Temple Run: OZ Pro indir

Oz the Great and Powerful adlı film için hazırlanan Temple Run OZ

Disney, “Oz the Great and Powerful” filmine özel yeni bir Temple Run oyununa imza attı. Daha önce de Brave filminin oyunu için Imangi Studios ile bir araya gelmişti. Umarız bu ortak yapımlar sürekli devam eder ve bizde bu sayede yeni oyunlara kavuşuruz.

Click the image to open in full size.

Daha fazla dünya
Yenilikçi bir yapıyla sunulan Temple Run: OZ’ da çevre çeşitliliği çok fazla. Bize, Dark Forest ve Whimsie Woods olmak üzere iki farklı dünya sunuluyor. Koşuşturmaya Whimsie Woods dünyasında başlıyoruz. İlerledikçe Dark Forest’ e gitmek için sağ veya sol taraftan gidin şeklinde bir tabelayla karşılaşıyoruz.

Buradan döndüğümüz takdirde Dark Forest’ın ürkütücü ambiyansıyla karşı karşıya kalıyoruz. Yalnız bu dünyadan çıkmak hiç kolay olmuyor. Ölmek maalesef çare olmuyor. Whimsie Woods dünyasına geçiş yapmak için ilerlemek zorundayız. Disney seçim ekranında bulunan ama şu an aktif olmayan seçenek ile yeni dünyaların geleceği hakkında ip ucu veriyor.


Click the image to open in full size.


Sonsuz koşu türündeki oyunlarda hep birilerinden kaçtık. Bu sefer ejderha görünümlü yaratıklar tarafından kovalanıyoruz. Panik yapmamak çok zor. Hele bir de, aniden yıkılan kayalar ve yerde bizi ısırmak isteyen canavar bitkiler, heyecanı bir üst seviyeye çıkarıyor.


Akıcı Grafikler
Çevre ve karakter modellemeleri olağan üstü olmuş. Retina ekranlı bir iOS cihazına sahipseniz oyunu açarken HD Quality paketini indiriyor. iPhone 5 ve iPad Mini gibi farklı çözünürlüklere sahip olan cihazların grafikleri bu sayede optimize ediliyor.

Click the image to open in full size.

Grafikler diğer Temple Run serilerinden oldukça üstün olduğunu söyleyebiliriz. Disney grafikler konusunda iyi iş çıkarmış. Grafiklerin yanı sıra ses efektleri de kararında olmuş. O klasik TR serisinin sesleri fazla değiştirilmemiş. Oyun, sizi içine hapsediyor.
Sadece altın toplamakla kalmıyoruz bir de müzik kutularını açmak için anahtarlar topluyoruz. Oyunun sonunda bu anahtarlar ile müzik kutularını açıp, çeşitli hediyeler kazanıyoruz. ( Altın, Ekstra Puan, Hızlandırıcı vb..)

Seviye Atlama 
TR2 ile gelen seviye atlama sistemi TR: OZ’da da kullanılmış. Çeşitli görevleri tamamladıkça seviye atlıyoruz. Görevleri tamamlamak için uzun bir süre koşuşturmaya devam edeceğiz.


Click the image to open in full size.


Madenler yerine artık sonsuz gökyüzü sizleri bekliyor. Balon sayesinde, altın dolu gökyüzüne uçuyoruz. Ne kadar çok altın o kadar çok yükseltme demek. Yükseltme demişken TR2 ile karşımıza çıkan yeşil taş sistemi bu oyunda da var.
Yeşil taşı bilmeyenler için kısaca özetleyelim. Oyunda öldüğümüz zaman, bu taşları kullanarak kaldığımız yerden devam etme şansı yakalıyoruz. Ancak bir oyun içerisinde, her ölümümüzde tekrardan dirilmek için yeşil taş kullanma sayısı iki katına çıkıyor.
Artık, cihazımızın hareket sensor hassasiyetini manuel olarak değiştirebiliyoruz. Elimin ayarı yok benim, diyenler için hassasiyeti ayarlama gibi bir imkânının sunulması güzel olmuş.


Click the image to open in full size.

Arkadaşlar oyunu Sony Ericsson Experia Arc S'de Samsung S3 ve S4 de Oynadım Gayet Akıcı Bir Oyun..

yasal uyarı

futboll-tv.blogspot.com adlı sitemizde bulunan resim, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar ve resimler çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videolar ve resimler yayınlamaktadır. Server'ımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden futboll-tv.blogspot.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların ve resimlerin kaldırılması talebinde bulunabilirler.