Age of Ultron Filminde Quicksilver Karakterini Mi Canlandıracak?



Aylardır bu konu hakkında etrafta söylentiler geziyor ama sonunda söylentiler resmi bir hal alacakmış gibi görünüyor. Geçtiğimiz günlerde Samuel L. Jackson bizzat kendisi Elizabeth Olsen’ın Scarlet Witch rolüyle The Avengers: Age of Ultron filminine katılacağını doğrulamıştı. Bunun üzerine Deadline bu haber hakkında küçük bir araştırma yaptı ve oyuncu ile antlaşmaya varılmak üzere olduğunu öğrendi. Şimdiyse gözler Scarlet Witch karakterinin erkek kardeşi olan Quicksilver karakterine yöneldi. Latino Review’in yayınladığı bir bilgiye göre Aaron Taylor-Johnson bu hızlı süper kahraman rolü için antlaşma yapmak üzereymiş. Bu karakter Mark Millar’ınKick-Ass kahramanının ardından canlandıracağı büyük rollerden biri olacak.

Bu iki karakter hakkında bilgisi olmayan takipçilerimiz için karakterlerimizi kısaca bir tanıtalım. Scarlet Witch ve Quicksilver kardeşler. Quicksilver aynı zamanda X-Men: Days of Future Past filminde de yer alacak. Ama Bryan Singer tarafından çekilen bu devam filminde Quicksilver karakterini Evan Peters canlandıracak. Quicksilver insanüstü bir hızda düşünme ve hareket etme kabiliyetine sahip. Kahramanımız sesten daha hızlı hareket edebilir, kasırga oluşturabilir ve suyun üstünde yürüyebilir. Buna rağmen hıza olan düşkünlüğü karakterimizi sabırsız bir hale getiriyor. Dünya’nın kendisine yetişmesini bekliyormuş gibi hissediyor. Bu rol Taylor-Johnson için oldukça uygun bir rol gibi gözüküyor. Taylor-Johnson ve Olsen süper kahraman grubumuza ayrı bir renk getirecek.

yasal uyarı

futboll-tv.blogspot.com adlı sitemizde bulunan resim, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar ve resimler çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videolar ve resimler yayınlamaktadır. Server'ımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden futboll-tv.blogspot.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların ve resimlerin kaldırılması talebinde bulunabilirler.