Yusuf erdoğan İmzalıyor




Trabzonspor yönetimi, Araklıspor’a ödenecek olan yaklaşık 125 bin TL’lik yetiştirme bedeli nedeniyle genç futbolcusu Yusuf Erdoğan’ı, 1461 Trabzon’dan kiralık olarak kadrosuna kattı.
Trabzonsporda beklenen gelişme! Yusuf Erdoğan...
Ancak sezon başından itibaren sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Yusuf'un kafasını rahatlatmak isteyen yönetim devre arasında masaya oturup 5 yıllık sözleşme imzalamak istiyor.

Yönetim böylelikle hem futbolcu için çıkan transfer söylentilerine bir son vermek, hem de alt yapıdan gelen diğer futbolculara bir örnek oluşturmayı amaçlıyor.


yasal uyarı

futboll-tv.blogspot.com adlı sitemizde bulunan resim, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar ve resimler çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videolar ve resimler yayınlamaktadır. Server'ımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden futboll-tv.blogspot.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların ve resimlerin kaldırılması talebinde bulunabilirler.