Cheetos Angry Birds Oyna

Sevilen cips markası Cheetos, akıllı telefonların ve oyun sitelerinin vazgeçilmezi Angry Birds oyununu kendi reklam çalışmaları için düzenledi. Harika bir kampanya ile karşımıza çıkan Cheetos hem cipslerinin alım gücünün artırılmasını hem de harika oyunu kendine göre düzenleyerek ismini daha çok duyurdu.

Oyunu Oynamak için tıklayın ==> Cheetos Angry Birds Oyna

Oyunun genel özelliklerine bakılacak olursa;
Klasik bir Angry Birds oyunu. Kızgın kuşlar domuzları yok etmek için çalışıyorlar fakat eskisi gibi onların yumurtalarını çaldıkları için değil. Bu sefer domuzlar onların Cheetos marka cipslerini almışlar.  Onları kurtarmak için uğraşan Angry Birds kuşlarına yardımcı oluyorsunuz.
Oyunda kredi sistemi geliştirilmiş. Yani, oyun sırasında ödül kazanmak için Cheetos  paketlerinden çıkacak olan şifreyi yazmanız gerekiyor. Bu şifreler size rastgele bir kredi puanı veriyor. Her oyun oynadığınız da 1 krediniz eksiliyor.
Bunun dışında oyunu kredisiz bir biçimde de vakit geçirmek için oynayabiliyorsunuz. Ama sizi kışkırtacak ödül trafiği de ekranın sağ kısmında yerini almış.
Oyun esnasında her kuşun özelliği de koruma gösteriyor. Yani klasik halinde kuşlar hangi özellikleri gösteriyorsa bu oyunda da o sağlanmış.
Çok büyük ödüller kazanabileceğiniz oyunda Ipad, anahtarlık, Teknosa hediye çeki, peluş Angry Birds oyuncağı gibi çeşitli hediyeler alabiliyorsunuz. Bu hediyeleri almak için ise oyunlarda yüksek puan yapmanız şart.
Oyuna giriş yapmak isterseniz  buraya https://www.cheetos-angrybirds.com/register
Oyunu oynamak isterseniz buraya https://www.cheetos-angrybirds.com/login?returnurl=%2Fgame
Ödüllere ulaşmak için ise buraya  https://www.cheetos-angrybirds.com/prizes
- See more at: http://www.guncelblog.com/cheetos-angry-birds-oyna.html#sthash.1oX3ebBE.dpuf

yasal uyarı

futboll-tv.blogspot.com adlı sitemizde bulunan resim, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar ve resimler çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videolar ve resimler yayınlamaktadır. Server'ımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden futboll-tv.blogspot.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların ve resimlerin kaldırılması talebinde bulunabilirler.