Zuckerberg Ve Uyanık Komşu

Zuckerberg, uyanık komşudan kaçmak için ev satın aldı
Facebook'u hayatımıza katan isim Mark Zuckerberg'e komşu olmak isteyen bir komşu adayı yapacağı uyanıklık ortaya çıkınca satın alacağı tüm evlerden oldu. Evleri satın alan isim ise Zuckerberg'in ta kendisi
!





























Facebook adlı sosyal medya mecrasını kuran ve dünyanın en zengin isimlerinden biri haline gelen Mark Zuckerberg ilginç bir olaya konu oldu. Popülerliği sebebi ile sokakta rahat dolaşamayan isim, Palo Alto adlı yerleşim bölgesinde kendine has bir ev satın alarak gözlerden ırak yaşıyor. Kısa bir süre önce evinin yakınındaki çok sayıda mülkü satın almak isteyen bir komşu adayı ise Zuckerberg'in başına bela oluyor!

Uyanık bir girişimci, ünlü ismin evinin yakınındaki neredeyse tüm evleri satın alıp, tek bir dev yapıya dönüştürmeyi planlamış. İşin eğlenceli tarafı ise bu yapıyı çok çok daha yüksek bir fiyata "Zuckerberg'e komşu olmak isteyenlere" satmayı planlamış! Durumu öğrenen sosyal medya ünlüsünün yaptığı ilk şey ise yaklaşık olarak 30 milyon dolarödeyerek bahsi geçen evleri satın almak oldu!




yasal uyarı

futboll-tv.blogspot.com adlı sitemizde bulunan resim, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar ve resimler çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videolar ve resimler yayınlamaktadır. Server'ımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden futboll-tv.blogspot.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların ve resimlerin kaldırılması talebinde bulunabilirler.