Eskişehirspor - Beşiktaş Maçı Özeti









Eskişehirspor ile Beşiktaş Eskişehir Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Mücadelenin canlı anlatımı, maçın özeti ve golleri bu sayfada.



Ligin 7. haftasında Eskişehirspor ile Beşiktaşkarşılaşıyor. Eskişehir Atatürk Stadı'nda saat 19.00'da başlayan mücadelenin canlı anlatımı, maçın özeti ve gollerini sitemizden takip edebilirsiniz. Süper Lig'de Trabzonspor, Kayseri Erciyesspor, Gaziantepspor ve Bursaspor maçlarını kazandıktan sonra üst üste iki mağlubiyet alan Beşiktaş, 7. haftada zorlu Eskişehir deplasmanına çıkıyor. Atatürk Stadı'nda saat 19.00'da başlayan mücadeleyi Tolga Özkalfa yönetiyor. Özkalfa'nın yardımcılıklarını Cem Satman ve Baki Tuncay Akkın yapıyor.




ESKİŞEHİR 0-1 BEŞİKTAŞ

KARŞILAŞMADAN DAKİKALAR (CANLI)




90' Eskişehirspor sağ kanattan köşe vuruşu kullandı ve ceza alanı içinde tam bir karambol oluştu ama hakem Beşiktaş lehine serbest vuruş kararı verdi.




90' Bir oyuncu değişikliği de Beşiktaş'ta. Manuel Fernandes oyundan çıkarken Ersan Gülüm oyuna girdi.


90' Bu arada maçın sonuna 3 dakika ilave edildi.


90' Eskişehirspor'da oyuncu değişikliği. Erman Kılıç oyundan çıkarken Servet Çetin oyuna girdi.


89' Manuel Fernandes, topla birlikte rakip yarı alana geçip pasını sağdan ceza alanına giren Ömer'e gönderdi ama Boffin çıkıp topu aldı.




87' Eskişehirspor yarı alanında gerçekleşen ikili mücadelede Veli, Aytaç'a faul yaptı.


86' Sağ kanattan çok tehlikeli gelişen Eskişehirspor atağında Kamara'nın kale sahasına yerden pasında Necati'nin vuruşu dışarıya gitti.


85' Beşiktaş'ta oyuncu değişikliği. Gökhan Töre oyundan çıkarken Muhammed Demirci oyuna girdi.


84' Bu kez gelişen Beşiktaş atağında savunma arkasına topa hareketlenen Ömer, ceza alanı içinde topa yetişmeye çalıştı ama kaleci Boffin topun sahibi oldu.


83' Çok etkili gelişen Eskişehirspor atağında sol kanatta iki rakibinden sıyrılan Tarık'ın ceza alanındaki Kamara'ya pasında Kamara sol çaprazdan vuruşunda topu üstten dışarıya attı.




82' Eskişehirspor kendi yarı alanından serbest vuruş kullanacağı sırada Olcay topu engelledi ve sarı kart gördü.


81' Hızlı gelişen Beşiktaş atağında savunma arkasına koşu yapan Necip'e atılan pasta Veysel araya girip topu uzaklaştırdı.


80' Eskişehirspor beraberlik golünü bulabilmek için ataklarını sıklaştırmaya çalışıyor ama Beşiktaş savunması oldukça dikkatli.


79' Yine sol kanattan gelişen Beşiktaş atağında ceza alanına yapılan ortada Ömer, kafa topu mücadelesinde rakibine faul yaptı.


78' Bu arada Eskişehirspor yarı alanında gerçekleşen kafa topu mücadelesinde Necip ve Veysel çarpıştı ve oyun şu an için durdu.


76' Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Tolga çıkıp topun kontrolünü sağladı.


75' Eskişehirspor, yine sol kanattan bu kez köşe gönderine yakın bir noktadan köşe vuruşu kullandı. Erman'ın ceza alanına ortasında top diğer kanada açıldı ve ardından Veysel, ceza alanına ortasını yaptı ve Necip topu kornere gönderdi.




74' Aynı noktadan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Ömer, topu uzaklaştırdı.


73' Eskişehirspor, rakip yarı alandan sol kanattan serbest vuruş kullandı. Ceza alanına yapılan ortada savunma topu kornere gönderdi.


72' Bu arada Eskişehirspor serbest vuruş kullanacakken Necip engel oldu ve sarı kart gördü.


71' Eskişehirspor'da oyuncu değişikliği. Erkan Zengin oyundan çıkarken Özgür Çek oyuna girdi.




70' Gol sonrasında topun dışarıdan içeriye geldiği yönünde itirazlarda bulunan Aytaç, sarı kart gördü.


