Aysal, GS TV'ye konuştu

Galatasaray'da yönetim kurulu üyeleri ve futbol takımı, yarınki Çaykur Rizespor maçı öncesinde moral yemeğinde bir araya geldi. GSTV'ye konuşan Ünal Aysal, önemli açıklamalarda bulundu.

 Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı. Sarı kırmızılı takımın antrenmanını kulüp başkanı Ünal Aysal da takip etti. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde üç grup halinde 5'e 2 top kapma çalışması yapıldı. Antrenman, daha sonra dar alanda pas ve pres çalışmasıyla devam etti. Son bölümde ise performans uzmanı Scott Piri yönetiminde fiziksel çalışma yapıldı. Hamit Altıntop, tedavisinin ardından salonda çalıştı. Eray İşcan ise tedavisinin ardından sahada fizyoterapist eşliğinde yürüyüş yaptıktan sonra çalışmalarına salonda devam etti.


 ÜNAL AYSAL DA ANTRENMANI TAKİP ETTİ Bu arada antrenmanı Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, yönetim kurulu üyeleri Sedat Doğan ve Mehmet Cibara da takip etti. Aysal'ın, antrenmanın ardından futbolcularla akşam yemeğinde bir araya geldiği öğrenildi.


Galatasaray, Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını tamamlayarak Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girdi. Aysal'ın açıklamaları şu şekilde: “Ciddi bir rakiple oynayacağız. Oldukça zor bir maç olacak. Ekibime güveniyorum. Bu maçtan da başarıyla çıkacaklardır. Bu akşam aslında bundan sonra hemen hemen çok sık yapmayı düşündüğümüz akşam yemeğinin ilkini gerçekleştiriyoruz. Herkesin keyfi yerinde. Bu sene de şampiyon olacağız. İdmanı baştan sona izledim ve keyiflendim. Çocuklar keyifliydi. Geçen senelerde yakaladığımız başarıları tekrarlamamız gerekli. Bakalım ne olacak.”

yasal uyarı

futboll-tv.blogspot.com adlı sitemizde bulunan resim, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar ve resimler çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videolar ve resimler yayınlamaktadır. Server'ımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden futboll-tv.blogspot.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların ve resimlerin kaldırılması talebinde bulunabilirler.