Sleepy Hollow 2. Sezon


Fox, sevilen Sleepy Hollow dizisinin ikinci sezon onayını verdi. Gala bölümü 22 milyonu aşan izleyici sayısına ulaşmıştı. Dizinin yeni bölümü 7 Ekim 2013, Pazartesigünü FOX ekranlarında olacak. Kevin Reilly FOX’un sevilen aksiyon/macera dizisi Sleepy Hollow’un ikinci sezon onayını aldığını açıkladı.

“Seri risk almaya değer olduğunu kanıtladı. Televizyondaki diğer şovların aksine sürükleyici bir hikâyesi var. Dizi yaratıcı bir senaryo ile fantastik bir oyuncu kadrosunu bir araya getiriyor. İzleyicilerin bu sonbaharda ve ikinci sezonda karşılaşacakları heyecanlı olayları sabırsızlıkla bekliyorum.” diyor Reilly.

Sleepy Hollow dizisinin galası yayınlandığı günden üç gün sonra toplamda 13,6 milyon seyirciye ulaştı. Bu durum diziyi 2001 yılının Kasım ayında galasını yapan 24 dizisinden bu yana en iyi açılış yapan dizi haline getirdi. Çeşitli platformlar üzerinden izlenmesinin ardından 22 milyondan fazla izleyici tarafından izlendi.

Dizinin “The Lesser Key of Solomon” isimli yeni bölümü 7 Ekim 2013, Pazartesigünü yayınlanacak. Yeni bölümde Abbie Mills ve Ichabod Crane, Abbie’nin Sleepy Hollow psikiyatri hastanesinden kaçan kız kardeşi Jenny’i aramaya çıkarlar. Geçmişe geri dönüşlerin olduğu bu bölümde Abbie ve Ichabod yüz yüze oldukları kötü durum hakkında daha çok şey keşfederler.

Sleepy Hollow, 250 senelik bir geçmişe dayanan heyecan verici bir macera dizisidir. Dizide yeniden hayata dönen Ichabod Crane gizemli bir kasaba olan Sleepy Hollow’u ve dünyayı daha önce görülmemiş olan kötülüklerden kurtarmak için şimdiki zamanda polislik yapan yüzbaşı Abbie Mills ile bir araya gelir.


yasal uyarı

futboll-tv.blogspot.com adlı sitemizde bulunan resim, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar ve resimler çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videolar ve resimler yayınlamaktadır. Server'ımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden futboll-tv.blogspot.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların ve resimlerin kaldırılması talebinde bulunabilirler.