Ön inceleme: Sony Xperia Z Ultra

Dünya devlerinden olan Sony’nin son harikası Sony Xperia Z Ultra geçen günlerde duyurmuştu. Şimdi ise sizlerle bu harika 6.44inç’lik Ultra Z Tanıtmak istiyoruz. Öncelik tasarımı ile göz alan Ultra Z 6.44inç’lik boyutu ile büyük sevenlerin vazgeçilmezsi olmaya aday Sony teknolojide öncü olmasının arzularından olduğu bilinmektedir. Onun her zaman hızlı ve iyi adımlar atan Sony’nin Son harikası olan Sony Xperia Z Ultra tanıyalım.

sony Xperia Z Ultra
Dört cekirdekli 2.2GHz Qualcomm Snapdragon 800 işlemcisi ile hız tutkunlarının ve düşük hizdan sıkılanların tercihi olacaktır. Sony diğer Xperia’nin ürünlerinde seride devam ettirdiği su geçirmezlik özelliğini Sony Xperia Z Ultra kullanmış Diğerlerine nazaran kullanlık bölümünü açık bırakan Sony açık şekilde su geçirmeme özelliği bulmuş belliki.
Sony diğer göze çarpan devasa pil özelliği Xperia Z Ultra, 3.000 mAh kapasiteli pil ile telefonları ellerinden düşürmeyenleri mahçup etmiyor. Kullanıcıların Sony’nin soluk ekranın devamı  Xperia Z modelindede adet değişmiyor.

yasal uyarı

futboll-tv.blogspot.com adlı sitemizde bulunan resim, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar ve resimler çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videolar ve resimler yayınlamaktadır. Server'ımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden futboll-tv.blogspot.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların ve resimlerin kaldırılması talebinde bulunabilirler.