Football Manager 2014 İndir

Futbolseverlerin heyecanla beklediği oyun olan Football Manager’ın 2013-2014 sezonu için yeni oyunu olan FM2014, 31 Ekimde çıkacak.
fm_2014_31_ekimde_geliyor

Sega ve Sports Interactive firmalarının ortaklığıyla üretilen Football Manager oyunu, her sezon açılışında heyecanla beklenen oyun olmaktadır. Her sene olduğu gibi bu sene de FM2014 heyecanla bekleniyor. Yapılan açıklamalara göre 31 Ekim’de oyunu görebileceksiniz.
Menajerlik oyunu türünde Electronics Arts Sports’un geliştirdiği FIFA Meanager ile rekabet halinde olan Football Manager oyunu her ne kadar görsellik açısında rakibinden geride olsa da daha çok ilgi çekmiştir. İlgi çekmesinin ana nedeni araştırmaların daha detaylı yapılmış olması ve toplanan dataların gerçekle çok yakın olmasıdır. Bu da oyunun gerçekçiliğini arttırmaktadır. Oynayıcıya verdiği haz çok daha fazladır bundan dolayı.
Daha önceki Football Manager oyunlarına ek olarak, FM2014′ün mini versiyonu da piyasaya sürülecektir. Bu sürümün, tabletler ve akıllı telefonlar için olması beklenmektedir.r.

yasal uyarı

futboll-tv.blogspot.com adlı sitemizde bulunan resim, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar ve resimler çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videolar ve resimler yayınlamaktadır. Server'ımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden futboll-tv.blogspot.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların ve resimlerin kaldırılması talebinde bulunabilirler.