MessageMe Pro indir

messagemeUzun süre sonra Google Play’de yeni çıkan uygulamaları incelemek için gezinti yaptığım sırada son zamanlarda en çok indirilen ücretsiz uygulamar listesinde MessageMe adında bir uygulama gördüm. Normalde böyle bir uygulama olsa mutlaka bilirdim çünkü Google Play’deki çoğu uygulamayı denemişimdir.Bu kadar kısa sürede bu kadar çok indirilen bir uygulamayı güzeldir diyerek hemen tabletime yükledim ve kullanmak için uygulamayı açtım.Benzeri uygulamalarda da olduğu gibi telefon numaramızı girip kısa mesaj yoluyla bize bir kod gönderdi uygulama.Aktivasyon yaptıktan sonra facebook hesabımız ile senkronizasyon yapma seçeği geliyordu ve buradan facebooktaki arkadaşlarımızı otomatik olarak MessageMe’de listemize ekleyebiliyorduk.Bende senkronize ettikten sonra uygulamayı kullanmaya başladım ve Whatsapp tarzında bir uygulama olduğunu gördüm.Beğendin mi derseniz? Beğendiğimi söyleyebilirim çünkü arayüzü facebook’u andırıyordu.Arkaplan rengi benim oldukça hoşuma gitti.
MessageMe indirerek arkadaşlarınızla aşağıdaki faliyetleri gerçekleştirebilme imkanına sahipsiniz.
  • Mesajlaşma
  • Sesli mesaj alıp gönderme
  • Bas konuş
  • Resim ya da fotoğraf gönderme
  • Video gönderme
Uygulamayı kullanmak için mobil paketiniz ya da Wifi bağlantınızın olması gerekiyor.Mobil paket kullananlar için acaba çok kota yer mi düşüncesi olabilir.Resim,video,müzik tarzı dosyalar göndermediğiniz sürece minimum düzeyde kota tüketeceğini söyleyebilirim.Bundan dolayı sıkıntınız olmasın.Ayrıca MessageMe PIN denilen birşey var uygulama.Sizde bu uygulama yüklü ve bir arkadaşınız sizi listesine eklemek istiyor.Arkadaşınıza MessageMe PIN dediğimiz numarayı veriyorsunuz ve arkadaşınız bu numarayı uygulama kaydederek sizi ekleyebiliyor.Arkadaş ekleme mantığı bu kadar basit gerçekten.Uygulamada ayrıca konum paylaşımı,youtube videolarını doğrudan paylaşabilme,resim yada şekil çizerek bunu paylaşabilme gibi diğer benzeri uygumalarda olmayan birçok özellikle mevcut.Bu özelliklerde MessageMe uygulamasını diğer uygulamalardan farklı kılan faktörlerdir diyebilirim.MessageMe uygulaması hem android hemde ios için çıkarılmış versiyonları bulunmaktadır.
message_me
Benim tabletimde kullanmakta olduğum iletişim uygulamalarının başında Viber ve Tango geliyordu.Whatsapp tabletlerde çalışmıyordu bilindiği üzere.Tango ile görüntülü konuşma yapılıyordu fakat görüntü aktarımda sorun vardı.Ayrıca Türkçe versiyonu olmadığı için bazen sıkıntı yaşatıyordu kullanıcıları.Viberda tango’ya nazaran daha kaliteli bir uygulama olmasına rağmen Whatsapp kadar kullanışlı değildi.Yeni çıkan bu MessegaMe uygulaması bunların karışımı ve birçok yeni özellikle piyasaya iyi bir giriş yaptığını söyleyebilirim.Şuan kullanan sayısı pek olmasada yakın sürede bayağı popüler olacaktır.
iOS cihazınızda kullanmak isterseniz MessageMe (iOS) ‘u indirebilirsiniz

yasal uyarı

futboll-tv.blogspot.com adlı sitemizde bulunan resim, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar ve resimler çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videolar ve resimler yayınlamaktadır. Server'ımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden futboll-tv.blogspot.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların ve resimlerin kaldırılması talebinde bulunabilirler.