Canon EOS M

Fotoğraf dünyasında lider marka olan canon, bizleri EOS M modeli ile tanıştırıyor. Fotoğraf tutkunlarına profesyonel fotoğraf ve video imkanı sağlayan bu alet satışa sunuldu ve alıcılarını bekliyor.
Cihazın elimizdeki ilk incelemeleri: Cihaz gerçekten başarılı bir dış yapıya sahip, kavranabilir tutuşuyla çok rahat bir şekilde elinize oturuyor. Bunun yanında dokunmatik ekran sayesinde bir çok menüye tuşlara dokunmadan erişebiliyorsunuz. Flash sayesinde en karanlık ortamlarda aydınlık ve net fotoğraflar çekilebiliyor.
Bunun yanı sıra 18 megapiksel lens ile fotoğraflar ve videolar Full HD bir şekilde çekilebiliyor. Yeni başlayanlar için basit bir menü sistemine sahip. Değiştirilebilir lens sayesinde görüntü kalitesini istediğiniz bir lens ile değiştirebiliyorsunuz. Ayarlanabilir veya otomatik ortam ayarları sayesinde en iyi anılarınız profesyonel olarak ölümsüzleştirilebiliyor.
Pek çok kullanıcı tarafından kullanılan ve tavsiye edilen Canon Eos m modelinin hiçbir kusuru yok gibi gözüküyor, sistemde herhangi bir yavaşlık söz konusu değil. Fotoğraf çekildikten sonra oluşturulma süresi görüntü kalitesine göre 1-2 saniye bekletebiliyor. Full Hd bir fotoğrafta bu kadar kısa bir süre gerçekten normalin altında kalıyor. En güzel anlarınızda yanınızda bulundurabileceğiniz kadar orta boylu bir makine. Özel çantasına koyabilir, gittiğiniz her yere götürebilirsiniz.
Sizde ailenizle geçirdiğiniz anılarınızı ölümsüzleştirebilir veya profesyonel olarak fotoğraf çekimlerine bu alet ile devam edebilirsiniz. Canon Eos M modelini yapılan yorumlar üzerine bizde denedik ve bizde öneriyoruz.
canon eos m (2) canon eos m
canon eos m (3)

yasal uyarı

futboll-tv.blogspot.com adlı sitemizde bulunan resim, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar ve resimler çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videolar ve resimler yayınlamaktadır. Server'ımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden futboll-tv.blogspot.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların ve resimlerin kaldırılması talebinde bulunabilirler.