MovieStar Planet

Movie Star Planet


Movie Star Planet  çocuk platfomlarından biridir. Aslında pek yeni olmasına rağmen çocukların ilgisini çok çekiyor. Peki internet üzerinden geliştirilmiş olan Movie Star Planet ne işe yarıyor ve çocuklara ne gibi imkanlar sunuyor?
MovieStar Planet, çocukların kendini geliştirebileceği bunu yaparken de çeşitli yeteneklerini geliştirebileceği eğlenceli bir portal.  Amaç olarak çocuklara film yapma gibi bir özellik sunuyorlar.  Yaptıkları filmler sayesinde onlara ünlenip para kazanabilme imkanı veriyorlar. Ne kadar ün kazanırsa oyuncu , kendine ait o kadar farklı özelliği bulunuyor.
Her çocuk kendini yansıtabilmek için ilk olarak bir maskot düzenliyor. O maskotlara kendi kişiliklerindeki görüntü modasını verdikleri için oyunları da daha iyi anlıyorlar. Yine bu sayede sohbet ederken arkadaş seçimleri konusunda da ayırt edici olabiliyorlar.
Sundukları oyunlar arasında yer alan eğitici bilgiler, oynayanı merak ettiriyor ve akılda kalıcı olmasını sağlıyor. Oynanan oyunların çeşitliği de site içerisinde belirtiliyor.
Çocukların kendilerine evcil hayvan bakmalarına da imkan sunuluyor. Bu oyuncuların sorumluluk duygusunu genişletiyor.
Veliler bakımından da güvenilir bir platform olan Movie Star Planet‘i ziyaret etmenizi öneririz. Kullanımı basittir ve size yardımcı olabilecek çeşitli mesajlar ile kolay adapte olmayı sağlar.
- See more at: http://www.guncelblog.com/moviestar-planet.html#sthash.Q7rliL1f.dpuf

yasal uyarı

futboll-tv.blogspot.com adlı sitemizde bulunan resim, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar ve resimler çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videolar ve resimler yayınlamaktadır. Server'ımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden futboll-tv.blogspot.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların ve resimlerin kaldırılması talebinde bulunabilirler.