Adet sancısı nasıl geçer ne iyi gelir ?

Adet sancısı genellikle adet başlamadan 1 gün önce başlıyor, adetin ilk gününde şiddetleniyor. Peki ağrısız adet dönemi mümkin mü? Foto haberde! Amaç vücudun kendini yenilemesi
adet sancısıSancılı adet görme aslında normal adet görme mekanizmasının önemli bir parçası olan rahim kasılmalarının kadın tarafından ağrı şeklinde hissedilmesidir. Bu rahim kasılmalarının amacı rahim iç tabakasının atılarak yenilenmesi esnasında oluşan kanama miktarını en az seviyede tutmaktır. Bulantı ve baş ağrısı Adet sancısı genellikle adet başlamadan 1 gün önce başlıyor, adetin ilk gününde oldukça şiddetlenerek en çok 2–3 gün boyunca devam ediyor. Adet sancısına bulantı, baş ağrısı, kabızlık veya ishal şikâyetleri de eşlik edebiliyor.
ADET SANCISI
Muz : İçerdiği yüksek oranda B6 vitamini sayesinde kadınların adet dönemi sancılarını büyük oranda azaltır.Doğal bir ağrı kesici gibidir.
Tarçın: Koli basilinin üremesini önler.Limon çayına Balla birlikte eklenerek içildiğinde hem boğaz ağrılarına hem de adet dönemi sancılarına iyi gelir.
Rahmin kasılmasıyla meydana gelen adet sancılarına mide bulantısı, baş ve sırt ağrıları eşlik edebilir. Ağrılara, hormonlar ve hormon benzeri adet-sancisiiltihabik maddeler yol açar. Sağlıklı beslenme ve şifalı bitkiler, hormonların dengelenmesine yardımcı olur ve vücudun doğal ağrı kesici kimyasallar salgılamasını sağlar.
Yazımın devamında adet sancısı çeken bayanların nasıl beslenmesi gerektiğini ve Ahmet Maranki’ nin adet sancısına iyi gelen bitkisel formülünü sizinle paylaşacağım.İlk olarak adet sancısı çeken bayanlara besin takviyesi
Adet sancılarına karşı besin takviyesi
Omega-3 yağ asitleri, ağrı kesici kimyasalların salgılanmasını artırır.
Günlük beslenme düzeninize uskumru, somon ve sardalye gibi soğuk su balıklarının yanı sıra taze ceviz ve keten tohumu gibi besinleri de dahil edin. Her gün bir çorba kaşığı soğuk sıkılmış keten tohumu yağı veya bir çorba kaşığı taze öğütülmüş keten tohumu alın. Hidrojene nebati yağlar, doymuş yağlar ve doymamış çoklu yağlar ile kırmızı et, iltihaba neden olan hormonların üretimini destekler.İşte adet sancıları için bitkisel çay:
Hafif adet sancılarını kesmek için zencefil ve papatyadan yapılmış çay için. Zencefil sancıyı hafifletirken papatya da vücudu gevşetir.
**250ml su
**1 tatlı kaşığı taze kıyılmış zencefil kökü
**1 tatlı kaşığı kuru papatya
Zencefil kökünü su ile birlikte kapağı kapalı bir kapta beş dakika kaynatın. Ateşten aldıktan sonra papatyayı ilave edin. Kabın kapağını kapayıp 5 dakika demlenmeye bırakın. Süzdükten sonra dilerseniz balla tatlandırarak günde 3 fincan kadar için.

yasal uyarı

futboll-tv.blogspot.com adlı sitemizde bulunan resim, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar ve resimler çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videolar ve resimler yayınlamaktadır. Server'ımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden futboll-tv.blogspot.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların ve resimlerin kaldırılması talebinde bulunabilirler.