19:30 – Besiktas – Gaziantepspor maçını canlı izle, kanal 1

maçı canlı olarak sitemizde yayınlanacaktır. Canlı maç izlemek için maç saatinden 10 - 15 dakika önce sohbet alanımızı ziyaret ederek diğer arkadaşlardan maçının yayın linkini isteyebilirsiniz.
Bazı maçları izlemek için ULTRASURF veya HOTPOT SHELD gibi programlar yüklemeniz gerekebilir.
arasında oynanacak olan karşılaşmayı sitemizden izleyebilirsiniz, maçında atılan goller macdan hemen sonra sitemizde olacaktır. arasında oynanan maçı izleyemiyorsanız , sitemizdeki arama kutusunu kullanarak maçı için alternatif link bulabilirsiniz.




15:30 – Liverpool – Manchester UTD maçını canlı izle, kanal 1

Liverpool - Manchester United Canlı Maç İzle maçı canlı olarak sitemizde yayınlanacaktır. Canlı maç izlemek için maç saatinden 10 - 15 dakika önce sohbet alanımızı ziyaret ederek diğer arkadaşlardan Liverpool - Manchester United Canlı Maç İzle maçının yayın linkini isteyebilirsiniz.
Bazı maçları izlemek için ULTRASURF veya HOTPOT SHELD gibi programlar yüklemeniz gerekebilir.
Liverpool - Manchester United Canlı Maç İzle arasında oynanacak olan karşılaşmayı sitemizden izleyebilirsiniz, Liverpool - Manchester United Canlı Maç İzle maçında atılan goller macdan hemen sonra sitemizde olacaktır. Liverpool - Manchester United Canlı Maç İzle arasında oynanan maçı izleyemiyorsanız , sitemizdeki arama kutusunu kullanarak Liverpool - Manchester United Canlı Maç İzle maçı için alternatif link bulabilirsiniz.



21:45 – Antalyaspor – Bursaspor maçını canlı izle, kanal 1

Antalyaspor - Bursaspor maçı canlı olarak sitemizde yayınlanacaktır. Canlı maç izlemek için maç saatinden 10 - 15 dakika önce sohbet alanımızı ziyaret ederek diğer arkadaşlardan Antalyaspor - Bursaspor maçının yayın linkini isteyebilirsiniz.
Bazı maçları izlemek için ULTRASURF veya HOTPOT SHELD gibi programlar yüklemeniz gerekebilir.
Antalyaspor - Bursaspor arasında oynanacak olan karşılaşmayı sitemizden izleyebilirsiniz, Antalyaspor - Bursaspor maçında atılan goller macdan hemen sonra sitemizde olacaktır. Antalyaspor - Bursaspor arasında oynanan maçı izleyemiyorsanız , sitemizdeki arama kutusunu kullanarak Antalyaspor - Bursaspor maçı için alternatif link bulabilirsiniz.



21:45 – Fenerbahçe – Sivasspor Canlı izle maçını canlı izle, kanal 1

 Fenerbahçe - Sivasspor Maçı Golleri maçı canlı olarak sitemizde yayınlanacaktır. Canlı maç izlemek için maç saatinden 10 - 15 dakika önce sohbet alanımızı ziyaret ederek diğer arkadaşlardan Fenerbahçe - Sivasspor Maçı Golleri maçının yayın linkini isteyebilirsiniz.
Bazı maçları izlemek için ULTRASURF veya HOTPOT SHELD gibi programlar yüklemeniz gerekebilir.
Fenerbahçe - Sivasspor Maçı Golleri arasında oynanacak olan karşılaşmayı sitemizden izleyebilirsiniz, Fenerbahçe - Sivasspor Maçı Golleri maçında atılan goller macdan hemen sonra sitemizde olacaktır. Fenerbahçe - Sivasspor Maçı Golleri arasında oynanan maçı izleyemiyorsanız , sitemizdeki arama kutusunu kullanarak Fenerbahçe - Sivasspor Maçı Golleri maçı için alternatif link bulabilirsiniz.


20:00 – Kayserispor – Elazigspor maçını canlı izle, kanal 1

 Kayserispor - Elaziğspor Maçı İnternetten Şifresiz maçı canlı olarak sitemizde yayınlanacaktır. Canlı maç izlemek için maç saatinden 10 - 15 dakika önce sohbet alanımızı ziyaret ederek diğer arkadaşlardan Kayserispor - Elaziğspor Maçı İnternetten Şifresiz maçının yayın linkini isteyebilirsiniz.
Bazı maçları izlemek için ULTRASURF veya HOTPOT SHELD gibi programlar yüklemeniz gerekebilir.
Kayserispor - Elaziğspor Maçı İnternetten Şifresiz arasında oynanacak olan karşılaşmayı sitemizden izleyebilirsiniz, Kayserispor - Elaziğspor Maçı İnternetten Şifresiz maçında atılan goller macdan hemen sonra sitemizde olacaktır. Kayserispor - Elaziğspor Maçı İnternetten Şifresiz arasında oynanan maçı izleyemiyorsanız , sitemizdeki arama kutusunu kullanarak Kayserispor - Elaziğspor Maçı İnternetten Şifresiz maçı için alternatif link bulabilirsiniz.



20:00 – Kardemir Karabukspor – Genclerbirligi maçını canlı izle, kanal 1

Önemli uyarı : Kardemir Karabukspor - Genclerbirligi maçı canlı olarak sitemizde yayınlanacaktır. Canlı maç izlemek için maç saatinden 10 - 15 dakika önce sohbet alanımızı ziyaret ederek diğer arkadaşlardan Kardemir Karabukspor - Genclerbirligi maçının yayın linkini isteyebilirsiniz.
Bazı maçları izlemek için ULTRASURF veya HOTPOT SHELD gibi programlar yüklemeniz gerekebilir.
Kardemir Karabukspor - Genclerbirligi arasında oynanacak olan karşılaşmayı sitemizden izleyebilirsiniz, Kardemir Karabukspor - Genclerbirligi maçında atılan goller macdan hemen sonra sitemizde olacaktır. Kardemir Karabukspor - Genclerbirligi arasında oynanan maçı izleyemiyorsanız , sitemizdeki arama kutusunu kullanarak Kardemir Karabukspor - Genclerbirligi maçı için alternatif link bulabilirsiniz.





