Temple Run 2 Pro indir

Yakın zamanda ios için yayımlanan Temple Run 2 ilk oyuna göre daha zevkli ve görsel açıdan daha zengin duruyor.Bağımlılık yapan bu oyunda altın toplayıp yeni özellikler satın almak zor olabiliyor.Bu konumuzda yapacağımız küçük bir işlemle temple run 2 oyunununda sınırsız altın hilesini aktif hale getireceğiz.
İlk olaran itunes benzeri itools veya pp 25 gibi bir uygulamayı bilgisayarımıza indirelim.Bu programda temple run 2 oyununun dosyalarını açıp benim verdiğim dosya ile değiştireceksiniz.
Ben pp 25 adlı programı kullanıyorum.İlerleyen günlerde bu program hakkında da konu açacağım.
pp 25
Resimde de gördüğünüz gibi ilk işlem Temple Run 2 dosyalarına erişim yapmak için arama butonuna tıklamak.
pp 25 arama
Oyunun dosyaları yukarıdaki gibi Documents klasörüne girdiğinizde “gamedata.txt“metin belgesiyle karşılacaksınız.Bu metin belgesini silip ekte verdiğim dosya ile değiştirebilirsiniz.
İşlemler tamam!
Artık oyunun tüm özelliklerinden faydalanabilirsiniz.Dileyen yapabilir,hayır  oyunun orijinalliği gider diyenler yapmaz.
Dosyayı buradan indirebilirsiniz.

yasal uyarı

futboll-tv.blogspot.com adlı sitemizde bulunan resim, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar ve resimler çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videolar ve resimler yayınlamaktadır. Server'ımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden futboll-tv.blogspot.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların ve resimlerin kaldırılması talebinde bulunabilirler.