Yüksek Hızlı Internet 4G Ne Zaman Geliyor

Yüksek hızlı mobil internet hizmeti olan 4G, önümüzdeki yılın sonunda ülkemizde de kullanıma sunuluyor. Konuyla ilgili açıklama Bakan Binali Yıldırım'dan geldi.


Mobil internet son yılların en önemli gelişmelerinden biri. Çalışma şeklini değiştiren bu teknoloji ile beraber mobil cihazlarda yüksek hızlara da ulaşmaya başladık. Önce 3G ile başlayan hız artışı şimdi de 4G ile devam ediyor.
Ülkemize 2009 yılında gelen 3G ile günümüzde (ortalama) 5-6 MBit hızlara ulaşılabiliyor. Bu hızları daha da yukarı çıkarmak için 4G teknolojisine terfi etmek gerekiyor. Bu yeni teknolojinin ülkemizdeki macerası ise henüz resmi olarak başlamadı.
  
Konuyla ilgili resmi açıklama ise geçtiğimiz günlerde konunun baş muhatabı Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'dan gelmişti. 4G altyapısının ortak kullanılacağını ifade eden Yıldırım, 'konuyu takip ediyoruz'demişti.
Bugün Ankara'da Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nın yeni binasının temel atma töreninde konuşan Binali Yıldırım, 4G ile ilgili yeni müjdeler verdi. Altyapı çalışmaları süren 4G'nin 2014 yılı sonunda Türkiye'de de kullanıma sunulacağını açıklayan Yıldırım, böyleece bu teknolojinin ülkemize resmi girişi ile ilgili bilgi vermiş de oldu.

yasal uyarı

futboll-tv.blogspot.com adlı sitemizde bulunan resim, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar ve resimler çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videolar ve resimler yayınlamaktadır. Server'ımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden futboll-tv.blogspot.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların ve resimlerin kaldırılması talebinde bulunabilirler.