21:45 – Akhisar Belediyespor – Trabzonspor Canlı Maç İzle maçını canlı izle, kanal 4

 Akhisar Belediyespor - Trabzonspor Canlı Maç İzle maçı canlı olarak sitemizde yayınlanacaktır. Canlı maç izlemek için maç saatinden 10 - 15 dakika önce sohbet alanımızı ziyaret ederek diğer arkadaşlardan Akhisar Belediyespor - Trabzonspor Canlı Maç İzle maçının yayın linkini isteyebilirsiniz.
Bazı maçları izlemek için ULTRASURF veya HOTPOT SHELD gibi programlar yüklemeniz gerekebilir.
Akhisar Belediyespor - Trabzonspor Canlı Maç İzle arasında oynanacak olan karşılaşmayı sitemizden izleyebilirsiniz, Akhisar Belediyespor - Trabzonspor Canlı Maç İzle maçında atılan goller macdan hemen sonra sitemizde olacaktır. Akhisar Belediyespor - Trabzonspor Canlı Maç İzle arasında oynanan maçı izleyemiyorsanız , sitemizdeki arama kutusunu kullanarak Akhisar Belediyespor - Trabzonspor Canlı Maç İzle maçı için alternatif link bulabilirsiniz.


http://nebuldun.blogspot.com/2013/08/canl-mac-izle-futbol-basketbol-tenis.html

MovieStar Planet

Movie Star Planet


Movie Star Planet  çocuk platfomlarından biridir. Aslında pek yeni olmasına rağmen çocukların ilgisini çok çekiyor. Peki internet üzerinden geliştirilmiş olan Movie Star Planet ne işe yarıyor ve çocuklara ne gibi imkanlar sunuyor?
MovieStar Planet, çocukların kendini geliştirebileceği bunu yaparken de çeşitli yeteneklerini geliştirebileceği eğlenceli bir portal.  Amaç olarak çocuklara film yapma gibi bir özellik sunuyorlar.  Yaptıkları filmler sayesinde onlara ünlenip para kazanabilme imkanı veriyorlar. Ne kadar ün kazanırsa oyuncu , kendine ait o kadar farklı özelliği bulunuyor.
Her çocuk kendini yansıtabilmek için ilk olarak bir maskot düzenliyor. O maskotlara kendi kişiliklerindeki görüntü modasını verdikleri için oyunları da daha iyi anlıyorlar. Yine bu sayede sohbet ederken arkadaş seçimleri konusunda da ayırt edici olabiliyorlar.
Sundukları oyunlar arasında yer alan eğitici bilgiler, oynayanı merak ettiriyor ve akılda kalıcı olmasını sağlıyor. Oynanan oyunların çeşitliği de site içerisinde belirtiliyor.
Çocukların kendilerine evcil hayvan bakmalarına da imkan sunuluyor. Bu oyuncuların sorumluluk duygusunu genişletiyor.
Veliler bakımından da güvenilir bir platform olan Movie Star Planet‘i ziyaret etmenizi öneririz. Kullanımı basittir ve size yardımcı olabilecek çeşitli mesajlar ile kolay adapte olmayı sağlar.
- See more at: http://www.guncelblog.com/moviestar-planet.html#sthash.Q7rliL1f.dpuf

Yeni Ehliyet Yasası 2012

Evet araba almak ve sürmek bütün gençlerin hayali neredeyse bu hayal onlarla birlikte 18 yaşına kadar bekliyor ve ehliyet aldıktan sonra hayallerine kavuşuyorlar. Ehliyet alan her genç yasal olarak araba kullanabiliyordu ancak yeni çıkacak olan yasayla birlikte bu durum artık böyle olmayacak. Daha güvenilir bir sistem geliyor kısacası. Bu sistem ile ehliyet almak hem zorlaşacak, zorlaştığı gibi alındıktan sonrada sıkıntı yaratacak. Resmi gazete yayınlandı ve seneye ehliyet almak ve araba kullanmak çok daha zor olacak. Sürücü kurslarını başarıyla tamamlayanlara, yeni uygulamada stajyer sürücü belgesi verilecek. Stajyer sürücü belgesi, 2 yıl süreyle geçerli olacak. Bu süre içerisinde 2 kez kırmızı ışıkta geçen, 2 kez hız limitini aşan, uyuşturucu, alkollü maddelerin etkisiyle araç kullanan, asli kusurlu olarak ölümlü ve yaralamalı kazalara karışan, 60 ceza puanını dolduran stajyer sürücülerin belgeleri trafik zabıtalarınca geri alınarak iptal edilecek. Bu kişilerin yeniden sürücü belgesi alabilmesi için yeniden sürücü kurslarında eğitim görüp yapılan sınavları başarıyla tamamlamaları gerekecek.
1-) Stajyer Ehliyet: Bu durum gerçekten ehliyet alacaklar için can sıkıcı hale gelecek gibi duruyor.  Ehliyet aldıktan 2 sene sonra bile kontrol edilebilirsiniz. Bu kontrol şekli şöyle; aldığınız ehliyet stajyer ehliyeti olacak ve bu ehliyetin 2 sene süresi var 2 sene içinde yaptığınız kazalar, ceza vs gibi puanlara göre ehliyetinizi alamayabileceksiniz. Eğer 2 sene içinde işler iyi gider ise gerçek ehliyet sahibi olmaya hak kazanacaksınız. Stajyer sürücü belgesi iptal edilip tekrar almak isteyenlerin, psiko-teknik değerlendirme ve psikiyatri uzmanı tarafından muayene edilerek olumlu rapor almaları da gerekecek. İkinci defa iptal olursa, yine aynı hükümler uygulanacak.
2-) Daha zor sınavlar: Asıl canı sıkan bu artık kimse ezberlenmiş bilgiler ile sınava giremeyecek, sınavlar artık ezbere dayalı değil yoruma dayalı şekilde yapılacak. Sürücü belgesi sahibi olanlar 50 yaşına kadar 10 yılda bir, 50-65 yaş arası 5 yılda bir, 65 yaşından sonra 3 yılda bir sağlık kontrolünden geçecekler.
Evet, yeni ehliyet sistemininin en büyük 2 büyük sorunu bu gibi gözükse de, olması gereken hatta geç bile kalına bir uygulama. Kısaca artık trafikte ehliyeti bakkaldan alan arkadaşları görmeyeceğimizi bilmek bile insana şimdiden güven veriyor..
- See more at: http://www.guncelblog.com/yeni-ehliyet-yasasi-201.html#sthash.m8xXuXZm.dpuf

Cheetos Angry Birds Oyna

Sevilen cips markası Cheetos, akıllı telefonların ve oyun sitelerinin vazgeçilmezi Angry Birds oyununu kendi reklam çalışmaları için düzenledi. Harika bir kampanya ile karşımıza çıkan Cheetos hem cipslerinin alım gücünün artırılmasını hem de harika oyunu kendine göre düzenleyerek ismini daha çok duyurdu.

