Yatak Odanız İçin Öneriler

Uzmanlara göre yatak odasında mutlaka denemeniz gerekenler.
İngiliz internet sitesi yatak odasında deneyebileceğiniz 6 öneri getirdi. Uzmanlara göre yatak odasında mutlaka denemeniz gerekenler.
GİYİNMEK
Her zaman güzel bir jartiyer biraz gizem tamamen çıplak olmaktan daha iyidir. Partnerinizin karşısına seksi bir kostümle çıkmanız gerçekten hayatınıza önemli bir renk katacak ve partnerinizi şaşırtmanızı sağlayacak. Bu da cinsel hayatınızda heyecanı artıran bir etken.
SEKS OYUNCAKLARI
Birçok çift seks oyuncaklarından korkar. Ancak zararsız birkaç oyuncağı internetten araştırıp deneyebilirsiniz. Bu tür oyuncaklar sevişmenin uzamasını da sağlayacaktır.

YENİ POZİSYONLAR
Seks hayatınızda yeni bir pozisyon denemek gibi ufak bir değişiklik bile kilometre taşı niteliğinde fark yaratabilir. Yeni pozisyonlar için internetten ilham alabilir ya da kendinize bir kama sutra kitabı hediye edebilirsiniz.
En azından bir ay boyunca yeni pozisyonlar deneyin. Neden daha önce denemediğinizi düşünerek pişman olacaksınız.
TANTRAYI DENEYİN
Hintlilere özgü bir sevişme sanatı olan Tantrayı mutlaka araştırın. Tantra pratiği yaparak daha fazla cinsel doyuma ulaşabilirsiniz.
YATAK KONUŞMALARI
Yatakta yaptığınız yaramaz sohbetler de cinsel hayata heyecan katan unsurlardan. Bu konuda utangaçlığı bir kenara bırakın ve ağzınıza geleni söyleyin.

yasal uyarı

futboll-tv.blogspot.com adlı sitemizde bulunan resim, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar ve resimler çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videolar ve resimler yayınlamaktadır. Server'ımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden futboll-tv.blogspot.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların ve resimlerin kaldırılması talebinde bulunabilirler.