Sony Xperia Z1 Ön İnceleme

Sony'nin yeni tanıttığı amiral gemisi Xperia Z1'i, Almanya'da olan ekibimiz Türkiye'de ilk defa ön inceleme fırsatı yakaladı. İşte Xperia Z1 karşınızda.

2.2 GHz hızında çalışan 4 çekirdekli Snapdragon 800 işlemci, Adreno 330 grafik işlemci, 2 GB RAM, 16 GB dahili hafıza ve microSD desteği, Android 4.3 Jelly Bean işletim sistemi, 20.7 Megapiksel çözünürlüğünde Exmor RS sensörlü, Sony'nin dijital kameralarında kullandığı G-Lens'e yer verilen ana kamera ve 3000 mAh'lik bataryanın kullanıldığı ürünü, ön inceleme karşınızda.



http://www.youtube.com/watch?v=7w64E6-LOnY

yasal uyarı

futboll-tv.blogspot.com adlı sitemizde bulunan resim, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar ve resimler çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videolar ve resimler yayınlamaktadır. Server'ımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden futboll-tv.blogspot.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların ve resimlerin kaldırılması talebinde bulunabilirler.