70' Sol kanattan gelişen Beşiktaş atağında Fernandes'in ceza alanına ortasında kale sahası ön çizgisi üzerinde topa yükselen Ömer, topu kafa vuruşuyla ağlara gönderdi.




70' GOL! Ömer


69' Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanı uzak noktasına yapılan ortada Olcan'ın şutu üstten dışarıya gitti.


68' Sol kanattan gelişen Beşiktaş atağında Olcay, ceza alanına girip topu içeriye çevirmek istedi ama Akaminko topu kornere gönderdi.


67' Beşiktaş'ta Fernandes, kendi yarı alanında bir top kaybı yaşadı ve Eskişehirspor bir atak fırsatı yakaladı ama Sivok, son anda araya girdi.


66' Sağ kanattan gelişen Beşiktaş atağında Serdar'ın pasında topla buluşan Fernandes, baskı sonrası topu kaybetti.


65' Bu dakikayı Eskişehirsporlu oyuncuların kendi aralarında paslaşmalarıyla geride bıraktık.


64' Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda uzak kale direğine yapılan ortada Necip'in kafa vuruşu yandan dışarıya çıktı.


63' Beşiktaş'ta oyuncu değişikliği. Michael Eneramo oyundan çıkarken Ömer Şişmanoğlu oyuna girdi.


62' Çok hızlı gelişen Beşiktaş atağında sağ çaprazdan ceza alanına giren Eneramo'nun şutunu kaleci Boffin kornere gönderdi.


61' Bu dakika itibariyle topla oynama oranlarında Beşiktaş'ın Eskişehirspor'a oranla %53'e %47 üstünlüğü bulunuyor.


60' Sol kanattan gelişen Beşiktaş atağında Olcay'a atılan ara pasında Olcay topa hareketlendi ama Akaminko'ya faul yaptı.




58' Etkili gelişen Beşiktaş atağında Gökhan Töre, ceza alanı içinde sol çaprazda topla buluşup rakibini geçti ve dar açıdan şutunu çekti ama kaleci Boffin, topu kurtardı.


57' Bu bölümde iki takım da çok fazla top kaybı yapıyor.


56' Gelişen Beşiktaş atağında Necip'in Eneramo'ya gönderdiği yüksek topta savunma araya girdi.




55' İkinci yarıya Beşiktaş daha etkili başlamıştı ama Eskişehirspor oyunda dengeyi sağladı.


54' Kullanılan serbest vuruşta Erman'ın dokunduğu topa Diego sert vurdu ama top farklı bir şekilde dışarıya çıktı.


53' Sağ kanattan gelişen Eskişehirspor atağında Necati'nin pasında topu kontrol eden Erman, Necip'in müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.


52' Gelişen Eskişehirspor atağında Veysel'in savunma arkasına gönderdiği topta kaleci Tolga, çıkıp topu uzaklaştırdı.


51' Kullanılan serbest vuruşta Manuel Fernandes, ceza alanına ortasını yaptı ama yardımcı hakem pozisyon için ofsayt bayrağını kaldırdı.


50' Eskişehirspor yarı alanında gerçekleşen ikili mücadelede Erman, Necip'e faul yaptı ve karar serbest vuruş.




49' Manuel Fernandes'in kullandığı serbest vuruşta ceza alanı içinde tam bir karambol oluştu ve sonunda savunma topu uzaklaştırdı.


48' Sol kanattan gelişen Beşiktaş atağında Hutchinson, rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.


47' İkinci yarının ilk atağı Beşiktaş'tan geldi. Necip'in ceza alanı dışından kaleyi karşıdan gören yerden vuruşu dışarıya çıktı.


46' İkinci yarı Beşiktaşlı oyuncuların vuruşuyla başladı.




D.A.İlk yarıda son düdük çaldı ve ilk yarı sona erdi.


45'Gelişen Eskişehirspor atağında Beşiktaş kalesine yaklaşık 25 metre mesafeden Aytaç kaleye çok sert bir şut gönderdi ama top üst direkle sağ direğin birleştiği yerden oyun alanına döndü.


45'İlk yarının sonuna 3 dakika uzatma eklendi.


45'Kullanılan serbest vuruşta Fernandes'in ceza alanına yaptığı ortada hakem Eskişehirspor lehine faulü tespit etti.


44'Eskişehirspor yarı alanında topla buluşan Olcay'a arkadan yapılan sert müdahale sonrası Akaminko sarı kart gördü.


43'Gelişen Beşiktaş atağında topla buluşan Eneramo, rakiplerinden sıyrıldı ve ceza alanına sert bir orta gönderdi ama ters kademeye giren Veysel, topu uzaklaştırdı.


