Shadow Recruit Filminin İlk Fragmanı Yayınlandı


“Artık sadece bir araştırmacı değilsin. Şimdi harekete geçme vakti geldi.”

Hafta başında yazar Tom Clancy’nin vefat haberini almıştık buna rağmen Paramount söz verdiği üzere Kenneth Branagh’ın yönetmenliğini yaptığı ve Chris Pine’ın Jack Ryan rolünü canlandırdığı Jack Ryan: Shadow Recruit filimin ilk fragmanını yayınladı. Bu aksiyon dolu fragman hikayenin birçok önemli noktasını içine alıyor. Buna Keira Knightley’nin Cathy Ryan rolünü canlandırdığını gördüğümüz sahne de dahil. Aynı zamanda Kevin Costner’ı William Harper rolünde ve Branagh’ı da Rus kötü adam rolünde görüyoruz. Fragmanda birkaç sıradan sahne de var ama tamamına baktığımızda film fena gözükmüyor.

Steven Zaillian, Anthony Peckham, Adam Cozad ve David Koepp tarafından yazılan Jack Ryan: Shadow Recruit filminin senaryosu Kenneth Branagh tarafından çekildi. Film belirli bir Tom Clancy romanından uyarlanmadı. Filmin hikayesi Jack Ryan’ın CIA’e katılmadan önceki hayatını konu alıyor. Branagh aynı zamanda filmdeki kötü adamı da canlandırıyor. Ryan’ın eşi rolünde ise Keira Knightley’i ve Ryan’ın akıl hocası rolünde ise Kevin Costner’ı görüyoruz. Colm Feore de filmde rol alan diğer oyunculardan biri.

Paramount, Pictures Jack Ryan: Shadow Recruit filmini 25 Aralık 2013’ta izleyicilerin beğenisine sunacak.


yasal uyarı

futboll-tv.blogspot.com adlı sitemizde bulunan resim, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar ve resimler çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videolar ve resimler yayınlamaktadır. Server'ımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden futboll-tv.blogspot.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların ve resimlerin kaldırılması talebinde bulunabilirler.