I,Frankenstein Filminin Fragmanı Yayınlandı



The Dark Knight filminin ardından bir başka beğenilen film bulmak Aaron Eckhartiçin biraz zor oldu. Ama Eckhart I, Frankenstein filminin vizyona girdiğinde gişe rekorları kıracağını umuyor. Eckhart’ın tüm umutlarına rağmen film vizyona pek tercih edilmeyen Ocak ayında girecek, yani pek umut yok gibi görünüyor. Yine de filmin aksiyon sahneleriyle dolu ilk fragmanı yayınlandı. Çok iyi görünmese de en azındanYvonne Strahovski’nin orada olması göze oldukça güzel geliyor. Belki de bu yeni film 2014 yılının ilk ayında boş vaktimizi değerlendirmek için iyi bir seçenek olur.

Mutlak güce ulaşmak isteyen iki ölümsüz klan arasında bir savaş çıkar. Victor Frankenstein’ın yaratmış olduğu Adam kendisini sahip olduğu ölümsüzlüğün sırrını çözmek için birbiriyle yarışan bu iki klanın ortasında bulur. Stuart Beattle filmin hem senaryosunu yazdı hem de yönetmenliğini üstlendi. Filmin senaryosu Kevin Grievous’un çizgi romanına dayanıyor. Filmde aynı zamanda Bill Nighy, Yvonne Strahovski, Miranda Otto, Jai Courtney, Socratis Otto, Mahesh Jadu, Caitlin Stasey ve Aden Young rol alıyor.

Lionsgate yeni filmini 24 Ocak 2014 tarihinde 3D olarak izleyicilerin beğenisine sunacak.


yasal uyarı

futboll-tv.blogspot.com adlı sitemizde bulunan resim, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar ve resimler çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videolar ve resimler yayınlamaktadır. Server'ımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden futboll-tv.blogspot.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların ve resimlerin kaldırılması talebinde bulunabilirler.