Antalyaspor – Besiktas maçını canlı izle

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında, Beşiktaş, Medical Park Antalyaspor'a konuk oldu. Haftanın kapanış maçında Beşiktaş, Samet Aybaba yönetimindeki MP Antalyaspor'a 2-0 mağlup oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Medical Park Antalyaspor'a 2-0 mağlup oldu. Kara Kartal'ın eski hocası Samet Aybaba'nın öğrencilerine galibiyeti Diarra'nın golleri getirdi. Cezalı Slaven Bilic maçı tribünde izledi.

Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Medical Park Antalyaspor 2-0 kazanarak üç puanı hanesine yazdırmayı başardı.
Mücadelede Antalyaspor'a galibiyeti getiren golleri 47 ve 53. dakikalarda Lamine Diarra kaydetti.

Slaven Bilic'in aldığı cezanın ardından oynadığı ilk maçta Beşiktaş, mağlubiyet yaşayarak bu sezonun 2 yenilgisini yaşadı.
Bu sonucun ardından Beşiktaş, oynadığı 6 maçın ardından 12 puanda kalırken Medical Park Antalyaspor ise ilk galibiyetini aldı ve 6 puana yükseldi.

Maçta  önemli dakikalar

53' Dakika : GOOOOOLLLLL!!!!! Medical Park Antalyaspor Diarra ile 2. golü buldu.Diarra sol kanattan topla hızla ceza sahası içine girdi, kaleye sert vurdu ve top ağlarla buluştu.
47' Dakika : GOOOOOLLLLL!!!!! Medical Park Antalyaspor Diarra'nın attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.Diarra sağ kanattan rakiplerini geçerek ceza sahası içine girdi, sağ çaprazdan uzak köşeye yerden sert vurdu ve top ağlarla buluştu.


