2013 Çanta Modelleri


 


Çantalar bayanların her zaman olmazsa olmazlarındandır. Bugün yanıma çantamı almasam da olur diye bir düşünce geçmez akıllarından. Çünkü illaki her bayanın yanında taşıması gereken olmazsa olmaz eşyaları vardır.
Bayanlar dışarıya çıkarken giydiği kıyafetle hangi çantanın uyumlu olacağına dikkat etmesi gerekmektedir. Bazen alışverişe çıktığında aklında çanta alma fikri olmayan bayanlar aniden bir çantaya hayran kalıp o çantayı ani bir kararla alabilir. Yani demek istediğim şu ki çantalar bayanların hayatında önemli bir yere sahip. Erkekler sevgililerine hediye almak istiyorsa çok düşünmelerine gerek yok hemen gidip şık bir çanta alabilirler.
Bu yılın modası ise portföy çantalar. Şıklığınıza şıklık katacak olan portföy çantalar daha çok gece kıyafetleriyle uyumlu bir görüntü sağlamaktadır. Bir partiye giderken şık bir abiye giydiğinizde elinize portföy çantanızı alabilirsiniz. Ya da günlük hayatta portföy çantayı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kot pantolon, şık bir bluz ve elinize portföy çantayı alarak dışarıya çıkabilirsiniz. Çalışan bayanlar işe giderken takım elbiselerini giyip eline portföy çantayı alarak hoş bir görüntü sağlayabilirler.

Portföy çantaların deri, süet, kürklü vs. modelleri vardır. Ancak genelde bayanlar deriyi tercih etmektedir. Ayrıca sade, leopar desenli, çizgili, kareli, çiçek desenli, puanlı vb. değişik renk ve desende portföy çantaları rahatlıkla mağazalarda bulabilirsiniz. Fiyat olarak da uygun olan bu çantalar çok kullanışlıdır.

yasal uyarı

futboll-tv.blogspot.com adlı sitemizde bulunan resim, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar ve resimler çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videolar ve resimler yayınlamaktadır. Server'ımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden futboll-tv.blogspot.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların ve resimlerin kaldırılması talebinde bulunabilirler.