Sony Xperia Z1 Mini

Japon devi olan Sony’nin Xperia Z1 modeli su geçirmez akıllı telefonunun mini versiyonu olacak olan Xperia Z1 Mini modelinin performans olarak pek de mini olmayacağı öngörülüyor…
sony_xperia_z1_mini_resimleri_sizdi
Diğer telefon firmalarında olduğu gibi, Sony’nin de Xperia Z1 Mini modelini piyasaya sürmesi beklenmekte. Bu da akılda soru işaretleri oluşmasına neden olmaktadır. Özellikle Samsung ve Apple’ın mini klasmanındaki ürünlerini düşününce, performans açısında düşme beklenmekte. FakatSony Xperia Z1 Mini öyle olmayacak gibi görünüyor.
Japon operatörlerinden biri olan NTT DoCoMo’nun piyasaya süreceği telefonları açıkladığı broşürde Sony Xperia Z1 Mini olma ihtimali çok yüksek olan bir telefon görülmekte. Bu ürün Xperia Z1 f olarak adlandırılmakta.
Sözde Mini olan telefonun ekran boyutu 4.3 inç ve ekran çözünürlüğü 720p olacak. Sony Xperia Z1′in 5 inçlik ekranını düşününce aslında gerçekten de mini diyebiliriz.
İşlemci olan 2.2 GHz hızındaki Snapdragon 800 kullanılacak. Ana kamera olarak ise 20.7 MP çözünürlükte bir kamera kullanılacak. Telefonun hedef kitlesi olarak, 5 inçlik telefonu kullanmakta zorluk çeken ve daha küçük boyutlarda telefonları tercih eden tüketiciler seçilmiş.
Nokia’nın çıkarmış olduğu farklı renklerde telefon üretimi trendine Sony Xperia Z1 Mini de uyacak gibi görünüyor. Pembe, beyaz, siyah, sarı ve altın rengi gibi aykırı renkleri tercih etmesi bekleniyor.

yasal uyarı

futboll-tv.blogspot.com adlı sitemizde bulunan resim, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar ve resimler çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videolar ve resimler yayınlamaktadır. Server'ımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden futboll-tv.blogspot.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların ve resimlerin kaldırılması talebinde bulunabilirler.