YouTube'dan Canlı Yayın Yapabilecek!

Dünyanın en büyük video paylaşım sitesi YouTube'un sevilen özelliği herkes için kullanılabilir durumda. Artık tüm kullanıcılar site üzerinden canlı video akışı gerçekleştirebilecek.

14/12/2013 14:00
Popüler video paylaşım sitesi YouTube’un geçtiğimiz yıl kullanıma sunduğu “canlı video akışı” özelliğinin sınırları genişletildi. Daha önce sadece popüler bazı kanalların ve hesapların sahip olduğu bu özellik artık tüm “itibarı yerinde” olan kullanıcılar için geçerli.
YouTube Creator blogundan yapılan açıklamada özelliğin herkes için birkaç hafta içerisinde kullanılabilir hale geleceği belirtildi. YouTube’un canlı video akışı özelliği için aradığı “itibar” ise bir dizi kritere göre belirleniyor.
Telif Hakları ve Topluluk Kuralları ihlalı yapmamış olmak, kanal içerisinde iyi ilişkilere sahip olmak  ve dünya çapında hiçbir videosu Content ID tarafından bloklanmamış olmak gibi kriterler bunlardan bazıları.
Kriterlere uyan kullacılar özelliğin gelmesiyle birlikte “video manager” menüsüne eklenecek “live event” seçeneği ile canlı yayınlarını gerçekleştirebilecek.

yasal uyarı

futboll-tv.blogspot.com adlı sitemizde bulunan resim, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar ve resimler çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videolar ve resimler yayınlamaktadır. Server'ımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden futboll-tv.blogspot.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların ve resimlerin kaldırılması talebinde bulunabilirler.