Oyunu Oynamak için tıklayın ==> Cheetos Angry Birds Oyna

Oyunun genel özelliklerine bakılacak olursa;
Klasik bir Angry Birds oyunu. Kızgın kuşlar domuzları yok etmek için çalışıyorlar fakat eskisi gibi onların yumurtalarını çaldıkları için değil. Bu sefer domuzlar onların Cheetos marka cipslerini almışlar.  Onları kurtarmak için uğraşan Angry Birds kuşlarına yardımcı oluyorsunuz.
Oyunda kredi sistemi geliştirilmiş. Yani, oyun sırasında ödül kazanmak için Cheetos  paketlerinden çıkacak olan şifreyi yazmanız gerekiyor. Bu şifreler size rastgele bir kredi puanı veriyor. Her oyun oynadığınız da 1 krediniz eksiliyor.
Bunun dışında oyunu kredisiz bir biçimde de vakit geçirmek için oynayabiliyorsunuz. Ama sizi kışkırtacak ödül trafiği de ekranın sağ kısmında yerini almış.
Oyun esnasında her kuşun özelliği de koruma gösteriyor. Yani klasik halinde kuşlar hangi özellikleri gösteriyorsa bu oyunda da o sağlanmış.
Çok büyük ödüller kazanabileceğiniz oyunda Ipad, anahtarlık, Teknosa hediye çeki, peluş Angry Birds oyuncağı gibi çeşitli hediyeler alabiliyorsunuz. Bu hediyeleri almak için ise oyunlarda yüksek puan yapmanız şart.
Oyuna giriş yapmak isterseniz  buraya https://www.cheetos-angrybirds.com/register
Oyunu oynamak isterseniz buraya https://www.cheetos-angrybirds.com/login?returnurl=%2Fgame
Ödüllere ulaşmak için ise buraya  https://www.cheetos-angrybirds.com/prizes
- See more at: http://www.guncelblog.com/cheetos-angry-birds-oyna.html#sthash.1oX3ebBE.dpuf

Canlı Altın Fiyatları

GTA 5 Ön İnceleme

Atari oyunu olan Mario’dan sonra şüphesiz ki en çok oynanan ve en çok bilinen oyun serisi Grand Theft Auto yani bilinen adı ile GTA serisidir. Oyunun bu kadar çok sevilmesinde ki en önemli sebep oyun içerisinde tamamen özgür olmanız oyun içerisinde dilerseniz kötü bir karakter gibi oynayabilir dilerseniz yalnızca sizlere verilen görevleri yerine getirebilirsiniz.  Oyun içerisinde bu kadar özgür olunca başarı da otomatik olarak geliyor. Özellikle playstation oyun konsoluna çıkış yapan GTA 1 ile yakın zamanda çıkış yapacak olan GTA 5 oyunu arasında arasında dağlar kadar fark vardır desek yanlış olmayacaktır. Özellikle grafiksel açıdan iki oyunu yan yana koyduğumuzda ortaya çıkan fark inanılmaz. Bu da oyunun geliştirici firması Rockstar Games’in büyük başarısıdır. Oyun dünyasını yakından takip edenlerin bileceği üzere GTA 5 şuanda yapım aşamasında olan bir oyun ve 17 eylül 2013 tarihinde piyasaya çıkacak. Üstelik bu sefer ki GTA oyunu içerisinde Micheal, Trevor Franklin olmak üzere üç adet karakter ile oynayacağız. Gta hayranlarının bileceği üzere bugüne kadar çıkmış olan tüm GTA oyunlarında yalnızca bir adet karakterin kontrolünü sağlıyorduk.
Ancak GTA’nın yeni oyunu GTA 5 ile birlikte artık üç karakter ile birlikte oynayacağız. Ayrıca oyunun hikayesi doğrultusunda karakterlerimiz birbirleri ile karşılaşacak. Muhtemelen üç karakter birbiri ile arkadaşlık kuracak.Oyunun Los Santos isimli bir şehirde geçecek ve bu şehir büyük ölçekte Amerika’nın Los Angeles eyaleti baz alınarak tasarlanmış durumda.  Ayrıca serinin hayranlarının bildiği üzere Los Santos şehri daha önce ki GTA oyunları arasında yer alan GTA San Andreas oyununda kullanılmıştı. Rockstar Games firması yeni GTA oyunu GTA 5′te de aynı haritayı kullanacak ancak muhtemelen harita üzerinde bazı eklemeler de olacaktır. Ayrıca GTA 5 oynayabilmek için oyunun çıkışını beklemek zorunda değilsiniz. Oyunun flash versiyonunu aşağıda ki linkten direkt olarak oynayabilirsiniz.
- See more at: http://www.guncelblog.com/gta-5-on-inceleme.html#sthash.lDlUiruK.dpuf

