Jimmy Jean-Louis, The Captain Karakteriyle Arrow Dizisinin Kadrosuna Dahil Oldu!



CW’nin süper kahraman hikayesi Arrow başlangıcından beri DC Comics’in birçok karakterini yaratıcı bir şekilde kullandı. Seri devam ettikçe bu karakterlerden yararlanmaya ikinci sezonda da devam edeceklerini görebiliyoruz.

CBR News bugün, kahramanlar birliğine gizemli karakter The Captain’i de katacağını açıkladı. Karakteri aktör Jimmy Jean-Louis canlandıracak. İkinci sezonda aktörDylan Neal’ın da DC Comics’in kötü adamı Dr. Anthony Ivo’yu canlandırmak üzere oyuncu kadrosuna katılacağı haberler arasında.

Dizinin prodüksiyon ekibi CBR’a yaptığı açıklamada; ‘The Captain gizemli ve ölümcül bir şekilde Anthony Ivo ile ilişkili. Buna bağlı olarak ikinci sezonun adının, DC Comics hayranlarının aşina olduğu, ‘Amazo’ olmasına karar verildi.’ Diyor.

Elbette çizgiroman okuyucuları ‘Amazo’ isminin, Professör Ivo’nun yarattığı, Justice League kahramanlarının, bunlara Superman, Green Lantern hatta Arrow karakteriFlash de dail olmak üzere, süper güçlerini taklit edebilen hain androide ait olduğunu biliyorlar. Gardner Fox/Murphy Anderson yaratımı olan ‘Amazo’, ‘The Brave and the Bold’ ismiyle 1960lı yıllardaki başlangıcından beri, Justice League ve genel olarak DC evrenin sürekli baş belası oldu.

Peki, Heroes izleyicilerinin ‘The Haitian’ olarak hatırlayacakları Jean-Louis ‘Arrow’ dizisinde The Captain’in Amazo’ya dönüşümüne şahit olacak mıyız?

yasal uyarı

futboll-tv.blogspot.com adlı sitemizde bulunan resim, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar ve resimler çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videolar ve resimler yayınlamaktadır. Server'ımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden futboll-tv.blogspot.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların ve resimlerin kaldırılması talebinde bulunabilirler.