42' Tolga Zengin çıkıyor ve topu kontrol ediyor.


42' Ceza sahasına doğru Erkan Zengin ortasını yapıyor.


42' Tarik Camdal faülü yapan oyuncu, Gökhan Töre rakibi tarafından itiliyor ve faül atışı kullanılacak.


40' Jerry Akaminko faülü yapan oyuncu, Michael Eneramo rakibi tarafından itiliyor ve faül atışı kullanılacak.


39' Eskişehirspor atağında Aytac Kara kafa vuruşunu yaptı ancak top dışarı gidiyor.


38' Köşe vuruşu için Diomansy Kamara topun başında, Eskişehirspor adına korneri şimdi kullandı.


38' Erman Kılıç topu önce düzeltti ve vuruşunu yaptı ancak etkili bir vuruş olmadı.


36'Sol kanattan gelişen Beşiktaş atağında ceza alanı içinde topla buluşan Gökhan Töre, kalabalık savunma arasından açısını düzeltip kaleye şutunu çekti ama savunmaya çarpan top kaleci Boffin'de kaldı.


35'Eskişehirsporlu oyuncular rakip yarı alanda topu kazanınca ani bir atağa çıktı ama Necati'nin pasında Erman, Necip'e sert bir müdahalede bulundu ve Erman Kılıç sarı kart gördü.


34'Kullanılan serbest vuruşta Fernandes, topu doğrudan kaleye gönderdi. Kale sahası içinde seken topu son anda kaleci Boffin, uzaklaştırdı.


33'Beşiktaş'ta Necip Uysal, sağ kanattan taşıdığı topla iki rakibinden çok şık sıyrıldı ve ardından Diego'dan sıyrılmak üzereyken yerde kaldı ve Diego da sarı kart gördü. Tehlikeli bir nokta.



32' Olcay Sahan topu eliyle kontrol ediyor.


32' Topu uzaklaştıran Diomansy Kamara.


30' Maç Eskişehirspor lehine kale vuruşu ile devam edecek.


29' Eskişehirspor'da sakatlık geçiren Henri Bienvenu, oyuna devam edemiyor. Bienvenu'nun yerine Necati Ateş oyunda.



27' Manuel Fernandes'in kullandığı köşe vuruşunda ceza alanı ön direğine gelen topu Veysel Sarı karşıladı.


26' Kısa paslarla rakip ceza alanı yakınlarına kadar giden Beşiktaş'ta Olcay'ın pasına hareketlenen Eneramo, ceza alanı içi sağ çaprazından şutunu çekti ama top savunmaya çarpıp kornere gitti.


25' Bu arada Eskişehirspor'da Henri Bienvenu, Veli Kavlak'la girdiği bir ikili mücadele sonrasında yerde kaldı ve bir sakatlık geçirdiği için de tedavisi için oyun alanının kenarına gitti.


24' Yine sol kanattan gelişen Eslişehirspor atağında Tarık, Erkan'dan aldığı topla son çizgiye kadar inip ortasını yaptı ama top doğrudan dışarıya gitti.


23' Eskişehirspor, rakip yarı alandan sol kanattan serbest vuruş kullandı. Erman'ın ceza alanına ortasında Beşiktaş savunması topu uzaklaştırdı.




22' Bu kez gelişen Beşiktaş atağında sağ iç bölgede topla buluşan Gökhan Töre, rakibinden çok şık sıyrılıp Serdar' ara pasını attı ama Eskişehirspor savunması topa daha yakındı.


21' Sol kanattan gelişen Eskişehirspor atağında Tarık, topla birlikte son çizgiye kadar indi ama Serdar'dan sıyrılamadı ve top Tarık'tan dışarı çıktı.


20' Sağ kanattan gelişen Beşiktaş atağında Serdar'ın ceza alanına ortasında önce Eneramo ve ardından Veli, topa vuramadı.


19' Veli Kavlak'ın tedavisi yapıldı ve Beşiktaşlı oyuncular topu rakip yarı alana gönderdi.


18' Bu arada Eskişehirspor'un atak geliştirdiği bir anda Beşiktaş'ta Veli Kavlak, N'Diaye'yle ikili mücadeleye girip yerde kaldı ve oyun durdu.


17' Gelişen Eskişehirspor atağında ceza alanı içindeki Kamara'ya atılan yüksek topta Kamara, topu kontrol edip son çizgiye kadar indi ve kale sahasına topu çevirdi ama top kaleci Tolga'da kaldı.


16' Bu dakika itibariyle topla oynama oranlarında Beşiktaş'ın Eskişehirspor'a oranla %61'e %39 üstünlüğü bulunuyor.