Total War: Rome 2 Türkçe Olacak

total_war_rome_2_wallpaper
Dünyanın en iyi strateji oyunlarından biri olan Total War serisinin şüphesiz en sevilen oyunlarından biri olan Total War: Rome’un yeni oyunu Total War Rome 2 geçtiğimiz aylar içerisinde duyurulmuştu. Oyunun geliştiricisi olan Sega  firması geçtiğimiz günler içerisinde yaptığı açıklama ile tüm oyun sevenlerin yüzünü güldürmeyi başardı. Total War: Rome 2 oyunu Türkçe dil desteği ile hazırlanıyor ve direkt olarak piyasaya Türkçe olarak çıkacak. Bildiğiniz üzere yine Sega’nın yapımlarından biri olan ve futbol simulasyonu konusunda şuanda pazarın tek hakimi olan Footbal Manager serisi 2013 yılında Türkçe olarak piyasaya çıkmıştı. Görünüşe göre bir başka Sega oyunu olan Total War: Rome 2′de Türkçe olacak.  Oyun ile ilgili olarak daha fazla bilgi vermek gerekirse,
Total War: Rome 2 oyunu  3 Eylül 2013 tarihinde piyasaya çıkacak. Oyun tahmin edeceğiniz üzere yalnızca bilgisayara çıkış yapacak. Total War: Rome 2′nin tek kişilik oynanış modunun yanı sıra aynı zamanda Co-Op olarak da oynanabilecek bir modu olacak ve tabii ki de Total War serisinin vazgeçilmezi olan multiplayer savaşlarda oyunda yerini alacak. Ayrıca Total War: Rome 2 yeni bir oyun motoru kullanılarak hazırlanıyor ve olabilecek en düşük sistemde de çalışabilecek seviyeye getirmeye çalışılıyor. Daha önce ki Total War: Rome oyununda yer alan özelliklerin pek çoğu bu oyunda da yer alacak ve Roma İmparatorluğu ile savaşlara gireceğiz. Total War: Rome 2 oyunun ana konusu M.Ö 149 ve M.Ö 146 tarihleri arasında geçen Üçüncü Pon Savaşını konu alacak ve oyun bu tarihler arasında geçecek. Bakalım Türkçe olarak geliştirilen Total War: Rome 2 ne derece başarılı olacak
- See more at: http://www.guncelblog.com/total-war-rome-2-turkce-olacak.html#sthash.vQW4D5SX.dpuftotal_war_rome_2_wallpapertotal_war_rome_2_wallpaper

total_war_rome_2_wallpaper


Dünyanın en iyi strateji oyunlarından biri olan Total War serisinin şüphesiz en sevilen oyunlarından biri olan Total War: Rome’un yeni oyunu Total War Rome 2 geçtiğimiz aylar içerisinde duyurulmuştu. Oyunun geliştiricisi olan Sega  firması geçtiğimiz günler içerisinde yaptığı açıklama ile tüm oyun sevenlerin yüzünü güldürmeyi başardı. Total War: Rome 2 oyunu Türkçe dil desteği ile hazırlanıyor ve direkt olarak piyasaya Türkçe olarak çıkacak. Bildiğiniz üzere yine Sega’nın yapımlarından biri olan ve futbol simulasyonu konusunda şuanda pazarın tek hakimi olan Footbal Manager serisi 2013 yılında Türkçe olarak piyasaya çıkmıştı. Görünüşe göre bir başka Sega oyunu olan Total War: Rome 2′de Türkçe olacak.  Oyun ile ilgili olarak daha fazla bilgi vermek gerekirse,
Total War: Rome 2 oyunu  3 Eylül 2013 tarihinde piyasaya çıkacak. Oyun tahmin edeceğiniz üzere yalnızca bilgisayara çıkış yapacak. Total War: Rome 2′nin tek kişilik oynanış modunun yanı sıra aynı zamanda Co-Op olarak da oynanabilecek bir modu olacak ve tabii ki de Total War serisinin vazgeçilmezi olan multiplayer savaşlarda oyunda yerini alacak. Ayrıca Total War: Rome 2 yeni bir oyun motoru kullanılarak hazırlanıyor ve olabilecek en düşük sistemde de çalışabilecek seviyeye getirmeye çalışılıyor. Daha önce ki Total War: Rome oyununda yer alan özelliklerin pek çoğu bu oyunda da yer alacak ve Roma İmparatorluğu ile savaşlara gireceğiz. Total War: Rome 2 oyunun ana konusu M.Ö 149 ve M.Ö 146 tarihleri arasında geçen Üçüncü Pon Savaşını konu alacak ve oyun bu tarihler arasında geçecek. Bakalım Türkçe olarak geliştirilen Total War: Rome 2 ne derece başarılı olacak?

Dünyanın en iyi strateji oyunlarından biri olan Total War serisinin şüphesiz en sevilen oyunlarından biri olan Total War: Rome’un yeni oyunu Total War Rome 2 geçtiğimiz aylar içerisinde duyurulmuştu. Oyunun geliştiricisi olan Sega  firması geçtiğimiz günler içerisinde yaptığı açıklama ile tüm oyun sevenlerin yüzünü güldürmeyi başardı. Total War: Rome 2 oyunu Türkçe dil desteği ile hazırlanıyor ve direkt olarak piyasaya Türkçe olarak çıkacak. Bildiğiniz üzere yine Sega’nın yapımlarından biri olan ve futbol simulasyonu konusunda şuanda pazarın tek hakimi olan Footbal Manager serisi 2013 yılında Türkçe olarak piyasaya çıkmıştı. Görünüşe göre bir başka Sega oyunu olan Total War: Rome 2′de Türkçe olacak.  Oyun ile ilgili olarak daha fazla bilgi vermek gerekirse,
Total War: Rome 2 oyunu  3 Eylül 2013 tarihinde piyasaya çıkacak. Oyun tahmin edeceğiniz üzere yalnızca bilgisayara çıkış yapacak. Total War: Rome 2′nin tek kişilik oynanış modunun yanı sıra aynı zamanda Co-Op olarak da oynanabilecek bir modu olacak ve tabii ki de Total War serisinin vazgeçilmezi olan multiplayer savaşlarda oyunda yerini alacak. Ayrıca Total War: Rome 2 yeni bir oyun motoru kullanılarak hazırlanıyor ve olabilecek en düşük sistemde de çalışabilecek seviyeye getirmeye çalışılıyor. Daha önce ki Total War: Rome oyununda yer alan özelliklerin pek çoğu bu oyunda da yer alacak ve Roma İmparatorluğu ile savaşlara gireceğiz. Total War: Rome 2 oyunun ana konusu M.Ö 149 ve M.Ö 146 tarihleri arasında geçen Üçüncü Pon Savaşını konu alacak ve oyun bu tarihler arasında geçecek. Bakalım Türkçe olarak geliştirilen Total War: Rome 2 ne derece başarılı olacak
- See more at: http://www.guncelblog.com/total-war-rome-2-turkce-olacak.html#sthash.vQW4D5SX.dpuf

YURT-KUR Yerleştirme Sonuçları açıklandı. TIKLA SONUCU ÖĞREN

Yurt-Kur yerleştirme sonuçları açıklandı. Sonuçlar, Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun internet adresinden öğrenilebilecek.
 
