4 Eylül 2013 Türkiye Finlandiya Basketbol Maçı saat kaçta/canlı yayın hangi kanalda?


4 Eylül 2013 Türkiye Finlandiya Basketbol Maçı canlı yayın maç saat kaçta hangi kanalda kadrosu, maçı km kazanır..
A Milli Erkek Basketbol Takımı, Slovenya’da düzenlenecek 2013 Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda ilk maçını 4 Eylül‘de Finlandiya ile yapacak.
turkiye4 1024x773 4 Eylül 2013 Türkiye Finlandiya Basketbol Maçı saat kaçta/canlı yayın hangi kanalda?
A Milli Basketbol Takımı’nın teknik patronu Bogdan Tanjevic 12 kişilik kadroyu belirledi.Polonya karşılaşması öncesinde A Milli Takım Menajeri Harun Erdenay, açıkladı. Tanjevic 12 kişilik kadroya Kenan Sipahi, Barış Ermiş ve Deniz Kılıçlı’yı dahil etmedi.A Milli Basketbol Takımı’nın Avrupa Şampiyonası’ndaki 12 kişilik kadrosu şöyle: Doğuş Balbay, Ender Arslan, Sinan Güler, Serhat Çetin, Ömer Onan, Hidayet Türkoğlu, Emir Preldzic, Ersan İlyasova, Kerem Gönlüm, Oğuz Savaş, Semih Erden, Ömer Aşık
Türkiye, Avrupa Şampiyonası’nın ilk maçında 4 Eylül’de Finlandiya ile karşı karşıya gelecek. Saat 15:30‘da başlayacak mücadele NTV Spor ve NTVSpor.net‘ten canlı yayınlanacak.


yasal uyarı

futboll-tv.blogspot.com adlı sitemizde bulunan resim, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar ve resimler çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videolar ve resimler yayınlamaktadır. Server'ımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden futboll-tv.blogspot.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların ve resimlerin kaldırılması talebinde bulunabilirler.