2014 Şubatta Öğretmen Ataması Olacak mı/Yusuf Tekin Şubat 2014 Öğretmen Ataması Açıklaması

2014 Şubatta Öğretmen Ataması Olacak mı/Yusuf Tekin Şubat 2014 Öğretmen Ataması Açıklaması

ogretmen yeni 300x157 2014 Şubatta Öğretmen Ataması Olacak mı/Yusuf Tekin Şubat 2014 Öğretmen Ataması Açıklaması2014 şubat öğretmen ataması yapılacakmı hangi branşlarda yapılacak nasıl olacak haber detayları yusuf tekin açıklamaları..
Sayın müsteşar Yusuf Tekin öğretmen adaylarına: Sayın Başbakandan Şubat için konterjan istedik, Şubatta atama için bir süpriz yapabilriz diye belirtti.
Şubatta Öğretmen Ataması Olacak mı? MilliEğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin, kendisini ziyareteden bir grup öğretmene, Şubat’ta atamamüjdesi verdi. Başbakan’dan kadro istedikleriniifade eden Tekin, “Şubat ayında atama olabilir” dedi. Milli Eğitim eski Bakanı Nimet Çubukçu döneminde kaldırılan Şubat atamaları, atama bekleyen binlerce öğretmen tarafından tepki görürken, Şubat atamalarının yeniden başlaması dagündemde.
ŞUBAT GÜNDEMDE
“Atanamayan Sosyal Bilgiler Öğretmenleri Platformu” hafta içinde MEB Müsteşarı Yusuf Tekin’i ziyaret etti. ÖğretmenlerMEB’ten 5 bin kontenjan istedi. Bu talebe ”değerlendireceğiz” yanıtı vermekle yetinen Tekin, atamalarda “alan yığılmalarının” dikkate alınacağını söyledi. Öğretmenlerin Şubat atamalarının kaldırılmasından şikayet etmeleri üzerine de Yusuf Tekin’inöğretmenlere, “Başbakan’dan Şubat için kontenjan istedik, Şubat ayında atama için bir süpriz yapabiliriz” dediği bildirildi.Bakanlık 2014 Şubat ayında atama yaparsa 2009 yılında kaldırdığı Şubat atamalarına 5 yılın ardından yeniden dönmüş olacak. Şubat atamaları “Eğitim devam ederken atama yapılması uygun değil” gerekçesiyle Nimet Çubukçu’nun bakanlığı döneminde kaldırılmıştı.




yasal uyarı

futboll-tv.blogspot.com adlı sitemizde bulunan resim, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar ve resimler çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videolar ve resimler yayınlamaktadır. Server'ımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden futboll-tv.blogspot.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların ve resimlerin kaldırılması talebinde bulunabilirler.