Sonuçları açıklayan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, ikinci öğretim ücretleri için yeni bir kredi çalışması yapabileceklerini söyledi. Kılıç şunları söyledi:
 
"İkinci öğrenim ücretlerine devam edilecek. Öğrenim kredisinden de bildiğim kadarıyla yararlanıyor bu arkadaşlarımız harç kredisi olarak bir düzenleme üzerinde çalışabiliriz, yani mezuniyetlerinden sonra işe girdikten sonraki süreçte geri ödemelerini gerçekleştirmek üzere bir kredi uygulaması üzerinde bir çalışma yapılabilir eğer yoğun bir talep gelirse bazen bir kişinin iki kişinin seslendirdiği bir talep doğrultusunda işlem yapılabiliyor bu da genelin beklentisini karşılamayabiliyor."-

ÖSYM 2014 Sınav Takvimini Yayınladı - Hangi Sınav Ne Zaman Yapılacak?

ÖSYM,her yıl belirli tarihlerde birçok sınavlar düzenliyor.Düzenlediği bu sınavlar neticesinde insanların yaşantısında dönüm noktası olabilecek fırsatlar sunan ÖSYM,her yıl belirli dönemlerde yapılan sınavların önümüzdeki yıl yapılacağı tarihleri yayınladı.Sizde ÖSYM'nin 2014 yılında yapacağı sınav/sınavlara  girmeyi planlıyorsanız,aşağıdaki listeden hangi sınavın hangi tarihte yapılacağına bakabilirsiniz.

2014 Yılı ÖSYM Sınav Takvimi
-Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) : 23 Mart 2014
-Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı (YDS-İlkbahar dönemi): 6 Nisan 2014
-Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) İlkbahar Dönemi:11 Mayıs 2014
-Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS)-4 Sosyal Bilimler: 14 Haziran 2014
-Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS)-1 Matematik: 15 Haziran 2014
-Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS)-5 Yabancı Dil: 15 Haziran 2014
-Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS)-2 Fen Bilimleri: 21 Haziran 2014
-Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS)-3 Edebiyat-Coğrafya: 22 Haziran 2014
-Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Lisans: 5-6 Temmuz 2014
-KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT): 13 Temmuz 2014
-Dikey Geçiş Sınavı (DGS): 19 Temmuz 2014
-Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) : 31 Ağustos 2014
-Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (Sonbahar Dönemi): 6 Eylül 2014
-KPSS Ortaöğretim/Önlisans (Önlisans Düzeyi): 27 Eylül 2014
-KPSS Ortaöğretim/Önlisans (Ortaöğretim Düzeyi): 28 Eylül 2014
-Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) Sonbahar Dönemi: 23 Kasım 2014

JPstation Blogger Teması

JPstation Blogger Teması

Uzun zamandır bu temayı paylaşmak istiyordum bu gün aklıma geldi sizlerle paylaşmak istedim. Temayı çoğu sitede görmüşsünüzdür. Blogger ve wordpress temaları mevcut. Ben sizlere blogger temasını paylaşacağım. Temanın yapımcısı temayı müthiş şekilde tasarlamış. Eklentiler efektler açısından süper bir tema. Tema arayanlar bu temayı gönül rahatlığı ile kullanabilirler. Temanın indirme linki ve önizlemesi aşağıda mevcuttur.

Kurulum : Blogger Kumanda Paneli › Şablon › Yedekle / Geri Yükle adımlarını kullanarak temayı yükleyebilirsiniz. 

Temanın önizlemesi için buraya indirmek için buraya tıklayınız.

Blogger Tema Yükleme

Merhaba arkadaşlar gene bir anlatım ile karşınızdayım..Bu sefer ki anlatım da Blogger'a yeni başlayan arkadaşlar için nasıl tema yükleneceğini anlatacağım.Öncelikle anlatımın bana ait olduğunu belirtmek isterim,alıntı değildir..
Anlatımımıza başlayalım ....


 Öncelikle Bilgisayarımıza İndirdiğimiz .zip dosyasında ki .xml belgesini masaüstüne atalım.İşimiz onunla olacaktır.


Daha Sonra Blogger profilimize giriş yapalım.Blogumzu seçelim karşımıza böyle bir ekran çıkacaktır.Numaralara göre açıklama yapacağım.
                                                       
                                                   1.)ŞABLON'a tıklayalım..

                                                      
                                                                          2.)YEDEKLE/GERİ YÜKLE butonuna tıklayalım..

                                                                     
                                                                      3.) DOSYA SEÇ deyip masaüstümüz'deki .xml dosyamızı seçelim..
                                                                      4.) Dosya'yı seçtiğimiz de YÜKLE butonu tıklanabilecek duruma gelecektir..


Tema yükleme kısaca böyleydi ..

Hatırlatmakta fayda var temayı seçtikten sonra bazı widgetlerin tutulup tutulmayacağı sorulur ona Widgetleri Sil demenizi öneririm aksi halde onları daha sonraları silmekte zorlanabilirsiniz...

Rss Abonelik kutusu ve sosyal medya butonları

Blogunuzun Trafik kaynağı en çok nereden diye sorsak şüphesiz arama motorları dersiniz.Hatta arama motoru değil Google dersiniz. Blog'a gelen trafiklerin çoğunun arama motorlarından geldiği bilinmekte elbette. Arama motorlarından sonraki bir trafik kaynağı Sosyal medya'dır.Yanifacebook, twitter, google plus, pinterest, tumblr vb ne kadar sosyal medya aracı var ise hepsi birer trafik kaynağıdır.Bu tür sosyal medya ortamlarından takipçiniz ne kadar fazla olursa bu da blogunuza daha fazla trafik olarak geri dönecektir. Özellikle rss kullanımın faydasından da daha önce ki yazılarımda bahsetmiştim.Blogunuza uğrayan ziyaretçilerin RSS kutusunu kullanarak yazınıza abone olması daha fazla trafik, blogunuz, okuyucu kitleniz, google sıralamanız, Seo ve daha bir çok yararı olacaktır. Rss abonelik kutusu ve Sosyal medya butonlarının kullanımının faydalarından daha önceki yazılarda da bahsetmiştim.
Bakınız: 
Bu yazımda da Rss abonelik kutusunun yanısıra sayaçlı sosyal medya butonlarının bulunduğu bir eklentiyi blogunuza nasıl uygulayacağınızdan bahsetmeye çalışacağım. Bu Rss abonelik kutusu (yayınlara abone olma) eklentisinde facebook , twitter ve feedburner gibi sosyal medya araçlarında kaç tane takipçiniz olduğu yazmakta. Tabiki bu yalancı takipçi sayısı:) 
Rss kutusu ve sayaçlı sosyal medya butonlarının nasıl göründüğünü test etmek isterseniz yukarıda ki test butonuna tıklayarak görebilirsiniz.
Eklentiyi blogumuza nasıl uygulayacağımıza gelince
  • Blogger paneline giriş yapıyoruz.
  • Yerleşim sekmesine tıklıyoruz.
  • Gadget ekle butonuna tıklıyoruz.
  • Html/java script 'i seçerek aşağıdaki kodları yapıştırıyoruz.
  • Kaydet butonuna tıklıyoruz.
<style>
#ugurturkoglusocialcounters{
width:300px;
padding: 0 0 40px 0;
border: 1px solid #CCC;}
ul#ugurturkoglucounters {
    list-style: none;
    margin:0px;
    overflow: hidden;
    width:300px;
    padding:10px 0 40px 0;
     margin:10px 0 -60px 12px;
}
ul#ugurturkoglucounters li {
    float:left;
    margin:0px 0px 5px 0px;
    width:auto;
    padding:0px;
    -webkit-transition: all .2s ease-in-out;
    -moz-transition: all .2s ease-in-out;
    transition: all .2s ease-in-out;}

