Whatsapp Yasaklanıyor Mu ?

Daha önce internet üzerinden konuşma uygulaması Viber'ı yasaklayan Suudi Arabistan, şimdi de WhatsApp'ı yasaklamaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde aylık 250 milyon kullanıcıya ulaşan WhatsApp'ın yasaklanma sebebi ise, ülkenin siber ortamda daha baskın olabilmesi ve bu kanalların yerel kurallara uymaması! 

Yasağın ne zaman geleceği henüz tam olarak bilinmiyor, ama devletin amaçladığı tarih tutarsa Ramazan Ayı başlamadan önce WhatsApp, Arabistan'da yasaklanmış olacak. Geçtiğimiz yıl boyunca Suudi Arabistan'da mobil ağların yüzde 188 büyüdüğü söyleniyor. 16 milyona yakın internet abonesi bulunan ülkede, Youtube'un verilerine göre Amerika'nın üç katı oranında video izleniyor. Tabii Suudi Arabistan halkının oldukça önemli bir kısmının oraya çalışmak için gelen yabancılar olduğunu unutmamak gerek. 

Suudi Arabistan'da yasaklanma ihtimali olan bir diğer sosyal ağ ise Skype… 

yasal uyarı

futboll-tv.blogspot.com adlı sitemizde bulunan resim, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar ve resimler çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videolar ve resimler yayınlamaktadır. Server'ımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden futboll-tv.blogspot.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların ve resimlerin kaldırılması talebinde bulunabilirler.