Google Yeni Projesi: Bedava internet

Dünya markası ve internet dünyasına hakim olan Google Yeni Projesi Loon !
Google amaçı dünyada yaklaşık olarak 4 5 milyar insanın internetsiz ve iletşim sorunu yaşayan mahrumiyet bölgelerinde evinde anten bulundurmaları yeterli olacak bununla ilgili olarak. Yeni Zelandanın güneyine test amaçlı 30 adet balon bırakıldı. Google’in balonları sayesinde Bilgisayar, Radyo Anteni, Güneş Panelleri Sayesinde tüm dünyaya interneti sunmak olduğunu ve erişim sağlamak amaçı ile geliştirildiğidir.
Özellikle Projenin amaçı internettin olmadığı yerlerde insanlara kablosuz en hızlı fibere gerek kalmadan ihtiyaçı olanlara internet ve erişim hakkını sunmaktır.
Eğer Proje başarılı olursa özellikle uzak doğu afrika ülkelerine internet kullanımı artacaktır
google-balon

yasal uyarı

futboll-tv.blogspot.com adlı sitemizde bulunan resim, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar ve resimler çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videolar ve resimler yayınlamaktadır. Server'ımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden futboll-tv.blogspot.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların ve resimlerin kaldırılması talebinde bulunabilirler.