Baştan çıkarıcı masaj nasıl yapılır?





Masaj, sadece bedenen rahatlamayı sağlamaz, aynı zamanda partnerinizle aranızdaki bağı da güçlendirir.
Eşiniz ya da sevgiliniz sizden kendisine masaj yapmanızı istiyor. Evet, bu ricasını geri çevirmiyorsunuz ve masaja başlıyorsunuz. Ama dürüst olun, ne kadar doğru bir masaj uyguluyorsunuz? Her dokunuşunuzdan zevk alacağı kuşkusuz, ama daha iyi bir iş çıkarmayı siz de istemez misiniz?
Bu zamana dek hiç yapmadıysanız, şunu belirtelim ki masaj, ilişkinizin gidişatını olumlu etkiler. Partnerinizle aranızdaki bağı güçlendirmek için de iyi bir yoldur. Aynı zamanda birbirinize verebileceğiniz en güzel hediyedir. Hem masajı uygulayan hem de masaj yapılan açısından stres giderici etkisi vardır.
Etkili ve duygusal bir masaj seansı için okuyun…
Ortamı hazırlayın
Ortamı masaj için uygun hale getirmek, mükemmel masajın olmazsa olmazıdır. Tıpkı profesyoneller gibi masaj uygulamak için en basit yol; ışıkları kısmak, fonda rahatlatıcı bir müzik açmak, aromaterapik yağlar ve yatağı hazırlamak… Tabii bir de masaj esnasında huzur verici bir ses tonu kullanmak üzere kendinizi hazırlamak!
Rahatlatıcı dokunuşlar uygulayın
Şifa verici ve rahatlatıcı bir masaj yapmak istiyorsanız, yavaş ve yumuşak hareketler uygulayın. Sert dokunuşlar, mükemmel bir masaj için kaçınmanız gerekenlerin başında geliyor.
Yağ kullanmayı unutmayın
İyi bir masaj için olmazsa olmazdır yağ. Tabii nasılsa aynı amaca hizmet eder düşüncesiyle vücut losyonu değil, gerçek masaj yağı kullanmalısınız. Masaj yağı vücutta daha uzun süre kalarak parmaklarınızın partnerinizin bedeninde rahatça kaymasına destek olur. Lavanta yağı, naneli yağlar, üzüm çekirdeği ya da jojoba yağı tercihleriniz arasında olabilir. Bu yağları organik ürün satan marketlerde ya da aktarlarda bulabilirsiniz.
İletişim kurun
Mükemmel bir masaj için gerekli olan şeyler mükemmel bir ilişki için de gereklidir. İletişim ve kimya çok önemlidir. Partnerinizle konuşun (sakin bir üslupla ve sınırlı bir biçimde tabii). Masaj hareketleriyle uyguladığınız baskının iyi olup olmadığını, sizden hangi bölgelere odaklanmanızı istediğini, hangi şekilde daha iyi hissettiğini sorun. İletişim, sadece masajın iyi hissettirmesini sağlamakla kalmaz, partnerinizle aranızdaki bağı da güçlendirir.
Acele etmeyin
Masaj, tüm duyularınızı uyaran bir deneyim haline gelebilir. Bunun için yapmanız gereken en önemli şey, acele etmemek ve bu deneyimin keyfini çıkarmaktır. Sakın bu rahatlatıcı ve eğlenceli deneyimi tedavi edici masaj uygulamasına dönüştürmeye çalışmayın. Derin doku masajını profesyonel masaj terapistlerine bırakmanız daha doğru olur. Eğer yaptığınız masajdan dolayı partnerinizde bir ağrı ya da rahatsızlık oluştuğunu fark ederseniz, uyguladığınız masaj türünü hemen bırakın. Yumuşak dokunuşlarla masaja devam edin ve partnerinizin masaja nasıl reaksiyon gösterdiğini takip edin.

yasal uyarı

futboll-tv.blogspot.com adlı sitemizde bulunan resim, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar ve resimler çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videolar ve resimler yayınlamaktadır. Server'ımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden futboll-tv.blogspot.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların ve resimlerin kaldırılması talebinde bulunabilirler.