Terime Galatasaray Yolu Gözüktü


Galatasaray’ın önde gelen isimlerinden eski yönetici Ergun Gürsoy, hem başkan Ünal Aysal‘ın hem de teknik direktör Fatih Terim‘in Sarı-Kırmızılı ekipteki ayrılığı gönülden istediğini belirtti.
Ergun Gürsoy: "Terim G.Saray'a geri gelebilir"

Radyospor’a konuşan Gürsoy, “Galatasaray’la gururlandık. Torino’da iyi mücadele ettik. Teknik direktör değişikliğinden sonra ayaklarının üstünde durabileceğini, daha ileri gidebileceğini göstermiş oldu. Galatasaray’ın geçen sezon fiktür avantajı yoktu; ama gruplara kaldı. Juventus favori ekipten bir tanesiydi. Bana göre Galatasaray başa baş oynadı. Bence Galatasaray bu gruptan çıkar” şeklinde konuştu.

“DROGBA FUTBOLU BIRAKSA G.SARAY’DA KALMALI”
Kadronun derinliğine vurgu yapan Gürsoy, “Zaman zaman Burak oynar, zaman zaman Umut, bunlar olabilir. Ama her maçta Drogba oynamalı. Sadece lider değil, görüntüsü, gol sevinci, golden sonraki sevinci herkesi mest ediyor. Hagi geldiğinden 31 yaşındaydı. Drogba 35 yaşında geldi. Ama futbolcunun oynama yaşı 40'a doğru gidiyor. Ayrıca nasıl Taffarel Galatasaray’da kaldı, Drogba da aynı şekilde futbolu bırakmaya karar verdiği zaman Galatasaray’ın teknik heyetinde yer alabilir” dedi.

“TERİM YİNE GALATASARAY’A GELEBİLİR”
Ergun GürsoyFatih Terim’in görevden ayrılmasıyla ilgili olarak, “Her iki taraf da böyle bir ayrılığın gönülden istiyordu; ama üzerinde durmuyordu. Bu ayrılık normal bir ayrılık. Terim, daha evveldeGalatasaray’a geldi-gitti. Yine gelebilir. İki taraf da ayrılığı istiyordu; oldu. Fatih Terim, futboldan kopmuyor. Günün birinde tekrar gelebilir. İkisi de bu ayrılığı istiyordu. Milli Takım da devreye girince bu ayrılık gerçekleşti” diye konuştu.

“OLMASI GEREKEN BİR AYRILIKTI, KİMSE ZARAR GÖRMEDİ”
Bu ayrılığın nedenleri üzerinde de duran Gürsoy, “Zaman zaman Fatih Terim’in yaşantısında bu tür olaylar oluyor. Bazen ufak tefek şeylerden birbirlerine kırılıyorlar. Bazısının yaptığı diğeri tarafından kabul edilmiyor. Bana göre olması gereken ayrılıktı. Oldu. İyi de oldu. Kimse de zarar görmedi bu işten. Fatih Terim Milli Takım teknik direktörü oldu. Terim, milli takımda daha rahat, az stresli çalışacak. Diğer yandan Galatasaray yönetimle polemiğe giren bir hocayla çalışmamış olacak. İte kaka gitmemiş olacak. Herkesin isteği oldu. Burada suçlu aramaya gerek yok” ifadelerini kullandı.

“GALATASARAY’IN ÇITASI ÇOK YÜKSELDİ”
Mancini’nin toplamda alacağı ücretle ilgili yapılan yorumlara da değinen eski 2. Başkan, “Galatasaray’da bundan sonra ucuz fiyatlara çalışan bir teknik direktör olmaz. Galatasaray’ın çıtası çok yükseldi. Mancini’nin maliyetlerini de bu açıdan değerlendirmekte fayda var” dedi.

“GALATASARAY, TÜRKİYE’DE HEDEFLERE ULAŞIR”
Mancini’nin Türkiye’deki hedeflere ulaşacağına inandığını da belirten Ergun Gürsoy, “3 puanlı sistemde, her şey mümkün. Galatasaray iyi bir ekip. Aradaki fark çok değil; bunu kapatır, herkesi mutlu eder Kimsenin yaygara yapmasına gerek yok. Herkesin istediği oldu. Galatasaray iyi durumda” şeklinde konuştu.

yasal uyarı

futboll-tv.blogspot.com adlı sitemizde bulunan resim, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar ve resimler çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videolar ve resimler yayınlamaktadır. Server'ımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden futboll-tv.blogspot.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların ve resimlerin kaldırılması talebinde bulunabilirler.