Star Wars çılgınlığı



George Lucas'ın Star Wars serisi, şüphesiz para basan markalardan bir tanesi halini alalı çok oluyor. Filmlerden çizgi romanlara, figürlerden kostüm ve ışın kılıçlarına kadar daha birçok ürün, dünya çapındaki Star Wars hayranlarını cezbetmeyi başarıyor. Star Wars fırtınası, son 2 gündür de BİM'de yaşandı. Evet, doğru duydunuz.

Zaman zaman BİM marketlerde "farklı" olarak nitelendirebileceğimiz ve uygun fiyatlarıyla dikkat çeken, ama sınırlı sayıda getirilen ürünler bulunabiliyor. 30cm'lik Star Wars figürlerini de bunlara örnek olarak verebiliriz, ki Hasbro tarafından üretilen bu ürünlerin tanesi de 17,50TL olarak belirlendi.

Darth Vader, Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi ve Clone Trooper'dan oluşan, 5 noktadan hareketli olduğu belirtilen bu figürler, kısa sürede büyük ilgi gördü ve hatta tükenme noktasına geldi

Satışa sunulalı 2 gün olmasına rağmen, birçok BİM mağazasında bu figürlerin tamamı tükenmiş durumda. Tabii bazen tek tük figürlerle de karşılaşma şansınız var, ancak mağaza yetkililerinden öğrendiklerimiz, bu figürler için insanların erken saatlerde mağazalara akın ettiği ve ardından da yine oldukça fazla sayıda Star Wars hayranının bu figürleri mağaza mağaza aramaya çıktıkları yönündeydi.

yasal uyarı

futboll-tv.blogspot.com adlı sitemizde bulunan resim, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar ve resimler çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videolar ve resimler yayınlamaktadır. Server'ımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden futboll-tv.blogspot.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların ve resimlerin kaldırılması talebinde bulunabilirler.