ul#ugurturkoglucounters li a {
    display: block;
    height: 54px;
    margin-right: 10px;
    padding-top: 85px;
    text-align: center;
    text-decoration: none;
    width: 85px;
    text-shadow: 1px 1px 0 rgba(255,255,255,0.5);
    font-weight: bold;
}
ul#ugurturkoglucounters li:hover {
    opacity:0.6
}
ul#ugurturkoglucounters li:last-child a{
    margin-right:0px;
}
ul#ugurturkoglucounters #counter-rss {
    background: url('http://1.bp.blogspot.com/-hhLOUB2grO4/UTtQuP_UcrI/AAAAAAAAAa4/45ktbduAdlg/s1600/btrix-rss-counter.jpg') no-repeat
}
ul#ugurturkoglucounters #counter-rss a {
    color:#cf6600
}
ul#ugurturkoglucounters #counter-facebook {
    background: url('http://2.bp.blogspot.com/-tM7840vWvXE/UTtQuOsPBwI/AAAAAAAAAaw/9_XArbd_oQ0/s1600/btrix-facebook-counter.jpg') no-repeat
}
ul#counters #counter-facebook a {
    color:#3b4d8f
}
ul#ugurturkoglucounters #counter-twitter {
    background: url('http://4.bp.blogspot.com/-WV4xN0DUeyU/UTtQuQ7Y_cI/AAAAAAAAAa0/7uKch5uUVwc/s1600/btrix-twitter-counter.jpg') no-repeat
}
ul#ugurturkoglucounters #counter-twitter a {
    color:#276ab6
}
.textwidget {width: 300px;margin-top: -50px;}

input[type="submit"] {color: white;border: 0px;text-transform: uppercase;font-size: 11px;padding: 13px;float: left;font-weight: bold;background-color: #2DA1EB;margin-left: 100px;cursor: pointer;margin-top: 10px;}
</style>
<center>
<br />
<div id="ugurturkoglucounters">
<ul id="ugurturkoglucounters">
<li class="first-item" id="counter-rss">
<a href="http://feeds.feedburner.com/ugurturkoglu">540</a></li>
<li id="counter-facebook">
<a href="http://www.facebook.com/ugurturkoglu">2319</a></li>
<li id="counter-twitter">
<a href="https://twitter.com/ugurturkoglu">5263</a></li>
</ul>
<div class="ugurturkoglutextwidget">
<form action="http://feedburner.google.com/fb/a/mailverify" method="post" onsubmit="window.open('http://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=ugurturkoglu', 'popupwindow', 'scrollbars=yes,width=350,height=520');return true" style=" padding: 3px; text-align: center;" target="popupwindow">
<h3>E-mail adresinizi giriniz><br/>
<input name="email" style="width: 180px;" type="text" /><br />
<input name="uri" type="hidden" value="ugurturkoglu" /><input name="loc" type="hidden" value="en_US" /><input type="submit" value="Kaydol" /></form></div><a href="http://www.ugurturkoglu.blogspot.com.com/2013/03/sosyal-medya-rss-kutusu.html" style="margin-right: -50px;margin-top: 100px;font-size: 10px;">Sitene ekle</a>
</div>

  • Kod kısmındaki mavi ile yazılmış olan yerlere kendi sosyal medya hesaplarınızı yazınız.

Astra Blogger Teması

Astra Blogger Teması

Yaklaşık 2 3 hafta önce blogger tema entegre işlemlerini başladık. Şu an paylaşmak üzere 7 tema entegre ettik. Bu temalardan biriside Sturkmen tarafından paylaşılan Astra wordpress teması. Tema hoşumuza gitti ve sizinde beğeneceğinizi düşünerek temayı entegre ettik. Temada bulunan logonun PSd'si ve fontuda içindedir. Font yüklemeyi bilmiyorsanız daha önce paylaştığımız Photoshop'ta font Nasıl Yüklenir makelemize bakabilirsiniz. Temanın indirme linki ve demosu aşağıdadır.


İndirDemo

Canlı maç izle (Futbol, Basketbol, Tenis, Buz Hokeyi)

Alttaki listeden canlı yayın programında bulunan maçları izleyebilirsiniz. Canlı maç izlemek için yapmanız gereken listeden istediğiniz maça tıklamak ve kanalı seçmek… İngiltere, İspanya, Almanya, İtalya, Fransa ve birçok ülkeden maçları canlı olarak bu listede seyredebilirsiniz. Spor Toto Süperlig maçları radyo yayını olarak verilmektedir. Listede bulunan Futbol, Basketbol, Tenis ve Buz Hokeyi maçlarına sağ tarafta bulunan tavsiye ettiğimiz bahis şirketlerinden birinde İddaa’dan daha yüksek oranlarla, tek maç seçenekleri ve canlı bahis imkanı ile bahis oynayabilirsiniz.
Listedeki maçların en güncel yayınları maç başlamadan 5-10 dakika önce bulabilirsiniz. platformu size ücretsiz maç izleme imkanı sunmak için elinden geleni yapıyor. Lütfen yayınlarla ilgili önerilerinizi en alttaki yorum formu aracılığıyla bizimle paylaşınız.




Adet sancısı nasıl geçer ne iyi gelir ?

