facebook Güvenlik nedenleriyle hesabın gecici olarak kilitlendi

Durduk yere facebook hesabınıza giriş yapmak istediğinizde

Güvenlik nedenleriyle hesabın geçici olarak kilitlendi
Ne yazık ki, bilgisayarınıza virüs bulaşmış olabilir.
Endişelenmeyin. Virüslü dosyaları bulup kaldırmanıza yardımcı olacağız.
Nasıl bulaşmış olabilir
Bilgisayarına zararlı yazılım bulaşmış kişiler, genellikle oyuna getirilerek bilgisayarlarına zararlı yazılımı bulaştıran kötü niyetli bir program çalıştırmış olurlar. Güvenmediğiniz yerler bulunan veya tanımadığınız kişilerden gelen programları asla çalıştırmamanız gerektiğini lütfen unutmayın."


Gibi bir uyarı ile karşılaşırsınız. Oysaki bilgisayarınıza virüs bulaşmamıştır ve bundanda eminsiniz. Peki facebook neden böyle bir uyarıda bulundu ? derseniz cevabı son derece basittir. Facebook kimsenin kara kaşına hevesli değildir bir israil malıdır ve tamamen para kaynaklarına bakar. Bununla ne alakası var diyeceksiniz, cevabı çok basit McAfee Scan And Repair adlı program üreticisi ile facebook arasında program başı kazanç kaynağı vardır yani facebook çok yüklü miktarda McAfee Scan And Repair program satıcısı ile anlaşmıştır. 

Güvenlik nedenleriyle hesabın geçici olarak kilitlendi adı altında üyelerine programı yüklemeleri için bir tür tuzak kurmuştur, bunu bilmeyen kullanıcılar bal gibide oyuna gelmektedir. Biraz insanı kızdıracak cinste bir aldatmaca değilmi? evet kesinlikle öyle, asıl siz şimdi insanları ne kadarsafyerine koyduklarını görün ve yalanın bukadarı pes diyeceksiniz..

Örneğin siz facebooka hergün google chramo tarayıcısıyla girdiğinizi varsayalım ve size 'Güvenlik nedenleriyle hesabın geçici olarak kilitlendi' diye bir uyarı sayfası çıktı ve McAfee Scan And Repair programını yüklemeden facebook hesabınıza giremeyeceğiniz söylend, sizde porgramı yüklediniz (program çalışmaz öylece pcnizde durur) ve tekrar girmek istediniz yine aynı sorun karşınızda duracak ve size 2-gün veya 4 ay beklemeniz gerekebilir diye bir başka uyarı alacaksınız yani program hiç bir işe yaramadı boşuna size yükletmiş oldu. Hani facebook programı yükleyip bahsedilen virüsü bulup silecekti? ne olduda hala aynı sorun ortada? evet burası önemli çünki bu bir aldatmaca bir oyun! facebookun amacı programı size paşa paşa yükletmek..

Facebook McAfee Scan And Repair sorunu ve çözümü:

Facebook McAfee Scan And Repair sorunu ve çözümek okadar basitki duyunca eminim biraz tebessümlü kızacaksınız. McAfee Scan And Repair sorunu ve çözümek için hani örnek vermiştik google chramo ile giriyordukya şimdi mozilla'dan girelim bakalım gerçekten bahsedilen virüs pcmize bulaşmışmı? hayır bal gibide virüs bulaşmamış paşa paşa hesabımıza girdik. Hani virüs vardı giremiyorduk eyy facebook ? Evet sevgili dostlar buda facebook'un para için yaptığı bir oyundur bu tür uyarı ile karşılaşırsanız asla program falan yüklemeyin hangi tarayıcıyı kullanıyorsanız çerezleri silin sorun çözülecektir. Bir başka yazımda görüşmek üzere ALLAHA'a emanet olunuz...

yasal uyarı

futboll-tv.blogspot.com adlı sitemizde bulunan resim, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar ve resimler çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videolar ve resimler yayınlamaktadır. Server'ımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden futboll-tv.blogspot.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların ve resimlerin kaldırılması talebinde bulunabilirler.