Video Sitelerinden Video İndirme

imagesBir ürünün yayınlanması için mutlaka sahibinden izin alınması gerekir. Ürünün sahibinin verdiği bu izne telif denir. Telif hakkı nedeniyle her yıl binlerce dava açılıp insanlar milyarlarca para cezası ödemeye başladı. İnternet siteniz varsa önünüze gelen her dokümanı paylaşamazsınız. Paylaşacağınız ürünler orijinal ve özgünse izin almanıza gerek yoktur. Bu yüzden internet web site işi ile uğraşıyorsanız telif haklarına dikkat etmelisiniz. Her an telif hakkı ihlalinden dolayı para ya da hapis cezası alabilirsiniz.
Telif hakkının ihlal edilmesi denilince internet dünyasında akla ilk gelen sinema siteleridir. Bu siteler telif hakkının ihlal edildiği en popüler sitelerdir. Bu sitelere artık google adsense onay vermemektedir. Bu site sahipleri artık reklam geliri alamamaya başladı. Reklam gelirsiz bir sitenin can damarı kopmuş demektir. Yakın zamanda bu video siteleri kapatılacaktır.
Video siteler internette artık ucuz fiyattan satılmaya başlandı. Geleceğinin ne olacağı meçhul olan bu sitelere artık kimse para yatırmak istemiyor. İstiyor ki bir an önce elimden çıksın. Site alıcıları bu durumun farkında olduğu için kimse bu siteleri artık almak istemiyor.
Video sitesi açmayı düşünen birisi iseniz bu dediklerime dikkat ederseniz işin sonunda zarar etmemiş olursunuz. Yakın zamanda video sitelerinin kapatılacağını göz önünde bulundurarak kendinize küçük bir film arşivi oluşturun. Telif hakkı geldikten sonra internetten rahat indirdiğiniz filmleri artık film dükkânlarından yüksek bedel ödeyerek alacaksınız.

yasal uyarı

futboll-tv.blogspot.com adlı sitemizde bulunan resim, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar ve resimler çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videolar ve resimler yayınlamaktadır. Server'ımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden futboll-tv.blogspot.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların ve resimlerin kaldırılması talebinde bulunabilirler.