Xiaomi'nin telefonu HongMi

Xiaomi'nin telefonu HongMi, 2 dakikada 100 bin adet sattı

Google'da Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Hugo Barra'yı ekibine katan Xiaomi, hızla büyümeye devam ediyor. Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, resmi Weibo hesabı üzerinden 2 dakika 5 saniyede 100.000 adet HongMi adlı akıllı telefonun satıldığını duyurdu. XiaomiHongMi'nin kısa sürede bu kadar satmasının sebebi olarak ise, fiyat ve performans ürünü olması gösteriliyor.

Çin'de yer alan en ucuz dört çekirdekli akıllı telefonlardan bir tanesi konumunda olan Xiaomi HongMi, 4.7 inçbüyüklüğünde ve1280 x 720 piksel çözünürlüğünde ekrana sahip. 1.5GHz saat hızında çalışan Cortex-A7 işlemcibarındıran MTK MT6589T yonga setinden gücünü alan cihaz, 1 GB RAM ve 4 GB dahili depolama (+microSD) alanı sunuyor. Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemi ile çalışan Xiaomi HongMi, arka tarafında 8 megapiksel çözünürlükte kameraya sahip. Ön tarafında ise, 1.3 MP'lik ikinci bir kamera yer alıyor.

Xiaomi HongMi'nin fiyatı ise yaklaşık 131 dolar.

yasal uyarı

futboll-tv.blogspot.com adlı sitemizde bulunan resim, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar ve resimler çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videolar ve resimler yayınlamaktadır. Server'ımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden futboll-tv.blogspot.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların ve resimlerin kaldırılması talebinde bulunabilirler.