14' Çok hızlı gelişen Beşiktaş atağında sol kanatta topla buluşan Eneramo, çok seri bir şekilde ceza alanına girdi ve dar açıdan şutunda kaleci Boffin direk dibinde topu kurtardı.


13' Manuel Fernandes, kullandığı serbest vuruşta topu ceza alanına ortaladı ve gelen topa kale sahası içinde Eneramo'nun kafa vuruşu üstten dışarıya gitti.


12' Beşiktaş'ın baskısı yavaş yavaş artıyor. Sol kanattan ceza alanına girmek isteyen Olcay, rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.


12' Bir başka Beşiktaş atağında sağ kanatta topla buluşan Serdar'ın ceza alanına ortasında yine savunma topu karşıladı.


11' Gelişen Beşiktaş atağında sağ iç bölgede topla buluşan Veli'nin ceza alanına hareketlenen Eneramo'ya pasında savunma araya girdi ve top kaleci Boffin'de kaldı.


10' Eskişehirspor savunmasında topla buluşan Diego'nun rakip savunma arkasına gönderdiği uzun top doğrudan dışarıya gitti.


9' Her iki oyuncunun da tedavisi tamamlandı ve oyuna devam ediyorlar.


8' Eskişehirspor yarı alanında gerçekleşen kafa topu mücadelesinde Eskişehirspor'dan Aytaç Kara ve Beşiktaş'tan Necip Uysal sakatlık geçirdi. Aytaç'ın tedavisi tamamlanırken Necip'in tedavisi devam ediyor.


7' Sol kanattan gelişen Beşiktaş atağında Eneramo'nun Hutchinson'a pasında Hutchinson, sol çizgiye indi ama ardından rakibinden sıyrılamadı.




6' İlk 5 dakika itibariyle iki takımda birbirine üstünlük uygulamaya çalışıyor. Mücadele dozu oldukça yüksek.


5' Gelişen Beşiktaş atağında Gökhan rakip yarı alana girip pasını Fernandes'e verdi ama Eskişehirsporlu oyuncular baskıyla topu kazandı.


4' Bu kez sol kanattan gelişen Eskişehirspor atağında Erkan'ın ceza alanına ortasında top herkesi aşıp doğrudan dışarıya çıktı.




3' Beşiktaş'ta Manuel Fernandes, bugün 100. kez Beşiktaş formasını giyiyor.


2' Sağ kanattan gelişen Eskişehirspor atağında Bienvenu, son çizgi yakınlarından Escude'den sıyrılmaya çalıştı ama başarılı olamadı.




1' Karşılaşma Eskişehirsporlu oyuncuların vuruşuyla başladı.




BEŞİKTAŞ'IN 11'İSiyah-beyazlılar, Eskişehirspor karşısına Tolga, Serdar, Sivok, Escude, Atiba, Veli, Necip, Gökhan, Fernandes, Olcay, Eneramo 11'i ile çıktı.


ESKİŞEHİRSPOR'UN 11'İBoffin, Osman Çamdal, Veysel Sarı, Akaminko, Diego, Kamara, Erkan Zengin, Aytaç, N'Diaye, Erman Kılıç, Bienvenu.




ALMEIDA İLE MOTTA ESKİŞEHİR'DE YOK Eskişehirspor'u yenerek milli maç arasına moralli girmek isteyen Beşiktaş, zorlu deplasmanda Hugo Almeida ve Ramon Motta'dan faydalanamıyor. Gribal enfeksiyon geçiren iki futbolcu Eskişehir'e götürülmedi. Sakatlıkları süren İsmail Köybaşı ve Oğuzhan Özyakup, henüz hazır olmayan Flip Holosko'nun yanı sıra Gökhan Süzen, Mehmet Akgün, Uğur Boral ve Sezer Öztürk de teknik direktör Slaven Bilic tarafından kadroya alınmadı. Özel uçakla Eskişehir'e giden siyah-beyazlı kafileyi başkan Fikret Orman'ın havaalanından uğurlaması dikkat çekti. Teknik direktör Slaven Bilic uzun süre sonra Eneramo, Franco ve Dentinho'yu kadroya alırken, yabancı kontenjanı gereği bu 3 isimden biri tribüne çıkmak zorunda kalacak.




TEK EKSİK HÜRRİYETLige kötü başlasa da son 2 maçını kazanarak morallenen ev sahibi Eskişehirspor'da ise cezalı Hürriyet dışında eksik bulunmuyor.

yasal uyarı

futboll-tv.blogspot.com adlı sitemizde bulunan resim, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar ve resimler çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videolar ve resimler yayınlamaktadır. Server'ımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden futboll-tv.blogspot.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların ve resimlerin kaldırılması talebinde bulunabilirler.