Ant-Man Filminin Setinden Görüntüler


Geçtiğimiz yaz The World’s End filmi ile The Three Flavours Cornetto üçlemesini tamamlayan yönetmen Edgar Wright yeniden kamera arkasına geçmek için hiç vakit kaybetmedi. Herkes Shaun of the Dead ve Scott Pilgrim vs. the World filmlerinin yönetmeninin Marvel’ın Üçüncü Aşama filmi olan Ant-Man filmini çekeceğini biliyor. Birkaç yıl önce Comic-Con’da film hakkında ipuçları verilmişti fakat o zamandan beri filmin başrol oyuncusunun kim olacağı ya da filmin ne zaman yapım aşamasına geçeceği hakkında bir haber almamıştık. Ama geçtiğimiz günlerde Wright filmin setinden bir fotoğraf paylaştı. Peki, bu ne anlama geliyor?

Gördüğünüz gibi fotoğraf Ant-Man filminin setinden ve fotoğraftaki kostüm de Comic-Con’da yayınlanan videodaki kostümde oldukça benziyor. Peki Ant-Man karakterini oynayan aktör gerçekten o kostümün içinde mi yoksa bu sadece bir özel efekt testi mi? Bir süre önce Simon Pegg Marvel’da çekilmiş olduğu ima dolu bir fotoğraf yayınlamıştı yine de bu rolü onun alacağı konusunda şüpheliyiz. Peki başrolü kim oynayacak? Eğer yönetmenimiz şimdiden film ile bu kadar meşgulse bu haber de yakın bir zamanda ortaya çıkacaktır.

Ant-Man 31 Temmuz 2015 tarihinde vizyona girecek.

Ant-Man


yasal uyarı

futboll-tv.blogspot.com adlı sitemizde bulunan resim, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar ve resimler çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videolar ve resimler yayınlamaktadır. Server'ımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden futboll-tv.blogspot.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların ve resimlerin kaldırılması talebinde bulunabilirler.