GTA 5 Ön İnceleme

Atari oyunu olan Mario’dan sonra şüphesiz ki en çok oynanan ve en çok bilinen oyun serisi Grand Theft Auto yani bilinen adı ile GTA serisidir. Oyunun bu kadar çok sevilmesinde ki en önemli sebep oyun içerisinde tamamen özgür olmanız oyun içerisinde dilerseniz kötü bir karakter gibi oynayabilir dilerseniz yalnızca sizlere verilen görevleri yerine getirebilirsiniz.  Oyun içerisinde bu kadar özgür olunca başarı da otomatik olarak geliyor. Özellikle playstation oyun konsoluna çıkış yapan GTA 1 ile yakın zamanda çıkış yapacak olan GTA 5 oyunu arasında arasında dağlar kadar fark vardır desek yanlış olmayacaktır. Özellikle grafiksel açıdan iki oyunu yan yana koyduğumuzda ortaya çıkan fark inanılmaz. Bu da oyunun geliştirici firması Rockstar Games’in büyük başarısıdır. Oyun dünyasını yakından takip edenlerin bileceği üzere GTA 5 şuanda yapım aşamasında olan bir oyun ve 17 eylül 2013 tarihinde piyasaya çıkacak. Üstelik bu sefer ki GTA oyunu içerisinde Micheal, Trevor Franklin olmak üzere üç adet karakter ile oynayacağız. Gta hayranlarının bileceği üzere bugüne kadar çıkmış olan tüm GTA oyunlarında yalnızca bir adet karakterin kontrolünü sağlıyorduk.
Ancak GTA’nın yeni oyunu GTA 5 ile birlikte artık üç karakter ile birlikte oynayacağız. Ayrıca oyunun hikayesi doğrultusunda karakterlerimiz birbirleri ile karşılaşacak. Muhtemelen üç karakter birbiri ile arkadaşlık kuracak.Oyunun Los Santos isimli bir şehirde geçecek ve bu şehir büyük ölçekte Amerika’nın Los Angeles eyaleti baz alınarak tasarlanmış durumda.  Ayrıca serinin hayranlarının bildiği üzere Los Santos şehri daha önce ki GTA oyunları arasında yer alan GTA San Andreas oyununda kullanılmıştı. Rockstar Games firması yeni GTA oyunu GTA 5′te de aynı haritayı kullanacak ancak muhtemelen harita üzerinde bazı eklemeler de olacaktır. Ayrıca GTA 5 oynayabilmek için oyunun çıkışını beklemek zorunda değilsiniz. Oyunun flash versiyonunu aşağıda ki linkten direkt olarak oynayabilirsiniz.
- See more at: http://www.guncelblog.com/gta-5-on-inceleme.html#sthash.lDlUiruK.dpuf

yasal uyarı

futboll-tv.blogspot.com adlı sitemizde bulunan resim, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar ve resimler çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videolar ve resimler yayınlamaktadır. Server'ımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden futboll-tv.blogspot.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların ve resimlerin kaldırılması talebinde bulunabilirler.