Deadpool Full indir

Duyurulduğu günden bu yana dikkatleri üstüne çekmeyi başaran oyunlardan biri olan Deadpool sonunda oyuncularla buluştu. Bu buluşma üstüne çıkış videosu da yayınlandı. 

High Moon Studios tarafından geliştirilen Deadpool bazı eleştirmenler tarafından 2013′ün sürpriz oyunları arasında gösteriliyordu. Sonunda yapım 25 Haziran yani bugün itibarı ile PC, PS3 ve X360 platformlarında piyasaya sürüldü. TPS kamera açısını kullanan yapım özellikle Deadpool'un komedi yorumlarını da içeren videoları ile gözlerden kaçmamıştı. 

Yakın dövüş ve silahlı çatışmanın kombinesini sunan Deadpool'da, büyük balyozlardan, kılıçlara veya makineli tüfeklere kadar birçok silah kullanılabiliyor. Aksiyon dolu ve hareketli bir oynanış sunan Deadpool'un senaryosu ise Daniel Way ve High Moon Studios iş birliği sonucunda çıkmış. Daniel Way, ise Deadpool çizgi roman serisinin orijinal senaristi. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri çıkış videosu ile başbaşa bırakıyoruz. İyi seyirler. 

Deadpool

yasal uyarı

futboll-tv.blogspot.com adlı sitemizde bulunan resim, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar ve resimler çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videolar ve resimler yayınlamaktadır. Server'ımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden futboll-tv.blogspot.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların ve resimlerin kaldırılması talebinde bulunabilirler.