Dakika dakika maç özeti

 90' Dakika : Hakem İlker Meral maçı bitiren düdüğü çalıyor. Medical Park Antalyaspor Akdeniz Üniversitesi Stadında karşılaşmayı 2-0 kazanarak puanını 6'ya yükseltiyor.
90' Dakika : 4. Hakem Volkan Narinç maçın sonuna en az 4 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.
90' Dakika : Beşiktaş'ta Almeida ceza sahası önünden serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu ama top savunmaya çarparak kornere çıktı.
88' Dakika : Medical Park Antalyaspor atağında İbrahim Dağaşan ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top savunmaya çarparak uzaklaştı.
86' Dakika : Medical Park Antalyaspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 26 numarayla Diarra Giren oyuncu 27 numarayla Baros
83' Dakika : Beşiktaş atağında Fernandes sol çaprazda topun gelişine vurmak istedi ama top auta çıktı.
81' Dakika : Beşiktaş'ta Necip rakibi Tita'ya yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.
79' Dakika : Medical Park Antalyaspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 8 numarayla Uğur İnceman Giren oyuncu 21 numarayla Murat Duruer
78' Dakika : Beşiktaş'ta Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 27 numarayla Serdar Giren oyuncu 20 numarayla Necip
75' Dakika : Medical Park Antalyaspor'da Tita ceza sahası önünden serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu ama top barajdan döndü.
73' Dakika : Medical Park Antalyaspor'da Isaac rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.
72' Dakika : Medical Park Antalyaspor atağında Isaac ceza sahası içine arapasını verdi, Diarra hareketlendi şutunu vurdu ama kaleci Tolga topu çıkardı.
70' Dakika : Medical Park Antalyaspor'da Mehmet Sedef rakibi Muhammed'e yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.
68' Dakika : Beşiktaş'ta Fernandes hakeme itiraz ettiği için Sarı Kart gördü.
66' Dakika : Beşiktaş'ta Fernandes ceza sahası önünde topla buluştu, yerden sert vurdu ama kaleci Hakan köşeden topu çıkardı.
65' Dakika : Medical Park Antalyaspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 90 numarayla Naxto Giren oyuncu 58 numarayla İbrahim Dağaşan
64' Dakika : Beşiktaş'ta Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 10 numarayla Olcay Giren oyuncu 11 numarayla Mustafa Pektemek
62' Dakika : Beşiktaş'ta Mustafa Pektemek oyuna girmek için hazırlanıyor.
60' Dakika : Beşiktaş atağında Serdar Kurtuluş sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
59' Dakika : Beşiktaş'ta Escude rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.
58' Dakika : Beşiktaş atağında Motta sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
56' Dakika : Beşiktaş'ta Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 8 numarayla Veli Giren oyuncu 49 numarayla Muhammed Demirci
53' Dakika : GOOOOOLLLLL!!!!! Medical Park Antalyaspor Diarra ile 2. golü buldu.Diarra sol kanattan topla hızla ceza sahası içine girdi, kaleye sert vurdu ve top ağlarla buluştu.
51' Dakika : Medical Park Antalyaspor'da Vederson sol çaprazdan serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu ama top auta çıktı.
49' Dakika : Medical Park Antalyaspor atağında Naxto sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı,Tita kafayı vurdu ama top savunmaya çarparak kornere çıktı.
47' Dakika : GOOOOOLLLLL!!!!! Medical Park Antalyaspor Diarra'nın attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.Diarra sağ kanattan rakiplerini geçerek ceza sahası içine girdi, sağ çaprazdan uzak köşeye yerden sert vurdu ve top ağlarla buluştu.
46' Dakika : Beşiktaş hakem İlker Meral'in düdüğüyle ikinci yarıya başlıyor.Her iki takımda ilk yarıdaki kadrolarını koruyarak maça başladı.
45' Dakika : Hakem İlker Meral ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor. İlk yarı 0-0 Beraberlikle sona eriyor.
42' Dakika : Beşiktaş atağında Fernandes topla ceza sahası içine girmek istedi ama savunmada Koray araya girerek topu uzaklaştırdı.
40' Dakika : Medical Park Antalyaspor atağında Diarra topla ceza sahası içine girmek istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
38' Dakika : Beşiktaş'ta Almeida rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.
36' Dakika : Medical Park Antalyaspor'da Emre Güngör hakeme itiraz ettiği için Sarı Kart gördü.
35' Dakika : Medical Park Antalyaspor atağında Isaac ceza sahası önünde kaleye sert vurdu ama top savunmaya çarparak uzaklaştı.
34' Dakika : Medical Park Antalyaspor atağında Vederson sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
32' Dakika : Medical Park Antalyaspor atağında Diarra topla ceza sahası içine girmek istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
30' Dakika : Beşiktaş gole çok yaklaştı. Atiba Hutchinson ceza sahası içinde kaleye sert vurdu ama top direkten döndü.
28' Dakika : Medical Park Antalyaspor atağında Diarra ceza sahası içine girdi ama savunma müdahele ederek topu uzaklaştırdı.
