Hangi Yiyecekler Diş Beyazlatır

Neşeli ve güzel bir gülüş için dişlerinizin durumu çok önemlidir. Dişlerinizin daha beyaz olmasını yediğiniz bazı besinlerle sağlayabilirsiniz. Peki hangi besinler dişlerinizi beyazlatır Paylaş Diş beyazlatılmasında tıbbi tekniklerin yanısıra doğal besinlerde kullanılabilir.
İşte diş beyazlatan besinler
Portakal Portakal kabuğu dişlerinizin beyazlamasına yardımcı olur. Haftada bir kaç defa kullanılabilir.
Çilek Dişlerin üzerindeki lekelerin oluşumunu engelleyen çilek dişlerin dostudur. Fakat çilek yedikten sonra su içilmeli yada ağız çalkalanmalıdır. Bunun nedeni ise çileğin içerisindeki asit ve şekerin dişlerinize uzun süreli beklemelerde zarar vermesidir.

Elma sirkesi Beyazlatmada etkilidir. Fazla kullanımda diş minesi zarar görür.
Limon suyu Beyazlatmada etkilidir . Fazla kullanımda diş minesine zarar verebilir.
Diş beyazlatmada ve diş üzerinde leke yapan bakterileri temizleyen besinler ise lifli besinlerdir. Lifli besinler ağız ve diş sağlığınızda büyük görev üslenmiştir. Ağız ve diş sağlığı için yararlı olan lifli besinlere havuç karnobahar ve elmayı gösterebiliriz.
Dişlerimin gücüne güç katmak için hangi besinleri tüketmeliyim
Dişlerinizin daha kuvvetli ve sağlam olmasını sağlamak için süt somon balığı turunçgiller çilek brokoli ananas susam tohumu kuru meyveler ve adaçayı gibi besinleri tüketebilirsiniz. Kalsiyum dişler ve iskelet sisteminiz için çok önemlidir. Bunları en fazla süt ve somon balığında bulabilirsiniz. C vitamini açısından zengin olan turunçgiller sayesinde dişlerin sert tabakası güçlenir. İltihaplar önlenmiş olur.
Dişlerinizi beyazlatmanın en hızlı ve teknik yolu doktorunuzdan geçer. Dişlerinizdeki renklerin değişimini diş minesinin üzerine yapılan bir kaç işlemle 3 tona kadar beyazlatmak mümkün.

yasal uyarı

futboll-tv.blogspot.com adlı sitemizde bulunan resim, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar ve resimler çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videolar ve resimler yayınlamaktadır. Server'ımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden futboll-tv.blogspot.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların ve resimlerin kaldırılması talebinde bulunabilirler.