Önce Çiftetelli Sonra Fuhuş

Bahçelievler'de masaj salonunda kadınların masaj ve fuhuştan önce, müşterilerle çiftetelli oynadıkları cep telefonu kameralarına yansıdı. Talatpaşa Mahallesi Begonyalı Sokak'da bir masaj salonunda fuhuş yapıldığı ihbarını alan Bahçelievler Asayiş Büro Amirliği ekipleri, harekete geçti.
FUHUŞTAN ÖNCE ÇİFTETELLİ
Hayat kadınlarının masaj ve fuhuştan önce müşterilerin memnuniyeti kazanmak için çiftetelli oynadıkları, müşterilerin cep telefonu kameralarına yansıdı.Fuhuş yaptığı iddia edilen ve gözaltına alınan kadınlar, Bakırköy Deri ve Tenasül Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi.
5 KADIN GÖZALTINA ALINDI
Dün akşam saatlerinde 2 polis müşteri kılığında masaj salonuna gitti. 250 liraya pazarlık yapan sivil giyimli polisler, dışarıda bekleyen arkadaşlarını telefonla arayıp, "Avrupa'da fırtına gibi estik" parolasıyla operasyonu başlattı. Baskın düzenlenen adreste fuhuş yaptığı iddia edilen 5 kadın gözaltına alınarak, sorgulanmak üzere Kocasinan Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü.


yasal uyarı

futboll-tv.blogspot.com adlı sitemizde bulunan resim, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar ve resimler çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videolar ve resimler yayınlamaktadır. Server'ımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden futboll-tv.blogspot.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların ve resimlerin kaldırılması talebinde bulunabilirler.