Adet sancısı genellikle adet başlamadan 1 gün önce başlıyor, adetin ilk gününde şiddetleniyor. Peki ağrısız adet dönemi mümkin mü? Foto haberde! Amaç vücudun kendini yenilemesi
adet sancısıSancılı adet görme aslında normal adet görme mekanizmasının önemli bir parçası olan rahim kasılmalarının kadın tarafından ağrı şeklinde hissedilmesidir. Bu rahim kasılmalarının amacı rahim iç tabakasının atılarak yenilenmesi esnasında oluşan kanama miktarını en az seviyede tutmaktır. Bulantı ve baş ağrısı Adet sancısı genellikle adet başlamadan 1 gün önce başlıyor, adetin ilk gününde oldukça şiddetlenerek en çok 2–3 gün boyunca devam ediyor. Adet sancısına bulantı, baş ağrısı, kabızlık veya ishal şikâyetleri de eşlik edebiliyor.
ADET SANCISI
Muz : İçerdiği yüksek oranda B6 vitamini sayesinde kadınların adet dönemi sancılarını büyük oranda azaltır.Doğal bir ağrı kesici gibidir.
Tarçın: Koli basilinin üremesini önler.Limon çayına Balla birlikte eklenerek içildiğinde hem boğaz ağrılarına hem de adet dönemi sancılarına iyi gelir.
Rahmin kasılmasıyla meydana gelen adet sancılarına mide bulantısı, baş ve sırt ağrıları eşlik edebilir. Ağrılara, hormonlar ve hormon benzeri adet-sancisiiltihabik maddeler yol açar. Sağlıklı beslenme ve şifalı bitkiler, hormonların dengelenmesine yardımcı olur ve vücudun doğal ağrı kesici kimyasallar salgılamasını sağlar.
Yazımın devamında adet sancısı çeken bayanların nasıl beslenmesi gerektiğini ve Ahmet Maranki’ nin adet sancısına iyi gelen bitkisel formülünü sizinle paylaşacağım.İlk olarak adet sancısı çeken bayanlara besin takviyesi
Adet sancılarına karşı besin takviyesi
Omega-3 yağ asitleri, ağrı kesici kimyasalların salgılanmasını artırır.
Günlük beslenme düzeninize uskumru, somon ve sardalye gibi soğuk su balıklarının yanı sıra taze ceviz ve keten tohumu gibi besinleri de dahil edin. Her gün bir çorba kaşığı soğuk sıkılmış keten tohumu yağı veya bir çorba kaşığı taze öğütülmüş keten tohumu alın. Hidrojene nebati yağlar, doymuş yağlar ve doymamış çoklu yağlar ile kırmızı et, iltihaba neden olan hormonların üretimini destekler.İşte adet sancıları için bitkisel çay:
Hafif adet sancılarını kesmek için zencefil ve papatyadan yapılmış çay için. Zencefil sancıyı hafifletirken papatya da vücudu gevşetir.
**250ml su
**1 tatlı kaşığı taze kıyılmış zencefil kökü
**1 tatlı kaşığı kuru papatya
Zencefil kökünü su ile birlikte kapağı kapalı bir kapta beş dakika kaynatın. Ateşten aldıktan sonra papatyayı ilave edin. Kabın kapağını kapayıp 5 dakika demlenmeye bırakın. Süzdükten sonra dilerseniz balla tatlandırarak günde 3 fincan kadar için.

Kadınlar Neden Orgazm Olmakta Güçlük Çekiyor?

Yapılan bir araştırmaya göre kadınlar partnerlerinin orgazm olma sayısının ancak yarısı kadar orgazm deneyimi yaşayabiliyorlar. İşte nedenleri…
Araştırmalar “kadınlar ve orgazm” konusunda ne diyor?
Amerika’da yapılan son araştırma, söz konusu olan orgazm meselesi olduğunda erkeklerin orgazmı kadınlardan çok daha fazla sayıda deneyimlediklerini gösteriyor.
19-25 yaş arası üç bin 237 genç yetişkin üzerinde yapılan araştırmaya göre, neredeyse her 10 erkekten 9’u hayatlarında orgazm deneyimi yaşamış. Fakat çalışmaya katılan kadınların sadece yüzde 47’si cinsel ilişki esnasında orgazmı tattığını söylüyor.
Genç kadınlar aynı zamanda genç erkeklerin yaşadığının yarısı sayıda orgazm deneyimi yaşıyor.
Bazı kadınlar erkeklerle karşılaştırıldığında erkekler kadar sık da orgazm deneyimi yaşamıyorlar. Kadınların yüzde 9’u cinsel ilişkilerinde bir kereden daha az orgazm yaşıyor, yüzde 6,4’ü hiçbir zaman orgazm olamıyor ya da sadece bir kez orgazm oluyor.
Yine Amerika’da yapılan bir başka ankete göre kadınların yüzde 50′si çok zor orgazm olurken, yüzde 25′i ise hiçbir şekilde orgazm yaşayamıyor.
Kadınlar neden zor orgazm oluyorlar?
Peki ama seks, hayatın bize sunduğu en güzel nimetlerden biri olduğu halde neden pek çok kadın seksin en güzel anının, orgazmın tadına varamıyor? Halbuki, orgazma ulaşmak açısından kadınlar erkeklerden daha şanslı. Bir kere kadınlar daha kolay ve üstelik aynı sevişmede defalarca orgazma ulaşabiliyorlar. Buna da zincirleme orgazm deniliyor. Erkekte ise ikinci bir orgazm için belli bir süre geçmesi ve erkeğin tekrar ereksiyon durumuna kavuşması gerekiyor.
Orgazm olamama, “orgazm bozukluğu” olarak telaffuz ediliyor cinsel sağlık literatüründe. Uzmanlar kadınların çoğunun bu sorunu yaşadıklarını ama bu sorun cinsel birleşmeye engel teşkil etmediği için doktordan yardım alma oranının düşük olduğunu da belirtiyorlar.
Araştırmalar, cinsel doyum eksikliğinin, çeşitli cinsel güçlüklerle (yetersiz sevişme, zevke konsantre olamama gibi) daha yakından bağlantılı olduğunu ortaya koyuyor.
Uyarılma ve orgazm bozukluğu nedenleri
Normal bir uyarılma döneminden sonra orgazm olamama durumu gençlerde ve cinsel ilişkiye yeni başlamış olan, yani seks konusunda tecrübesi az olan kadınlarda daha sık görülüyor. Kadınların yüzde 5-10′u hayatlarının hiçbir döneminde orgazm olmuyor ve buna birincil anorgazmi (orgazm olamama) deniliyor. Birincil anorgazmi sonradan ortaya çıkan (ikincil) anorgazmiden daha sık görülüyor.
Orgazm olamama sorununun en sık görülen psikolojik nedeni takıntılı bir şekilde ilişkinin nitelikleriyle ilgilenme, hata yapma korkusu ve buna bağlı olarak kendini aşırı eleştirme ve başaramama korkusu olarak sıralanıyor. Kadın eşinin davranışlarıyla ve kendisinin yapması ve yapmaması gerekenlerle o kadar meşgul oluyor ki kendini ilişkiye kaptırıp gevşeyemiyor.
Uzmanlara göre orgazm olamamanın diğer nedenleri de geçmişte cinsel tacize maruz kalmış olmak, cinsellik hakkında olumsuz duygular taşımak, ilişkiye ait problemler, özgüven azlığı, vücudunu beğenmeme ve kontrolü kaybetme korkusu.
Orgazm sorunu nasıl aşılır?
Uzmana başvurduğunuzda, orgazm olamama sorununun tedavisinde öncelikle altta yatan organik ve psikolojik nedenler araştırılıp gideriliyor. Cinsel eğitim, bireysel ve eşle birlikte sürdürülen psikoterapi de organik neden bulunamayan durumlarda uygulanıyor.

