Moskova-Antalya uçağı acil iniş yaptı!

Rusya'nın başkenti Moskova'dan Antalya'ya uçanuçak, bu sabah üzerine sıcak çay dökülerek ciddi yanıklara neden olan üç yaşındaki bebeği hastaneye götürmek için acil olarak Simferopol (Kırım) Havaalanı'na indi.

Simpferopol Havaalanı halkla ilişkiler müdür yardımcısı İgor Stratilata, Rus haber ajansı Ria Novosti'ye yaptığı açıklamada, "İniş acil değildi. Her şey normal gitti. Bebeğe hastaneye kadar eşlik edildi. Uçak ise tekrar havalanarak yoluna devam etti" dedi.
İgor Stratilata, yolcuların sıklıkla üzerlerine sıcak içecekler döktüklerini ve sonucunda vücutlarında yanmalar meydana geldiğini sözlerine ekledi. Stratilata, buna benzer bir olayın üç dört gün evvel de yaşandığını ve pilotun son anda inişten vazgeçtiğini belirtti.

yasal uyarı

futboll-tv.blogspot.com adlı sitemizde bulunan resim, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar ve resimler çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videolar ve resimler yayınlamaktadır. Server'ımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden futboll-tv.blogspot.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların ve resimlerin kaldırılması talebinde bulunabilirler.