Tahkim'den flaş karar


Beşiktaş ve Melo...

TFF Tahkim Kurulu, Galatasaraylı Felipe Melo'ya verilen 2 maçlık cezayı onadı. Brezilyalı yıldıza verilen 13 bin TL'lik ceza ise kaldırıldı.
Kurul, Beşiktaş'a verilen 4 maçlık ceza ile ilgili yapılan itirazı ise 9 Ekim Çarşamba günü görüşme kararı aldı.




TFF'den yapılan açıklamada, Melo'nun duruşma talebinin reddedildiği, müsabaka görüntülerini içeren CD de izlenmek suretiyle tüm dosya üzerinde yapılan müzakere neticesinde, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) Brezilyalı futbolcuya verdiği 2 maç men cezasının oy birliğiyle onanmasına karar verildiği, yaptırımın ertelenmesi talebinin de reddedildiği bildirildi.
Bu arada, Melo'ya ihraç sonrası sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle PFDK'nın verdiği 13 bin lira para cezasının ise kaldırıldığı kaydedildi.
Tahkim Kurulu'nun ayrıca, PFDK'nın Beşiktaş'a verdiği 4 resmi müsabakayı sahasında seyircisiz oynama cezasıyla ilgili siyah-beyazlı kulübün itirazını incelediği ve talep doğrultusunda 9 Ekim Çarşamba günü saat 17.00'de duruşma açılmasına karar verdiği belirtildi.
Öte yandan, kurulun, Eskişehirsporlu futbolcu Hürriyet Gücer'in 3 resmi maç men ve 13 bin lira para cezasına yapılan itirazı ve yaptırımın ertelenmesi talebini reddettiği bildirildi.

yasal uyarı

futboll-tv.blogspot.com adlı sitemizde bulunan resim, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar ve resimler çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videolar ve resimler yayınlamaktadır. Server'ımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden futboll-tv.blogspot.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların ve resimlerin kaldırılması talebinde bulunabilirler.