Assassin’s Creed IV: Black Flag indır

Assassin’s Creed IV: Black Flag oyununun bilgisayar versiyonu 19 Kasımda piyasaya sürülecek…
assasins_creed_iv_black_flag_19_kasimda_geliyor

Ubisoft’un bugün yapmış olduğu açıklmaya göre; heyecanla beklenen oyunlardan biri olan Assassin’s Creed IV: Black Flag’in bilgisayar için olan versiyonu 19 Kasım’da gelecek. Firma tarafından yapılan açıklamaya göre XBOX 360, PlayStation 3, Wii U gibi oyun konsolları için ise bir ay öncesinden yani 29 Ekim tarihinde satışa sunulması öngörülmektedir.
Oyunun direktörü olan Ashraf İsmail tarafından sızdırılan haberde, oyunun bilgisayar versiyonunun XBOX 360, PlayStation 3 ve Wii U gibi konsollarla aynı zamanda sürülmeyeceği belirtilmişti.
İsmail tarafından Haziran ayında yapılan açıklamada, oyunun bilgisayar versiyonu üzerinde çalışıldığını ve bu platformun da kendileri için öncelik verilen bir ortam olduğu belirtilmişti. Ayrıca aynı konuşmada, oyunu bekleyenlerin, bilgisayar versiyonunu gördüklerinde oyunun başından kalkamayacaklarını belirtmiştir.
Oyunu oynayanlar, bu bölümde korsanların altın çağına şahit olacaklar. Oyunda Edward Kenway karakteri bulunmakta. Bu karakter ise daha önceki Creed versiyonlarında görmüş olduğumuz Connor karakterinin dedesi ve Desmond Miles karakterinin de torunudur. Edward Kenway dışında, oyunda Blackbeard ve Charles Vane gibi efsanevi korsanlarla da tanışma fırsatı bulacaksınız.
Oyunun XBOX 360 ve PlayStation 3 için hazırlanmış olan fragmanına aşağıdan ulaşabilrisiniz.

yasal uyarı

futboll-tv.blogspot.com adlı sitemizde bulunan resim, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar ve resimler çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videolar ve resimler yayınlamaktadır. Server'ımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden futboll-tv.blogspot.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların ve resimlerin kaldırılması talebinde bulunabilirler.