Wechat full indir wechat nasıl kullanılır

Bu yazımda sizlere yen çıkan bir mesajlaşma programını tanıtmak istiyorum.Farketmişsiniz televizyonlar futbol yıldızı Lionel Messi’nin oynadığı bir reklam filmi var.Reklam filmini izlediyseniz yeni çıkan bir mesajlaşma programının tanıtımı yapılmış ve gayet başarılı olmuş.Reklam filminde Messi gibi bir yıldızın kullanılması da programın kullanılırlığı artıracağından şüphe yok.WeChat adındaki programın tanıtımı ile ilgili videoyu ve yazıyı aşağıdan inceleyebilirsiniz.
“Bağlanmanın yeni yolu” mottosuyla 2013’te Türkiye pazarına giriş yapan yenilikçi mobil mesajlaşma uygulaması WeChat dünya çapında 300 Milyon kıullanıcı çıtasını geride bıraktı. 
Dünyaca ünlü futbol yıldızı Lionel Messi, WeChat’in global reklam kampanyasında WeChat’in reklam yüzü olarak karşımıza çıktı. En çok indirilen uygulamalar arasında yer alan WeChat ilk global reklam serisini, “We Share, We Love, WeChat” mottosuyla Türkiye’de de başlattı. Messinin oynadığı TV reklamını aşağıda izleyebilirsiniz. 
Yazmayı Bırak Konuşmaya Başla 
WeChat’in sesli mesajlaşma özelliği sık ve uzun SMS yazmaktan sıkılanlar için türlerinin arasında tek. 
WeChat’te sesli mesaj göndermek için tek yapmanız gereken bir tuşa basılı tutmak, mesajızı söylemek ve tuşu bırakmak. Tuşu bıraktığınız anda sesli mesajınız karşı tarafa iletiliyor. Tıpkı telsiz gibi.Sesli mesaj gönderimi özelliği için uygulama herhangi bir ücret talep etmiyor. Doğrusunu söylemek gerekirse WeChat’in tüm özellikleri ücretsiz. Eğer olur da yanlış bir mesaj söylerseniz, mesajı göndermemek için ekrandaki “X” işaretine parmağınızı sürükleyerek mesajınızı silebiliyorsunuz. 
 
Neden  WeChat Kullanmalısınız? 
Messi’nin reklam yüzü olduğu Wechat mesajlaşma uygulaması dünya üzerinde 300 milyondan fazla mobil kullanıcı tarafından kullanılıyor. Hem ücretsiz olması hem iOS, Android, Windowsphone, Symbian, Blackberry gibi tüm işletim sistemlerinde çalışıyor olması tercih edilmesi için yeterli bir neden.
Mobil kullanıcılar içinde bazı kişiler sohbet ettiği diğer insanlara cep telefonu numarasını vermek istemezler. Mobil mesajlaşma uygulaması WeChat ID ile bu soruna iyi bir çözüm bulmuş. Kullanıcı adınızı belirledikten sonra diğer kullanıcıların sizi arkadaş olarak rehberlerine ekleyebilmeleri için telefon numarası yerine WeChat ID’nizi vermeniz yeterli. Aynı zamanda WeChat ID, telefon numarasına göre akılda tutması çok daha kolay. Hızlıca WeChat ID’nizi söyler sonrasında da metin mesajı ile dilerseniz karşınızdakinin numarasını alabilirsiniz. Burada iki önemli konu var. Kullanıcı adınızı iyi seçin çünkü bir kez değiştirme hakkınız var ve seçeceğiniz ID en az 6 karakter olmalı.
Görünen o ki WeChat, mobil mesajlaşma uygulamaları pazarının lideri Whatsapp’ın tahtına gözlerini dikmiş. Her geçen gün, tavsiyeler bölümünde yeni bir arkadaşımın WeChat’e katıldığı bilgisini görüyorum. WeChat, Whatsapp, Viber, Skype ve benzeri uygulamaların arasındaki rekabet gün geçtikçe artacağa benziyor.
Bu arada merak edenler için WeChat’i buradan indirebilirsiniz. 
http://wechat.com/tr/download.html

yasal uyarı

futboll-tv.blogspot.com adlı sitemizde bulunan resim, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar ve resimler çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videolar ve resimler yayınlamaktadır. Server'ımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden futboll-tv.blogspot.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların ve resimlerin kaldırılması talebinde bulunabilirler.