YURT-KUR Yerleştirme Sonuçları açıklandı. TIKLA SONUCU ÖĞREN

Yurt-Kur yerleştirme sonuçları açıklandı. Sonuçlar, Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun internet adresinden öğrenilebilecek.
 
Sonuçları açıklayan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, ikinci öğretim ücretleri için yeni bir kredi çalışması yapabileceklerini söyledi. Kılıç şunları söyledi:
 
"İkinci öğrenim ücretlerine devam edilecek. Öğrenim kredisinden de bildiğim kadarıyla yararlanıyor bu arkadaşlarımız harç kredisi olarak bir düzenleme üzerinde çalışabiliriz, yani mezuniyetlerinden sonra işe girdikten sonraki süreçte geri ödemelerini gerçekleştirmek üzere bir kredi uygulaması üzerinde bir çalışma yapılabilir eğer yoğun bir talep gelirse bazen bir kişinin iki kişinin seslendirdiği bir talep doğrultusunda işlem yapılabiliyor bu da genelin beklentisini karşılamayabiliyor."-

yasal uyarı

futboll-tv.blogspot.com adlı sitemizde bulunan resim, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar ve resimler çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videolar ve resimler yayınlamaktadır. Server'ımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden futboll-tv.blogspot.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların ve resimlerin kaldırılması talebinde bulunabilirler.