Kindle Fire HDX 7

Amazonun yeni tableti olan Kindle Fire HDX 7 hakkında bilgi veriyoruz bu yazımızda.
amazonun-yeni-tableti-kindle-fire-hdx-7

Tabletin avantajları arasında yüksek performansı bulunmaktadır. Bu avantajı sayesinde internette gezinme hızını ve kullanıcı arayüzünde geçişlerdeki hız farkedilebilecek seviyede artmaktadır. Buna ek olarak ekran da çok iyidir. 2 milyon piksele sahip olan ekranda ayrıca kitap okuma modunda ışık ayarı çok iyi yapılmıştır. Bunun dışında, kullanıcı arayüzünde yapılmış olan ufak değişiklikler de kullanıcıyı memnun edecektir.
Tabletin kötü özelliklerine gelecek olursak, ilk olarak uzaktan video izleme özelliği bu tablet çıktığında bulunmayacak. Daha sonrasında belki eklenebilir bu özellik. İkinci olarak ise reklamları kaldırabilmek için $15 ödeme yapmanız gerekmekte. Bu da rahatsız edici reklamlarla uğraşmamanız için $15 vermeniz anlamına gelmektedir. Üçüncü dezavantajı ise 16GB hafızaya sahip olması ve genişletilemeyecek olması. Yüksek çözünürlükte videoları gözönünde bulundurduğumuz takdirde, bu alan yeterli olmayacaktır. Son olarak da Google Play’e ulaşamıyoruz bu tablet ile. Bu da uygulama açısından limitlenmemize neden olmaktadır.
Sonuç olarak çok güçlü bir işlemci ve çok kaliteli bir ekran ve Amazon’un inanılmaz geniş içerik kütüphanesine sahip olan Kindle Fire HDX 7 tabletinde, kullanıcı açısından bakıldığında kullanımı zorlaştıracak bir takım eksiklikler bulunmaktadır.
Aşağıdaki video aracılığıyla Amazon Kindle Fire HDX 7 tableti hakkında bilgi alabilirsiniz.



yasal uyarı

futboll-tv.blogspot.com adlı sitemizde bulunan resim, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar ve resimler çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videolar ve resimler yayınlamaktadır. Server'ımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden futboll-tv.blogspot.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların ve resimlerin kaldırılması talebinde bulunabilirler.