Aldatan Kadınların 10 Şüpheli Hareketi



 Varlığından haberi olmadığınız arkadaşlarıyla görüşmeye başlaması ve onlarda yatıya kalması.
• Sizi başkalarıyla ilişkide bulunmakla suçlaması.
•Ciddi olarak diyete girmesi ve kilo vermeye başlaması.
• Eskiden hoşuna giden davranış veya hobilerinizi beğenmemeye başlaması.
•Öpmeniz ve okşamanız gibi özel davranışlarınıza cevap vermemeye başlaması.
• Arabasının kilometre göstergesinin aniden artması.
•Arkadaşlarınızla çıktığınızda dönmek için acele etmemenizi söylemesi.
• Yanınızda cep telefonunu cevaplamaması.
• Öteki ilişkisini gizlemek için sizinle daha fazla **** yapması.
• İşe giderken giyimine makyajına ve parfümüne daha fazla özen göstermesi.

Baştan çıkarıcı masaj nasıl yapılır?





Masaj, sadece bedenen rahatlamayı sağlamaz, aynı zamanda partnerinizle aranızdaki bağı da güçlendirir.
Eşiniz ya da sevgiliniz sizden kendisine masaj yapmanızı istiyor. Evet, bu ricasını geri çevirmiyorsunuz ve masaja başlıyorsunuz. Ama dürüst olun, ne kadar doğru bir masaj uyguluyorsunuz? Her dokunuşunuzdan zevk alacağı kuşkusuz, ama daha iyi bir iş çıkarmayı siz de istemez misiniz?
Bu zamana dek hiç yapmadıysanız, şunu belirtelim ki masaj, ilişkinizin gidişatını olumlu etkiler. Partnerinizle aranızdaki bağı güçlendirmek için de iyi bir yoldur. Aynı zamanda birbirinize verebileceğiniz en güzel hediyedir. Hem masajı uygulayan hem de masaj yapılan açısından stres giderici etkisi vardır.
Etkili ve duygusal bir masaj seansı için okuyun…
Ortamı hazırlayın
Ortamı masaj için uygun hale getirmek, mükemmel masajın olmazsa olmazıdır. Tıpkı profesyoneller gibi masaj uygulamak için en basit yol; ışıkları kısmak, fonda rahatlatıcı bir müzik açmak, aromaterapik yağlar ve yatağı hazırlamak… Tabii bir de masaj esnasında huzur verici bir ses tonu kullanmak üzere kendinizi hazırlamak!
Rahatlatıcı dokunuşlar uygulayın
Şifa verici ve rahatlatıcı bir masaj yapmak istiyorsanız, yavaş ve yumuşak hareketler uygulayın. Sert dokunuşlar, mükemmel bir masaj için kaçınmanız gerekenlerin başında geliyor.
Yağ kullanmayı unutmayın
İyi bir masaj için olmazsa olmazdır yağ. Tabii nasılsa aynı amaca hizmet eder düşüncesiyle vücut losyonu değil, gerçek masaj yağı kullanmalısınız. Masaj yağı vücutta daha uzun süre kalarak parmaklarınızın partnerinizin bedeninde rahatça kaymasına destek olur. Lavanta yağı, naneli yağlar, üzüm çekirdeği ya da jojoba yağı tercihleriniz arasında olabilir. Bu yağları organik ürün satan marketlerde ya da aktarlarda bulabilirsiniz.
İletişim kurun
Mükemmel bir masaj için gerekli olan şeyler mükemmel bir ilişki için de gereklidir. İletişim ve kimya çok önemlidir. Partnerinizle konuşun (sakin bir üslupla ve sınırlı bir biçimde tabii). Masaj hareketleriyle uyguladığınız baskının iyi olup olmadığını, sizden hangi bölgelere odaklanmanızı istediğini, hangi şekilde daha iyi hissettiğini sorun. İletişim, sadece masajın iyi hissettirmesini sağlamakla kalmaz, partnerinizle aranızdaki bağı da güçlendirir.
Acele etmeyin
Masaj, tüm duyularınızı uyaran bir deneyim haline gelebilir. Bunun için yapmanız gereken en önemli şey, acele etmemek ve bu deneyimin keyfini çıkarmaktır. Sakın bu rahatlatıcı ve eğlenceli deneyimi tedavi edici masaj uygulamasına dönüştürmeye çalışmayın. Derin doku masajını profesyonel masaj terapistlerine bırakmanız daha doğru olur. Eğer yaptığınız masajdan dolayı partnerinizde bir ağrı ya da rahatsızlık oluştuğunu fark ederseniz, uyguladığınız masaj türünü hemen bırakın. Yumuşak dokunuşlarla masaja devam edin ve partnerinizin masaja nasıl reaksiyon gösterdiğini takip edin.

yasal uyarı

futboll-tv.blogspot.com adlı sitemizde bulunan resim, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar ve resimler çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videolar ve resimler yayınlamaktadır. Server'ımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden futboll-tv.blogspot.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların ve resimlerin kaldırılması talebinde bulunabilirler.