26' Dakika : Beşiktaş atağında Gökhan Töre ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top üstten auta çıktı.
24' Dakika : Medical Park Antalyaspor atağında Naxto ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı.
22' Dakika : Beşiktaş'ta Sivok rakibi Diarra'ya yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.
20' Dakika : Beşiktaş atağında Veli topla ceza sahası içine girmek isterken yerde kaldı ve hakem serbest vuruş kararı verdi.
18' Dakika : Beşiktaş atağında Olcay ceza sahası önünde topla buluştu ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
16' Dakika : Medical Park Antalyaspor atağında Mehmet Sedef sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
14' Dakika : Medical Park Antalyaspor atağında Vederson sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Naxto yükseldi kafayı vurdu ve top az farkla auta çıktı.
12' Dakika : Beşiktaş'ta Fernandes sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı Atiba Hutchinson yükseldi kafayı vurdu ama top üstten auta çıktı.
11' Dakika : Beşiktaş'ta Fernandes sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
10' Dakika : Beşiktaş atağında Motta sol kanattan topla ilerlemek istedi ama yerde kalınca hakem serbest vuruş kararı verdi.
8' Dakika : Medical Park Antalyaspor atağında Vederson sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Tolga'da kaldı.
6' Dakika : Beşiktaş atağında Fernandes topla ceza sahası içine girmek istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
4' Dakika : Beşiktaş atağında Gökhan Töre sol kanata doğru uzun oynadı ama top doğrudan auta çıktı.
3' Dakika : Beşiktaş atağında Serdar Kurtuluş sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Almeida yükseldi kafayı vurdu ama top auta çıktı.
2' Dakika : Medical Park Antalyaspor atağında Isaac sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
1' Dakika : Karşılaşma Medical Park Antalyaspor'dan Diarra'nın vuruşuyla başlıyor.
0' Dakika : Süper Lig'de geçen sezon Beşiktaş'ın başında 58 puan toplayarak son 4 sezondaki en iyi derecesini alan Samet Aybaba sezon sonunda görevinden ayrılmış ve Antalyaspor ile anlaşmıştı.
0' Dakika : Antalyaspor bu sezon ilk 5 haftada 3 beraberlik 2 yenilgi aldı. Antalyaspor en son 2008-09 sezonunda ilk 5 haftada galibiyet alamamış 1 puanla son sırada yer almıştı.
0' Dakika : Süper Lig'in ilk 5 haftası sonunda en az şut çeken takım Antalyaspor oldu. Antalyaspor 44 şutta 10 kez kaleyi bulurken rakiplerine 3 gol atabildi.
0' Dakika : Beşiktaş, ligde Antalyaspor ile oynadığı son 11 maçta galip geldi. İki takım ligde toplam 36 maç yaparken Beşiktaş 26 kez, Antalyaspor 3 kez kazandı, 7 maç berabere bitti.
0' Dakika : Karşılaşmanın 5. hakemi Suat Arslanboğa, 6. hakem ise Murat Türker.
0' Dakika : Karşılaşmayı Balıkesir bölgesinden İlker Meral yönetecek. Yardımcılıklarını ise Muhittin Gürses ve Hakan Yemişken yapacak. 4. hakem ise Volkan Narinç.
0' Dakika : Medical Park Antalyaspor yedek kulübesinde ise; Polat, Musa Nizam, Emrah, Murat Duruer, Baros, Ferdinand ve İbrahim Dağaşan bulunuyor.
0' Dakika : Beşiktaş yedek kulübesinde; Cenk, Mustafa Pektemek, İbrahim Toraman, Necip, Ersan Adem, Muhammed Demirci ve Ömer Şişmanoğlu bulunuyor.
0' Dakika : Medical Park Antalyaspor kalede Hakan, savunmada; Koray, Mehmet Sedef, Emre, Vederson orta sahada; Serkan, Inca, Uğur forvette ise Isaac, Diarra ve Tita 11'i ile sahaya çıkacak.
0' Dakika : Beşiktaş karşılaşmaya kalede Tolga, defansta; Motta, Sivok, Escude, Serdar Kurtuluş orta sahada; Gökhan Töre, Fernandes, Atiba Hutchinson, Olcay, Veli forvette ise Almeida 11'i ile başlayacak.
0' Dakika : Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş maç eksiği ile 12 puanla 3., Medical Park Antalyaspor ise 3 puanla 18. sırada bulunuyor.
0' Dakika : Bu karşılaşma saat 20:00'da başlayacak ve bu maçın canlı anlatımında sizlerle birlikte olacağız.
0' Dakika : Spor Toto Super Lig 2013-2014 sezonu 6. hafta kapanış karşılaşmasında Akdeniz Üniversitesi Stadında Beşiktaş ve Medical Park Antalyaspor karşı karşıya geliyor.


MEDİCAL PARK ANTALYASPOR

Spor Toto Süper Lig (Profesyonel Takım) 
Maç Kodu: 1052

 AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ STADI - ANTALYA
 İLKER MERAL(Hakem)
 MUHİTTİN GÜRSES(1. Yardımcı Hakem)
 HAKAN YEMİŞKEN(2. Yardımcı Hakem)
 VOLKAN NARİNÇ(Dördüncü Hakem)
 SUAT ARSLANBOĞA(5. Hakem)
 MURAT TÜRKER(6. Hakem)


BEŞİKTAŞ A.Ş.

yasal uyarı

futboll-tv.blogspot.com adlı sitemizde bulunan resim, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar ve resimler çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videolar ve resimler yayınlamaktadır. Server'ımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden futboll-tv.blogspot.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların ve resimlerin kaldırılması talebinde bulunabilirler.