demektir. Yakın zamanda bu video siteleri kapatılacaktır.
Video siteler internette artık ucuz fiyattan satılmaya başlandı. Geleceğinin ne olacağı meçhul olan bu sitelere artık kimse para yatırmak istemiyor. İstiyor ki bir an önce elimden çıksın. Site alıcıları bu durumun farkında olduğu için kimse bu siteleri artık almak istemiyor.
Video sitesi açmayı düşünen birisi iseniz bu dediklerime dikkat ederseniz işin sonunda zarar etmemiş olursunuz. Yakın zamanda video sitelerinin kapatılacağını göz önünde bulundurarak kendinize küçük bir film arşivi oluşturun. Telif hakkı geldikten sonra internetten rahat indirdiğiniz filmleri artık film dükkânlarından yüksek bedel ödeyerek alacaksınız.

Whatsapp Yasaklanıyor Mu ?

Daha önce internet üzerinden konuşma uygulaması Viber'ı yasaklayan Suudi Arabistan, şimdi de WhatsApp'ı yasaklamaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde aylık 250 milyon kullanıcıya ulaşan WhatsApp'ın yasaklanma sebebi ise, ülkenin siber ortamda daha baskın olabilmesi ve bu kanalların yerel kurallara uymaması! 

Yasağın ne zaman geleceği henüz tam olarak bilinmiyor, ama devletin amaçladığı tarih tutarsa Ramazan Ayı başlamadan önce WhatsApp, Arabistan'da yasaklanmış olacak. Geçtiğimiz yıl boyunca Suudi Arabistan'da mobil ağların yüzde 188 büyüdüğü söyleniyor. 16 milyona yakın internet abonesi bulunan ülkede, Youtube'un verilerine göre Amerika'nın üç katı oranında video izleniyor. Tabii Suudi Arabistan halkının oldukça önemli bir kısmının oraya çalışmak için gelen yabancılar olduğunu unutmamak gerek. 

Suudi Arabistan'da yasaklanma ihtimali olan bir diğer sosyal ağ ise Skype… 

Deadpool Full indir

Duyurulduğu günden bu yana dikkatleri üstüne çekmeyi başaran oyunlardan biri olan Deadpool sonunda oyuncularla buluştu. Bu buluşma üstüne çıkış videosu da yayınlandı. 

High Moon Studios tarafından geliştirilen Deadpool bazı eleştirmenler tarafından 2013′ün sürpriz oyunları arasında gösteriliyordu. Sonunda yapım 25 Haziran yani bugün itibarı ile PC, PS3 ve X360 platformlarında piyasaya sürüldü. TPS kamera açısını kullanan yapım özellikle Deadpool'un komedi yorumlarını da içeren videoları ile gözlerden kaçmamıştı. 

Yakın dövüş ve silahlı çatışmanın kombinesini sunan Deadpool'da, büyük balyozlardan, kılıçlara veya makineli tüfeklere kadar birçok silah kullanılabiliyor. Aksiyon dolu ve hareketli bir oynanış sunan Deadpool'un senaryosu ise Daniel Way ve High Moon Studios iş birliği sonucunda çıkmış. Daniel Way, ise Deadpool çizgi roman serisinin orijinal senaristi. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri çıkış videosu ile başbaşa bırakıyoruz. İyi seyirler. 

Deadpool

MessageMe Pro indir

messagemeUzun süre sonra Google Play’de yeni çıkan uygulamaları incelemek için gezinti yaptığım sırada son zamanlarda en çok indirilen ücretsiz uygulamar listesinde MessageMe adında bir uygulama gördüm. Normalde böyle bir uygulama olsa mutlaka bilirdim çünkü Google Play’deki çoğu uygulamayı denemişimdir.Bu kadar kısa sürede bu kadar çok indirilen bir uygulamayı güzeldir diyerek hemen tabletime yükledim ve kullanmak için uygulamayı açtım.Benzeri uygulamalarda da olduğu gibi telefon numaramızı girip kısa mesaj yoluyla bize bir kod gönderdi uygulama.Aktivasyon yaptıktan sonra facebook hesabımız ile senkronizasyon yapma seçeği geliyordu ve buradan facebooktaki arkadaşlarımızı otomatik olarak MessageMe’de listemize ekleyebiliyorduk.Bende senkronize ettikten sonra uygulamayı kullanmaya başladım ve Whatsapp tarzında bir uygulama olduğunu gördüm.Beğendin mi derseniz? Beğendiğimi söyleyebilirim çünkü arayüzü facebook’u andırıyordu.Arkaplan rengi benim oldukça hoşuma gitti.
MessageMe indirerek arkadaşlarınızla aşağıdaki faliyetleri gerçekleştirebilme imkanına sahipsiniz.
  • Mesajlaşma
  • Sesli mesaj alıp gönderme
  • Bas konuş
  • Resim ya da fotoğraf gönderme
  • Video gönderme
Uygulamayı kullanmak için mobil paketiniz ya da Wifi bağlantınızın olması gerekiyor.Mobil paket kullananlar için acaba çok kota yer mi düşüncesi olabilir.Resim,video,müzik tarzı dosyalar göndermediğiniz sürece minimum düzeyde kota tüketeceğini söyleyebilirim.Bundan dolayı sıkıntınız olmasın.Ayrıca MessageMe PIN denilen birşey var uygulama.Sizde bu uygulama yüklü ve bir arkadaşınız sizi listesine eklemek istiyor.Arkadaşınıza MessageMe PIN dediğimiz numarayı veriyorsunuz ve arkadaşınız bu numarayı uygulama kaydederek sizi ekleyebiliyor.Arkadaş ekleme mantığı bu kadar basit gerçekten.Uygulamada ayrıca konum paylaşımı,youtube videolarını doğrudan paylaşabilme,resim yada şekil çizerek bunu paylaşabilme gibi diğer benzeri uygumalarda olmayan birçok özellikle mevcut.Bu özelliklerde MessageMe uygulamasını diğer uygulamalardan farklı kılan faktörlerdir diyebilirim.MessageMe uygulaması hem android hemde ios için çıkarılmış versiyonları bulunmaktadır.
message_me
Benim tabletimde kullanmakta olduğum iletişim uygulamalarının başında Viber ve Tango geliyordu.Whatsapp tabletlerde çalışmıyordu bilindiği üzere.Tango ile görüntülü konuşma yapılıyordu fakat görüntü aktarımda sorun vardı.Ayrıca Türkçe versiyonu olmadığı için bazen sıkıntı yaşatıyordu kullanıcıları.Viberda tango’ya nazaran daha kaliteli bir uygulama olmasına rağmen Whatsapp kadar kullanışlı değildi.Yeni çıkan bu MessegaMe uygulaması bunların karışımı ve birçok yeni özellikle piyasaya iyi bir giriş yaptığını söyleyebilirim.Şuan kullanan sayısı pek olmasada yakın sürede bayağı popüler olacaktır.
iOS cihazınızda kullanmak isterseniz MessageMe (iOS) ‘u indirebilirsiniz

yasal uyarı

futboll-tv.blogspot.com adlı sitemizde bulunan resim, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar ve resimler çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videolar ve resimler yayınlamaktadır. Server'ımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden futboll-tv.blogspot.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların ve resimlerin kaldırılması talebinde bulunabilirler.