Facebook hesabım calındı ne yapmalıyım

Merhaba arkadaşlar bu aralar birçok arkadaşımızın facebook hesabı çalınıyor.Sizlere hesabınızın çalınmamasını araştırmalar yaptım ve sonunda buldum.
Resimli olarak anlatmaya başlayalım.
1-İlk olarak facebook hesabınıza giriş yapın.
2-Hesap Ayarlarından Güvenlik kısmını seçin.
Yukarıdaki resimdeki gibi Giriş Bildirimleri yazısına tıklayarak başka bir ip den giriş yapıldığında sana mail veya sms olarak bildirmelerini istiyorsunuz.
Son olarak Giriş Onayları kısmına gelerek tanınmayan cihazdan girildiğinde telefonunuza güvenlik kodu gelicek ve facebook hesabınıza giren kişiden bu kod istenecektir.
Bu şekilde şifrenizi bilen bir kişi bile hesabınıza giriş yapamayacaktır.

yasal uyarı

futboll-tv.blogspot.com adlı sitemizde bulunan resim, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar ve resimler çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videolar ve resimler yayınlamaktadır. Server'ımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden futboll-tv.blogspot.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların ve resimlerin kaldırılması talebinde bulunabilirler.